1 Νοε 2017

Απίστευτο σκηνικό στη Θεσσαλονίκη - Οδηγοί παίζουν μπουνιές στο κέντρο της πόλης [Βίντεο]

Απίστευτο σκηνικό στη Θεσσαλονίκη - Οδηγοί παίζουν μπουνιές στο κέντρο της πόλης [Βίντεο]

Μια απίστευτη ιστορία καθημερινής κυκλοφοριακής τρέλας στο κέντρο της Θεσσαλονίκης κατέγραψε το πρωί της Τετάρτης με το κινητό του τηλέφωνο ένας πολίτης.

Σύμφωνα με τον αυτόπτη μάρτυρα Γ.Κ. που έστειλε και το σχετικό video στην ThessNews, το περιστατικό σημειώθηκε στην οδό Εγνατία στο ρεύμα προς δυτικά, μπροστά στην Θεολογική Σχολή του ΑΠΘ.

Οδηγός ΙΧ προσπάθησε να αλλάξει λωρίδα για να στρίψει στην Εθνικής Αμύνης χωρίς τη χρήση φλας, με αποτέλεσμα να προκαλέσει την αντίδραση του οδηγού ταξί που βρισκόταν δίπλα του και παραλίγο να συγκρουστεί με το ΙΧ εξαιτίας της απροειδοποίητης ενέργειας του οδηγού του.

Σύμφωνα με τον αυτόπτη μάρτυρα ο οδηγός του ΙΧ βγήκε από το όχημα του και χτύπησε τον οδηγό ταξί από το ανοικτό παράθυρο του ταξί, με αποτέλεσμα ο οδηγός του ταξί να βγει και αυτός έξω χτυπώντας τον οδηγό του ΙΧ όπως φαίνεται και στο video που κατέγραψε την κατάληξη του καυγά.

Η ένταση ολοκληρώθηκε… σαν να μη συμβαίνει τίποτα, με τους δύο οδηγούς να μπαίνουν στα οχήματα τους, καθώς τα κορναρίσματα των οδηγών που παρέμειναν «κολλημένοι» πίσω τους αυξάνονταν.

Δείτε την κατάληξη του καυγά

Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


Greece

0σχόλια:

Απίστευτο σκηνικό στη Θεσσαλονίκη - Οδηγοί παίζουν μπουνιές στο κέντρο της πόλης [Βίντεο]
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .
+ footer Back to top
>
notification

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications

LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK TA POST........ΠΡΟΣΟΧΗ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΔΡΑΣΤΉΡΙΟΙ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ FACEBOOK ΔΙΟΤΙ ΑΦΑΙΡΕΙ ΤΑ ΜΗ ΔΡΑΣΤΉΡΙΑ ΑΤΟΜΑ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ, ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΝΑ ΦΙΜΏΣΕΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ- ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΥΤΟ!(Και με αποκλειστικά άρθρα στην Ελλάδα. Η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια.
Οσοι θέλουν πάνε στο facebook,(στο μενού πάνω) αν εχουν πατήσει like στην σελίδα μας.Και πατουν να εμφανίζονται πρώτα Δείτε νέες δημοσιεύσεις από αυτή την σελίδα,(κλείστε με close).
Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications - would like to send push notifications: