Στην παραλία της Ουαλίας, βρέθηκε νεκρό ενα παράξενο πλάσμα με μια μακριά ουρά σαν φιδιού
Στην παραλία της Ουαλίας, βρέθηκε νεκρό ενα παράξενο πλάσμα με μια μακριά ουρά σαν φιδιού

Ένας κάτοικος του Gower στην χερσόνησο της Ουαλίας, πρόσφατα πήγε για μια βόλτα με το σκύλο σε μια τοπική παραλία και ανακάλυψε ενα τρομακτικό πλάσμα, που μοιάζει με έναν κροκόδειλο με ουρά σαν φιδιού.

Στην παραλία βρισκόταν πολλά απομεινάρια νεκρών θαλάσσιων πλασμάτων για καποιο περίεργο λόγο, συμπεριλαμβανομένων καλαμαριών. Στην αρχή σκέφτηκε ότι ίσως ήταν φάλαινα ή δελφίνι, αλλά δεν έχουν τέτοια ουρά, στα βρετανικά μέσα ενημέρωσης έδειξαν μόνο μία φωτογραφία του νεκρού πλάσματος χωρίς περισσότερες εξηγήσεις.

Το μήκος του πλάσματος ηταν αρκετά μικρό, μόνο ενάμισι μέτρο.

Οι εμπειρογνώμονες θαλάσσιας ζωής δεν μπορούσαν να προσδιορίσουν σε τι είδος ανήκει το πλάσμα, αλλα ισχυρίζονται οτι θα μπορούσε να ηταν ένα δελφίνι ή μια φώκια με κάποια ανωμαλία.

Ένας απο αυτούς στον τομέα των Βιολογικών Επιστημών, ο Δρ. Dan Foreman λέει:

Αν κοιτάξει κανείς το νεκρό πλάσμα για πρώτη φορά, θα σκεφτεί αμέσως ότι αυτό είναι κάτι σαν ένα κροκόδειλος, αλλά είναι σίγουρα δεν είναι ένας κροκόδειλος, που έχουν ένα μεγάλο εξόγκωμα στη βάση του κρανίου τους.

Ορισμένοι άλλοι εμπειρογνώμονες συμφώνησαν επίσης ότι παρά την περίεργη ουρά, είναι πιθανότατα ένα μεταλλαγμένο δελφίνι η μια μικρή μεταλλαγμένο φώκια.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications