26 Φεβ 2018

«Δόγμα 2,5 πολέμων» – Άλλο τι θέλω άλλο τι μπορώ

«Δόγμα 2,5 πολέμων» – Άλλο τι θέλω άλλο τι μπορώ

Όλα τα χαρτιά του έχει ρίξει στο τραπέζι ο Ερντογάν για να κρατηθεί μέχρι τις εκλογές, Μη επανδρωμένα τεθωρακισμένα οχήματα, κατασκευή αεροσκαφών 5ης γενιάς, μέτωπο στο Αιγαίο, μέτωπο στην Κύπρο και τέλος, 2.5 πολέμους.

Από τα παραπάνω το μόνο που έχει δυνατότητα να κάνει με επιτυχία είναι το μέτωπο στην Κύπρο. Η Ελλάδα αυτή την στιγμή είναι πολύ δύσκολο να υπερασπιστεί όχι απλά την Κύπρο, αλλά και το δόγμα του ενιαίου αμυντικού χώρου.

Όσο για τους 2.5 πολέμους που μπορεί να κάνει η Τουρκία; Αυτό ήταν μια σκέψη που ξεκίνησε το 1994 (δύο χρόνια πριν τα Ίμια) και ήταν μια υπόθεση, ότι η Τουρκία θα έπρεπε να μπορεί να κάνει 2.5 πολέμους (Ελλάδα, Συρία, Κούρδους).

Η Τουρκία αυτή την στιγμή δεν είναι ικανή να κάνει ούτε καν τον 0.5 , αυτό με τους Κούρδους.

Τα γεγονότα στο Αφρίν αποδεικνύουν ότι ο Τουρκικός Στρατός σε μια αντιπαράθεση με Τακτικό Στρατό θα αντιμετωπίσει σοβαρά προβλήματα αφού ήδη δεν μπορεί να νικήσει μια πολιτοφυλακή

Τέλος, τα τελευταία δύο χρόνια στο εσωτερικό της Τουρκίας έχουν αλλάξει τόσο δραματικά όπου το δόγμα των 2.5 πολέμων θα πρέπει να αναβαθμισθεί σε δόγμα 3 πολέμων

Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


Greece

0σχόλια:

«Δόγμα 2,5 πολέμων» – Άλλο τι θέλω άλλο τι μπορώ
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .
+ footer Back to top
LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK TA POST........
ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ 2 - ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΥΤΟ!(η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια.......)

Οσοι θέλουν πάνε στο facebook,(στο μενού πάνω) αν εχουν πατήσει like στην σελίδα μας.Και πατουν να εμφανίζονται πρώτα Δείτε νέες δημοσιεύσεις από αυτή την σελίδα,(κλείστε με close).
Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications - would like to send push notifications?:
notification

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications