Απειλεί με αποχώρηση από την Πάτρα η Grimaldi λόγω των λαθρομεταναστών
Απειλεί με αποχώρηση από την Πάτρα η Grimaldi λόγω των λαθρομεταναστών

Απειλεί με αποχώρηση από την Πάτρα η Grimaldi λόγω των λαθρομεταναστών

Όλοι θυμόμαστε την οικονομική ζημιά που είχε προκληθεί από την κατάληψη που έκαναν «μετανάστες» στις σιδηροδρομικές ράγες στην Ειδομένη και την οικονομική απαξίωση του σιδηροδρομικού δικτύου της χώρας. Τώρα εξαιτίας των αιματηρών επεισοδίων που έγιναν στην Πάτρα με έναν νεκρό Αφγανό, η πόλη απειλείται να πληγεί στον τουρισμό εν μέσω καλοκαιριού.

Η ιταλική ναυτιλιακή εταιρεία Grimaldi απέστειλε επιστολή στον ΟΛΠΑ με την οποία ζητά την λήψη μέτρων ασφαλείας για τους «μετανάστες» στο λιμάνι και την εφαρμογή των διεθνών κανόνων ασφαλείας και καλεί την Διοίκηση του Οργανισμού να λάβει τα απαραίτητα μέτρα για την περιφρούρηση του λιμανιού.

Η εταιρία που πραγματοποιεί δρομολόγια από την Πάτρα στην Ιταλία αφήνει να εννοηθεί πως αν δεν ληφθούν τα απαραίτητα μέτρα οι αντιδράσεις της θα φτάσουν μέχρι του σημείου απόσυρσης των πλοίων της. Επισημαίνει δε πως δέχεται πιέσεις από τις ιταλικές αρχές λόγω της καταστάσεως που έχει δημιουργηθεί.

Αν γίνει αυτό τα πλήγμα που θα δεχτεί ο τουρισμός μας, η βαριά μας βιομηχανία όπως αρέσκονται να την χαρακτηρίζουν πολιτικοί και δημοσιογράφοι, θα είναι τεράστιο. Παρά τα ευχολόγια της κυβέρνησης περί ασφαλούς χώρας, φαίνεται ότι κάποιοι άλλοι έχουν σοβαρές και βάσιμες αντιρρήσεις.

Όλα γίνονται θυσία στον βωμό των ιδεοληψιών της «πρώτης φορά αριστερά».

elkosmos.gr

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications