Καιρός: Νύχτα θρίλερ στα Τρίκαλα - Καταρρέουν σπίτια (vid)
Καιρός: Νύχτα θρίλερ στα Τρίκαλα - Καταρρέουν σπίτια (vid)

Δύσκολη νύχτα για τους κατοίκους της Πιαλείας Τρικάλων, καθώς έχει σημάνει συναγερμός εξαιτίας των κατολισθήσεων που έχουν γίνει μετά τις έντονες βροχοπτώσεις

Ήδη, ένα σπίτι έπεσε, ενώ άλλα δύο εκκενώθηκαν. Οι οικογένειες φιλοξενούνται σε συγγενείς και φίλους του χωριού. Απόψε η νύχτα για όλο το χωριό θα είναι ανησυχητική, καθώς το έντονη φαινόμενο της κατολίσθησης είναι σε εξέλιξη με γρήγορο ρυθμό.χ

Ο δρόμος έξω από το χωριό έχει «ανοίξει» με αποτέλεσμα να είναι αδύνατη η πρόσβαση στις κτηνοτροφικές μονάδες των κατοίκων, όπως μεταδίδει το trikalaola.gr. Οι ντόπιοι ανησυχούν, καθώς οι κατολισθήσεις συνεχίζονται, με τη μετακίνηση μεγάλων όγκων χώματος και μπάζων.

Κατολισθήσεις και στη Λάρισα
Συνεχίζονται τα προβλήματα από την κακοκαιρία στα παράλια του δήμου Αγιάς, καθώς το βράδυ της Δευτέρας σημειώθηκε κατολίσθηση σε πλαγιά με αποτέλεσμα να παρασυρθεί ένα λυόμενο σπίτι στη Βελίκα.

Από το συμβάν δεν υπήρξαν τραυματισμοί, ενώ στο σημείο βρέθηκαν άνδρες της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας και της Αστυνομίας.

Υπενθυμίζεται πως τις τελευταίες μέρες η περιοχή δοκιμάζεται από τις έντονες βροχοπτώσεις, με αποτέλεσμα να υπάρχουν αρκετές κατολισθήσεις βράχων, καθιζήσεις δρόμων, αλλά και πλημμυρισμένα σπίτια.

Δείτε βίντεο από το σημείο:

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications