Πήγαινε επί μέρες στον κάδο των σκουπιδιών και άφηνε παιχνίδια και κουκλάκια...!! ΒΙΝΤΕΟ με την καταγγελία γείτονα.
Πήγαινε επί μέρες στον κάδο των σκουπιδιών και άφηνε παιχνίδια και κουκλάκια...!! ΒΙΝΤΕΟ με την καταγγελία γείτονα.

Γείτονας 19χρονης: Την έβλεπα να βάζει κούκλες έξω από τον κάδο
«Την έβλεπα για μέρες να έρχεται στον κάδο των σκουπιδιών και να αφήνει κουκλάκια και παιχνίδια», λέει γείτονας της 19χρονης παιδοκτόνου. «Για μέρες ερχόταν εδώ που είναι ο κάδος και άφηνε κουκλάκια και παιχνίδια. Φαίνεται ότι είχε τύψεις». «Το έβλεπα και μου έκανε εντύπωση, αλλά δεν μπορούσα να φανταστώ τι πραγματικά έχει συμβεί.

Οπως λέει ακόμα, για πολύ καιρό η αστυνομία ήταν παντού στην γειτονιά γιατί προφανώς είχε υποψιαστεί τι έχει συμβεί, αλλά οι γείτονες δεν είχαν καμία υποψία. Οσο για την 19χρονη την περιγράφει σαν μια ωραία κοπέλα που δεν έδειχνε να την απασχολεί κάτι, ούτε έδειχνε να έχει κατάθλιψη.

Στον 7ο μήνα κατάλαβε ότι είναι έγκυος
Σύμφωνα με πληροφορίες η 19χρονη υποστηρίζει πως κατάλαβε ότι ήταν έγκυος όταν βρισκόταν στον 7ο μήνα της κύησης της.
«Δεν το είπα στη μητέρα μου για να αποφύγω την αντίδρασή της. Στις 11:30 το βράδυ ξεκίνησε η διαδικασία του τοκετού. Η μητέρα μου με βοήθησε στον τοκετό, εγώ τύλιξα με κορδόνι τον λαιμό του νεογέννητου και έφραξα το στόμα του με κομμάτια χαρτιού».

Από την πλευρά της, η μητέρα φέρεται να υποστηρίζει ότι πράγματι βοήθησε την κόρη της να γεννήσει και ότι ήταν εκείνη που έριξε το μωρό στα σκουπίδια, αφού η κόρη της ήταν στο κρεββάτι.www.stoxos.gr

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications