Ο Χρόνος τους Τελειώνει Γι’ αυτό τα Ερπετοειδή θα Ξεκινήσουν το 3ο Παγκόσμιο από την Ουκρανία (video)
Ο Χρόνος τους Τελειώνει Γι’ αυτό τα Ερπετοειδή θα Ξεκινήσουν το 3ο Παγκόσμιο από την Ουκρανία (video)

Γράφει ο Σπύρος Μακρής
Ο Χρόνος τους Τελειώνει Γι’ αυτότα Ερπετοειδή θα Ξεκινήσουν το 3ο Παγκόσμιο από την Ουκρανία

Η θεωρία συνωμοσίας των ερπετοειδών είναι αρκετά δημοφιλής και έχει εξαπλωθεί περισσότερο μέσω του διαδικτύου και όλων εκείνων που την υπερασπίζονται και πιστεύουν ότι μία φυλή από ερπετόμορφα όντα που μπορούν να αλλάζουν μορφή σε ανθρώπους, κυριαρχούν στον κόσμο και πως είναι αυτοί που κινούν τα νήματα.

Τώρα, σύμφωνα με την express.co.uk, όλο αυτό έρχεται να συνδεθεί με τους αυξανόμενους φόβους για έναν 3ο Παγκόσμιο Πόλεμο, σε ένα πολύ περίεργο βίντεο που ανέβηκε στο YouTube από τον χρήστη 2CirclesArchive.

Σύμφωνα με το βίντεο συνωμοσίας, ο χρόνος των Ερπετοειδών τελειώνει, αλλά δεν έχουν σκοπό να εγκαταλείψουν τόσο εύκολα, να τα μαζέψουν και να φύγουν, έτσι απλά. Ετοιμάζουν, λοιπόν, μια παγκόσμια σύγκρουση η οποία αφενός θα μας αποσπάσει την προσοχή, αφετέρου θα κρατήσει την ύπαρξή τους μυστικότερη.

Το βίντεο λέει:
«Τα ερπετοειδή παράσιτα γνωρίζουν ότι η ανθρωπότητα ξυπνά σχετικά με την ύπαρξη και την παρουσία τους.
Γι ‘αυτό υπάρχει η ανάγκη ενός Τρίτου Παγκοσμίου Πολέμου ως απόσπαση της προσοχής μας. Αυτός είναι ο μόνος λόγος αυτής της παράλογης σύγκρουσης».
Αν και δεν υπάρχει κάποιο ξεκάθαρο ξέσπασμα ενός διεθνούς πολέμου μεταξύ των παγκόσμιων δυνάμεων, το βίντεο υπογραμμίζει ότι οι άνθρωποι βρίσκονται σε σύγκρουση με τους εξωγήινους.

Λέει συγκεκριμένα:
«Είναι Ερπετοειδή εναντίον ανθρώπων – όχι άνθρωποι εναντίων ανθρώπων. Δεν είναι η Δύση εναντίον της Ρωσίας».
Αυτός ο πολύ ιδιόρρυθμος ισχυρισμός έρχεται συμπληρώνεται, σύμφωνα με διάφορες ειδήσεις που παρακολουθεί ο συνωμοσιογράφος David Meade, ότι η Ρωσία έχει τη δυνατότητα να εξοστρακίσει τις Ηνωμένες Πολιτείες σε ένα 3ο Παγκόσμιο Πόλεμο, σε μόλις 30 λεπτά. Φοβάται, λοιπόν, ότι οι ΗΠΑ δεν είναι και τόσο καλά εξοπλισμένες για έναν πόλεμο με τη Ρωσία. Λέει ο κ. Meade:

«Η αμερικανική ηγεμονία τελειώνει αποτελεσματικά για όλους τους πρακτικούς σκοπούς.
Η Ρωσία δεν ψάχνει για έναν 3ο Παγκόσμιο Πόλεμο, αλλά είναι πλήρως προετοιμασμένη εάν προκύψει».
Οι Ερπετοειδείς είναι υποθετικά ανθρωποειδείς εξωγήινοι, μερικές φορές γνωστοί ως Δρακονιανοί, Σαυράνθρωποι ή Ερπετόμορφοι, οι οποίοι έχουν έρθει από μακρινούς κόσμους.

Η απίστευτη θεωρία είναι ευρέως διαδεδομένη ήδη από τον David Icke, εδώ και σχεδόν δύο δεκαετίες μέσα από το βιβλίο του «Το Μυστικό Όλων των Εποχών», ο οποίος πιστεύει ότι πολλοί ηγέτες του κόσμου είναι μεταμφιεσμένοι. Ωστόσο, οι ρίζες των ερπετοειδών φαίνεται να πρωτοβγήκαν από ένα μυθιστόρημα που δημοσιεύθηκε στους Los Angeles Times το 1934.

Από κει και πέρα, το βίντεο του 2CirclesArchive φαίνεται να ισχυρίζεται ότι η ανθρωπότητα βρίσκεται στο χείλος της ανακάλυψης αυτής της εξωγήινης απειλής που αγκαλιάζει τον κόσμο μέσα από τις σκιές.

Το βίντεο λέει:
«Περάστε το και πείτε σε όλους. Το διαδίκτυο ελέγχεται.
Καλέστε τυχαίους ανθρώπους στην Ουκρανία.
Γκουγκλάρετε για έναν τηλεφωνικό κατάλογο της Ουκρανίας και καλέστε τους ανθρώπους και τις επιχειρήσεις να τους πείτε ότι όλοι οι πολιτικοί τους είναι Ερπετοειδή.

Θέλουν τον Τρίτο Παγκόσμιο Πόλεμο. Ψάξτε στο διαδίκτυο. Σας αγαπώ. Γρήγορα. Ο χρόνος τελειώνει».
Παρόλα αυτά, δεν υπάρχουν χειροπιαστά στοιχεία που να αποδεικνύουν έστω κάτι από όλα αυτά που πιστεύουν οι συνωμοσιογράφοι για τα ερπετοειδή. Αν και η Express, που ανέδειξε το θέμα, δεν το υποστηρίζει, έχει αρχίσει και γίνεται viral σε πολλά συστημικά και μη sites.

World War 3 WARNING: Bizarre claim ‘Reptilian aliens’ set stage for war in Ukraine

diadrastika

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications