ΚΑΛΩΣ ΉΛΘΑΤΕ ΣΤΗ ΔΙΑΣΤΡΟΦΉ..ΣΤΗ ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΆΤΩΝ- ΒΙΝΤΕΟ!
ΚΑΛΩΣ ΉΛΘΑΤΕ ΣΤΗ ΔΙΑΣΤΡΟΦΉ..ΣΤΗ ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΆΤΩΝ- ΒΙΝΤΕΟ!

... Από το χρήστη που ανέβασε το βιντεο:

Κύριε Ελέησον...τι Βλέπουν Τα Μάτια Μας..γονείς Ξεσηκωθείτε..οτι Με Κόπο Χτίζουμε Στην Οικογένεια ,αποδομουν Και Γκρεμίζουν Οι Άθεοι ,διεστραμμενοι Άρχοντες Του Κόσμου Τούτου Συμπεριλαμβανομενης Και Της Ηγεσίας Της Πατρίδας Μας ...το Να Αναπτυχθεί Ψυχοσωματικά Ενα Παιδί Σωστά Δεν Είναι Εύκολο Πράγμα!

Αλλα Πρέπει Να Γνωρίζει Απο Μικρή Ηλικία Σε Ποιο Φύλλο Ανήκει..γιατι...κι Οτι Αυτό Συνεπάγεται...μη Παραμελούμε Αυτό Το Σημαντικό Έργο Της Αγωγής Τους Γιατί Τότε Δασκάλες Θα Γίνουν Κάποια Διεστραμμένα Μυαλά...μέσα Απο Τη Τηλεόραση ,το Διαδίκτυο Η Το Σχολείο..το Παιδί Μεγαλώνοντας

Εν παιδεία και νουθεσία κυρίου πρέπει να αναπτύσσει τη συναισθηματικη νοημοσύνη..Την ικανότητα δηλ. Να κατανοεί να ελέγχει και να εκφράζει τα συναισθήματα του...Χρειάζεται η ενεργή συμμετοχή μας σε οτι άφορα την ανατροφή του παιδιού μας..

Άλλωστε δεν μας ανήκουν..Μας τα εμπιστεύθηκε ο θεός και καποτε θα λογοδοτησουμε για το τι κάναμε με αυτές τις αγνές ψυχές ...Σήμερα το το υπουργείο παιδείας προωθεί το σοδομισμό στα σχολεια...Διαπαιδαγωγηση διαστροφής..Και πάσης φύσεως ανωμαλίας...Τύπου..Άνδρας δε γεννιέσαι ...Γίνεσαι...Η ολα τα παιχνίδια για ολα τα παιδιά...Με στόχο τη κατάργηση της διακρίσεως σε παιχνιδια για αγόρια και κορίτσια...Δηλ.

Μιλάμε για την έκφυλη αποδόμηση καθε ψυχικής-σωματικής υγείας ενός μικρού παιδιού..Και το γκρέμισμα καθε αξίας..Μπορείτε να καταλαβετε τι μέλλον προσπαθούν να χτίσουν για τα παιδιά μας και τη πατρίδα μας όλοι αυτοι οι ανώμαλοι?????

Είναι ώρα για μια δυναμική και μαζική αντίδραση ..Γονείς..Ενωθείτε ..Φτιάξτε ισχυρούς συλλόγους γονέων και κηδεμόνων κι αντισταθείτε...Είμαστε άνθρωποι λογικοί που σεβόμαστε και υπερασπιζομαστε την εικόνα του θεού , οχι ρατσιστές και δε θα επιτρέψουμε σε κανένα να μας χειραγωγήσει περνώντας καθε βιολογικό και πνευματικό εκφυλισμό του ανθρωπίνου γενους!!! Αρκετα πια...

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications