Παίκτης χόκεϋ πήγε στην τουαλέτα και έβγαλε ένα σκουλήκι  παράσιτο  63 εκατοστών!
Παίκτης χόκεϋ πήγε στην τουαλέτα και έβγαλε ένα σκουλήκι 63 εκατοστών!

Ο 20χρονος παίκτης του χόκεϋ Carson Meyer , που παίζει για την ομάδα "Columbus Blue Jackets" στο Οχάιο,των ΗΠΑ για σχεδόν ένα χρόνο είχε αδυναμία και αδιαθεσία.

Υπέφερε απο απώλεια όρεξης και έχασε βάρος. Ο τύπος πήγε στους γιατρούς, αλλά για κάποιο λόγο δεν μπορούσαν να βρουν την αιτία. Οι συγγενείς και οι φίλοι του είχαν αρχίσει να υποψιάζονται ότι ο Meyer μπορεί να έχει σοβαρή κατάθλιψη, η ακόμα και καρκίνο.

Μέχρι κάποια στιγμή όταν πήγε στην τουαλέτα να κάνει την ανάγκη του, έβγαλε ένα μακρύ παράσιτο σκουληκιών. Αποδείχθηκε ότι είναι ένα σκουλήκι 25 ιντσών (63 εκατοστών) που ονομάζεται Διφυλλοβόθριο (Επιστημονική ονομασία: diphyllobothrium latum). Αυτό το παράσιτο μπορεί να μολύνει τον άνθρωπο απο ωμό ή κακώς ψημένο κρέας ή ωμό ψάρι.

Και ο Meyer ηταν "τυχερός", επειδή αυτο το σκουλήκι μπορεί να φτάσει σε αρκετά μέτρα σε μήκος,ακόμα και στα 9 μέτρα.

«Ένιωσα πολύ κουρασμένος για μεγάλο χρονικό διάστημα και ήμουν στον πάγκο της ομάδας . Ο προπονητής μου άρχισε να λέει στους άλλους παίκτες, οτι ήμουν άρρωστος μάλλον είχα καρκίνο.»

Η παρουσία του παρασίτου επηρέασε επίσης την αποτελεσματικότητα του νεαρού παίκτη χόκεϋ. Στη σεζόν 2016-2017 είχε 26 πόντους σε 32 παιχνίδια, στη νέα σεζόν είχε μόνο 10 πόντους σε 36 παιχνίδια.Τον Δεκέμβριο του 2017, ο Meyer πήγε σε ψυχίατρο, θεωρώντας ότι είχε μια παρατεταμένη κατάθλιψη, αλλά δεν του βρήκαν τίποτα. Η αλήθεια αποκαλύφθηκε τον Φεβρουάριο του 2018, αφού ο παίκτης επισκέφθηκε την τουαλέτα.

"Το είδα στην τουαλέτα, ήταν ένα τεράστιο πορτοκαλί σκουλήκι που μπορούσες να δεις το κεφάλι του, φοβήθηκα πάρα πολύ ".Αφού έδειξε τον σκουλήκι στους γιατρούς, και ανακουφίστηκε, βρίσκοντας τελικά την αιτία της ασθένειάς του. Οι γιατροί είπαν οτι αυτό το σκουλήκι είναι το διφυλλοβόθριο και ότι η μόλυνση πιθανότατα έγινε απο ωμό κρέας ή ψάρι που έφαγε . Μετά από ένα μήνα θεραπείας για το εάν τα αυγά του παρασίτου έχουν παραμείνει στο σώμα του. ο Meyer είπε ότι αισθάνεται πολύ καλύτερα.©ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΑΕΤΟΣ

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications