26 Φεβ 2018

BINTEO για ένα ακόμα… “ρωσικό υπερμαχητικό”, αυτή τη φορά το MiG-41

BINTEO για ένα ακόμα… “ρωσικό υπερμαχητικό”, αυτή τη φορά το MiG-41

Ένα νέο αναχαιτιστικό αεροσκάφος το οποίο θα μπορεί να ίπταται υπερηχητική ταχύτητα στα ανώτερα επίπεδα της ατμόσφαιρας ετοιμάζει η Ρωσία. Πρόκειται για το αεροσκάφος MiG-41 το οποίο θα αντικαταστήσει στο μέλλον το αναχαιτιστικό MiG-31 και ήδη χαρακτηρίζεται από τους ειδικούς ως το πρώτο παγκοσμίως αεροσκάφος της 5ης ++ ή 6ης γενιάς.

Σύμφωνα με εκτιμήσεις που προκύπτουν από δημοσίευμα του ρωσικού πρακτορείου RIA Novosti το MiG-41 θα είναι εξοπλισμένο με κινητήρες ramjet ή turboramjet και θα μπορεί να ίπταται με ταχύτητα 3.000 μίλια την ώρα δηλ. 3,5 Mach την ώρα, ταχύτητα σαφώς ανώτερη από αυτή που μπορούσε να πετύχει το MiG-31 η οποία έφτανε τα 3 Mach.

Το νέο αεροσκάφος θα είναι εξοπλισμένο με υπερηχητικούς πυραύλους αέρος-αέρος. Το MiG-41 θα ενσωματώνει τεχνολογία stealth θα διαθέτει σύστημα laser για την εξουδετέρωση αντιαεροπορικών πυραύλων και θα μπορεί να ίπταται στα όρια της ατμόσφαιρας και στο σημείο που ξεκινά το διάστημα.

Σύμφωνα με αναλυτές το πρώτο αεροσκάφος παραγωγής πρόκειται να πετάξει το 2025 αν και αρκετοί στρατιωτικοί αναλυτές εκτιμούν ότι αυτό θα συμβεί το 2035.

Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


Greece

0σχόλια:

BINTEO για ένα ακόμα… “ρωσικό υπερμαχητικό”, αυτή τη φορά το MiG-41
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .
+ footer Back to top
LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK TA POST........
ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ 2 - ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΥΤΟ!(η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια.......)

Οσοι θέλουν πάνε στο facebook,(στο μενού πάνω) αν εχουν πατήσει like στην σελίδα μας.Και πατουν να εμφανίζονται πρώτα Δείτε νέες δημοσιεύσεις από αυτή την σελίδα,(κλείστε με close).
Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications - would like to send push notifications?:
notification

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications