Οδηγούν 5 νέους στα δικαστήρια για τα επεισόδια στην Μυτιλήνη – Οργή από τους γονείς – Δεν μας αφήνουν να τους πάρουμε τηλέφωνο
Οδηγούν 5 νέους στα δικαστήρια για τα επεισόδια στην Μυτιλήνη – Οργή από τους γονείς – Δεν μας αφήνουν να τους πάρουμε τηλέφωνο

Οδηγούν 5 νέους στα δικαστήρια για τα επεισόδια στην Μυτιλήνη – Οι γονείς καταγγέλουν ότι τους φέρονται σαν τρομοκράτες ενώ τους απαγορεύουν ακόμα και να τους πάρουν τηλέφωνο!! Και όλα αυτά επειδή τόλμησαν να βγούν να διαδηλώσουν εναντίων του Τσίπρα!

5 παιδιά ηλικίας 17 – 20 ετών κρατούνται στην Αστυνομική Διεύθυνση Λέσβου και θα οδηγηθούν αύριο στο Δικαστικό Μέγαρο Μυτιλήνης ενώπιον του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου, κατηγορούμενοι για τα επεισόδια που προκλήθηκαν κατά τη συγκέντρωση διαμαρτυρίας των κατοίκων της Λέσβου στην επίσκεψη του Πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα.

Οι γονείς των παιδιών είναι αγανακτισμένοι, αφού όπως υποστηρίζουν τα παιδιά τους συμμετείχαν στη συγκέντρωση αλλά δεν προκάλεσαν τα επεισόδια.

Μία μητέρα ενός παιδιού από τους συλληφθέντες μας λέει:

«Έχουν τα παιδιά μας στα κρατητήρια και δεν μπορούμε ούτε να τα δούμε ούτε να τα πάρουμε τηλέφωνο… Η αστυνομία για να δικαιολογήσει τα επεισόδια έπιασε 8 αθώα παιδιά… Τα τρία μάλιστα ήταν ανήλικα και τα άφησαν…

Αυτή είναι μία από τις πολλές αναρτήσεις μίας μητέρας.

Τα άλλα 5 που θα δικαστούν είναι από 17 έως 20 χρονών… Αυτά θα πληρώσουν για ότι έγινε; Άκουσα με τα ίδια μου τα αυτιά από τον ασύρματο αστυνομικού των ΜΑΤ κάποιος αξιωματικός να φωνάζει… (Θέλουμε συλλήψεις)… Τα παιδιά μας είναι τρομοκράτες; Ντροπή τους».

Το θέμα έχει πάρει Πανελλήνιες διαστάσεις αφού προβλήθηκε από τα ΜΜΕ των Αθηνών.

Οι γονείς των παιδιών με αναρτήσεις τους στο Facebook καλούν τους πολίτες της Μυτιλήνης να έρθουν αύριο στα δικαστήριο Μυτιλήνης και να συμπαρασταθούν στα παιδιά τους.

lesvosnews.gr

Η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια,like στην σέλιδα facebook:

Post A Comment:

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications