Σοκ στη Ροδόπη: Διαμελισμένη εντοπίστηκε η 63χρονη Βρετανίδα που αγνοούνταν.Την είχαν κατασπαράξει αδέσποτα σκυλιά
Σοκ στη Ροδόπη: Διαμελισμένη εντοπίστηκε η 63χρονη Βρετανίδα που αγνοούνταν.Την είχαν κατασπαράξει αδέσποτα σκυλιά

Η ίδια το απόγευμα της Πέμπτης κάλεσε με το κινητό της τηλέφωνο συγγενείς της στο Λονδίνο ζητώντας τους να την βοηθήσουν, καθώς, όπως τους είπε, την είχε δαγκώσει σκύλος

Νεκρή εντοπίστηκε σήμερα το πρωί η Βρετανίδα τουρίστρια που αγνοούνταν από το απόγευμα της Πέμπτης.

Νωρίς το πρωί ξεκίνησαν σήμερα, για δεύτερη ημέρα, οι προσπάθειες εντοπισμού της Βρετανίδας Τουρίστριας στην περιοχή της Μαρώνειας Ροδόπης. Άνδρες της 4ης ΕΜΑΚ, της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Κομοτηνής, του Ορειβατικού Συλλόγου, του Ερυθρού Σταυρού, της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας με τη συνδρομή ειδικά εκπαιδευμένων σκύλων που ήρθαν από την Ορεστιάδα του Έβρου «χτένισαν» την περιοχή από άκρη σε άκρη.

Η ίδια το απόγευμα της Πέμπτης κάλεσε με το κινητό της τηλέφωνο συγγενείς της στο Λονδίνο ζητώντας τους να την βοηθήσουν, καθώς, όπως τους είπε, την είχε δαγκώσει σκύλος.

Τελικά όπως μετέδωσε η ΕΡΤ, εντόπισαν διαμελισμένο το σώμα της σήμερα το πρωί. Το θέαμα που αντίκρισαν σόκαρε ακόμη και τους πιο έμπειρους της αποστολής έρευνας και διάσωσης, καθώς η 64χρονη κατασπαράχθηκε από ζώα.

Η σορός της διακομίστηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Σισμανόγλειο Νοσοκομείο Κομοτηνής

Ο άνθρωπος φταίει η μόνιμη απάντηση καραμέλα όλων των φιλόζωων που προσπαθούν να κρύψουν τα ψυχολογικά τους προβλήματα "υιοθετώντας" παρά τη θέληση του, ένα ζωάκι. Και φυσικά ό άνθρωπος φταίει που παίρνει ένα ζωάκι, το κλείνει σε ενα χώρο και το αναγκάζει να ακολουθεί τον τρόπο ζωής που αυτός νομίζει σωστό. Τα υπόλοιπα είναι δικαιολογίες για να καλύψουμε τα χιλιάδες παρατράγουδα. Και μην ξεχάσετε να με κράξετε με τα τόσο γλυκά μισανθρωπικά σας επιχειρήματα..!

Το κακό με τα σκυλιά έχει παραγίνει. Δεν είναι μόνο ο αριθμός των κατασπαραγμένων που συνεχώς αυξάνεται, είναι και όλοι αυτοί που δεν μαζεύουν τις ακαθαρσίες, αφήνουν λυτά σκυλιά σε δρόμους και πλατείες, αφήνουν τα σκυλιά τους στο μπαλκόνι να ουρλιάζει ολημερίς η όλη νύχτα και να ενοχλεί τους γείτονες!να γαβγίζουν/γρυλίζουν/ να κινούνται επιθετικά προς άλλους πεζούς. , δήλωση σκύλων στην φορολογική δήλωση και υπολογισμός τεκμηρίου. Δεν μπορεί να είναι τεκμήριο τα παιδιά και να μην είναι τα σκυλιά!Να μπει φόρος πολυτελείας σε όσους έχουν σκυλιά! αφού για να τα ταΐζουν σημαίνει οτι έχουν λεφτά!

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications