Μυστηριώδεις λάμψεις στον ουρανό του Μεξικού μετά τον ισχυρό σεισμό
Μυστηριώδεις λάμψεις στον ουρανό του Μεξικού μετά τον ισχυρό σεισμό

Ερωτηματικά έχουν δημιουργήσει οι “μυστηριώδεις” πράσινες και μπλε λάμψεις που παρατηρήθηκαν στην πόλη του Μεξικού μετά το ισχυρό χτύπημα του Εγκέλαδου. Κι ν πάρουν απαντήσεις… γράψτε μου!

Ο ισχυρός σεισμός μεγέθους 8,4 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ προκάλεσε τεράστιες υλικές ζημιές και άφησε πίσω του νεκρούς και τραυματίες.

Ωστόσο, αυτό που τράβηξε την προσοχή των κατοίκων του Μεξικού ήταν οι περίεργες λάμψεις που εμφανίσθηκαν στον ουρανό και καταγράφηκαν από χρήστες των κοινωνικών δικτύων.

Οι επιστήμονες δεν γνωρίζουν τον λόγο για τον οποίο συμβαίνει αυτό το φαινόμενο. Κάποιοι υποστηρίζουν ότι μπορεί να είναι αποτέλεσμα της επίπτωσης του σεισμού στα τροφοδοτικά ρεύματος, αν και άλλοι τονίζουν ότι πρόκειται για ένα φαινόμενο που έχει αναφερθεί εδώ και χιλιάδες χρόνια – ναι… από την Νεολιθική Εποχή, που δημιούργησε το χααρπ;

Ο έρωτας και το χρήμα λένε δεν κρύβεται, το ίδιο και η υπερθερμασμένη ατμόσφαιρα.

nea.allnewz.gr

Post A Comment:

1 comment

Tsilio greekείπε...

Την ίδια παρατήρηση έκανα κι εγώ βλέποντας τα βίντεο. Αναρωτήθηκα ειναι αντανάκλαση από τα βραχυκυκλώματα στα καλώδια ρεύματος; Κεραυνοί γιατί παρατήρησα ότι ο ουρανός ήταν συννεφιασμένος και πάλι όχι...είχαν πάντως διαφορετικά χρώματα και μεγάλη συχνότητα. Περίεργο πάντως πολύ

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications