24 Σεπ 2017

Αυλωνίτου η εικόνα είναι fake! Ο Βέλγος φωτογράφος που τράβηξε την γυναίκα με το μαζούτ στο Live News βίντεο

Ο Βέλγος φωτογράφος που τράβηξε την... γυναίκα με το μαζούτ στο Live News βίντεο

Η φωτογραφία μιας λουόμενης σε παραλία της Αττικής που είναι καλυμμένη με αργό πετρέλαιο, φαινομενικά από το πρόσφατο ναυάγιο. Πολλοί ισχυρίστηκαν πως η εικόνα είναι fake, αυτοι οι πολλοι διαβάζουν μονο "έγκυρες πήγες" και πιστεύουν μονο οτι τους λέει σύστημα .

Ανάμεσά τους και η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Ελένη Αυλωνίτου, ως γνωστό(?) γενικά οι αριστεροι έχουν χαμηλή αντίληψη γιαυτό και έγιναν αριστεροι, οπως τους έμαθαν απο τα σχολεία,για να καταλήξουν σε χρήσιμους ηλίθιους, επίσης λένε "θεωρίες συνωμοσίας" οτιδήποτε άλλο που δεν τους έμαθαν στα σχολεία ,κατά τα άλλα μια χαρά κάλυψαν τους δικούς τους στο ναυάγιο του "Αγία Ζώνη".

Ο Max Gyselinck περίγραψε στο enikos.gr το περιστατικό και τον διάλογο που είχε με τη γυναίκα που απεικονίζεται στη φωτογραφία. «Ήμουν στην παραλία Εδέμ στο Παλαιό Φάληρο και είδα την γυναίκα να βγαίνει από τη θάλασσα. Ήταν γύρω στα 35. Στην αρχή δεν πρόσεξα ότι ήταν λερωμένη. Όταν γύρισε πλάτη, είδα ότι ήταν καλυμμένη με πίσσα. Σήκωσα τη μηχανή και τράβηξα το καρέ»

Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


Greece

0σχόλια:

Αυλωνίτου η εικόνα είναι fake! Ο Βέλγος φωτογράφος που τράβηξε την γυναίκα με το μαζούτ στο Live News βίντεο
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .
+ footer Back to top
>
notification

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications

LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK TA POST........ΠΡΟΣΟΧΗ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΔΡΑΣΤΉΡΙΟΙ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ FACEBOOK ΔΙΟΤΙ ΑΦΑΙΡΕΙ ΤΑ ΜΗ ΔΡΑΣΤΉΡΙΑ ΑΤΟΜΑ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ, ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΝΑ ΦΙΜΏΣΕΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ- ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΥΤΟ!(Και με αποκλειστικά άρθρα στην Ελλάδα. Η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια.
Οσοι θέλουν πάνε στο facebook,(στο μενού πάνω) αν εχουν πατήσει like στην σελίδα μας.Και πατουν να εμφανίζονται πρώτα Δείτε νέες δημοσιεύσεις από αυτή την σελίδα,(κλείστε με close).
Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications - would like to send push notifications: