1 Νοε 2017

Πως να φτιάξεις ηλιακό/πρίζας φορτιστή μπαταριών 18650 ηλεκτρονικών τσιγάρων και κινητού

Πως να φτιάξεις ηλιακό  φορτιστή μπαταριών 18650 η κινητού

Πολύ ντόρος γίνεται σχετικά με την φόρτιση μπαταριών κυρίως ηλεκτρονικών τσιγάρων, που ειναι κυρίως οι γνώστες 18650 μπαταρίες. Παρακάτω θα δούμε πως να φτιάξουμε φορτιστή με η χωρίς ρεύμα για αυτές τις μπαταρίες, η αλλες συσκευές που έχουν Mini USB θύρα φόρτισης..

Πρώτα απο όλα θα χρειαστούμε μερικά φθηνά υλικά που κοστίζουν λιγότερο απο ένα απλό φορτιστή μπαταριών 18650 .
Μερικά μπορείτε να μην τα αγοράστε καθόλου αν θέλετε μονο φορτιστή για 18650,σε αυτη την περίπτωση θέλουμε μονο την πλακέτα TP4056 και ένα κουτί για μπαταρίες 18650,και άπλα συνδέουμε ενα απλό φόρτιση στην θήρα micro USB της πλακέτας, και έχουμε ένα φορτιστή μπαταριών 18650 με 2-4 ευρώ...


1 Δίοδος τύπου schottky barrier diode.(μπορείτε να βγάλτε μια απο κανένα παλιο χαλασμένο φορτιστή.)
1 Πλακέτα φόρτισης TP4056 Battery Charger Module With Charging And Protection (αυτή η πλακέτα έχει και ένδειξη φόρτισης με led και δεν κοστίζει ούτε 2 ευρώ ).
1 5V / 6V Mini Solar Panel.
1 Slot Double Series 18650 Battery Holder.
1 Προαιρετικό ένα Voltage Controller Regulator Module 6V για φόρτιση κινητών κτλ .

1 Το ηλιακό πάνελ (Solar Panel)5 βολτ η 6 ειναι κάλο να βγάζει αρκετά mA και WATT αυτα τα μικρά ειναι πολύ φθηνά ..2 Μπορείτε να βάλετε απευθείας φορτιστή με καλώδιο micro USB, 3 Προαιρετικό ένα Voltage Controller , αλλιώς παίρνετε ένα USB καλώδιο το κόβεται και κρατάτε απο την μεριά που ειναι το micro USB, και συνδέετε μονο το μαύρο (-) και το κόκκινο (+) αυτο μονο αν θέλετε φόρτιση κινητών κτλ απο το ηλιακό πάνελ.Την δίοδο την βάζουμε για να μην γυρίζει πίσω το ρεύμα στο πάνελ για όσους δεν ξέρουν.

Τα χρώματα των καλωδίων USB...

Προσοχή!!! όσοι δεν το κατέχουν το άθλημα να αγοράσουν έναν έτοιμο φορτιστή για μπαταρίες 18650, αν και ηλιακός φορτιστής για μπαταρίες 18650 δεν υπάρχει προς το παρόν... ©ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΑΕΤΟΣ

Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


Greece

0σχόλια:

Πως να φτιάξεις ηλιακό/πρίζας φορτιστή μπαταριών 18650 ηλεκτρονικών τσιγάρων και κινητού
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .
+ footer Back to top
>
notification

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications

LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK TA POST........ΠΡΟΣΟΧΗ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΔΡΑΣΤΉΡΙΟΙ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ FACEBOOK ΔΙΟΤΙ ΑΦΑΙΡΕΙ ΤΑ ΜΗ ΔΡΑΣΤΉΡΙΑ ΑΤΟΜΑ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ, ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΝΑ ΦΙΜΏΣΕΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ- ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΥΤΟ!(Και με αποκλειστικά άρθρα στην Ελλάδα. Η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια.
Οσοι θέλουν πάνε στο facebook,(στο μενού πάνω) αν εχουν πατήσει like στην σελίδα μας.Και πατουν να εμφανίζονται πρώτα Δείτε νέες δημοσιεύσεις από αυτή την σελίδα,(κλείστε με close).
Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications - would like to send push notifications: