Άγρια δολοφονία 41χρονης στο Σχιστό: «Την σκότωσα επειδή μου λέρωσε τα σεντόνια»

Δεν την χωρά ο νους την ιστορία που κρύβεται πίσω από την άγρια δολοφονία της 41χρονης άστεγης το μεσημέρι της Δευτέρας στην περιοχή του Σχιστού. Στο τροχόσπιτο που βλέπετε στις εικόνες που μετέδωσε το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ANT1 ο 53χρονος έκοψε το νήμα της ζωής της 41χρονης.

Ο δράστης συναντήθηκε για πρώτη φορά με το θύμα στο λιμάνι του Πειραιά την περασμένη Παρασκευή, 11 Μαΐου. Εκεί της μίλησε και όταν έμαθε πως ήταν άστεγη της είπε να πάνε για φαγητό στο συσσίτιο που ήταν γραμμένος και να πιούν καφέ.

Κατά τη διάρκεια του «ραντεβού» της πρότεινε να πάνε στο τροχόσπιτο όπου εκεί θα μπορούσε να κοιμηθεί. Το Σάββατο, 12 Μαΐου, ο συλληφθείς σκότωσε γρονθοκοπώντας την 41χρονη γιατί όπως ομολόγησε στους αστυνομικούς αφήνοντας τους άφωνους… του λέρωσε τα σεντόνια.

Μετά την δολοφονία ο δράστης άφησε την σορό μέσα στο τροχόσπιτο και την Κυριακή, 13 Μαΐου, την έσυρε περίπου 50 μέτρα μακριά από το τροχόσπιτο όπου την σκέπασε με κλαδιά.

Σήμερα επικοινώνησε με τον φίλο του όπου του είπε να πάει από εκεί για να εξαφανίσουν το πτώμα στα νταμάρια του Σχιστού.

Εκείνος όμως ενημέρωσε τις αρχές που συνέλαβαν τον δολοφόνο της άτυχης 41χρονης. Μάλιστα ο δράστης έχει απασχολήσει στο παρελθόν την αστυνομία καθώς έχει κατηγορηθεί για βιαιοπραγία εναντίον γυναικών.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications