Έγγραφο αποκαλύπτει ότι έγινε «σπορά νεφών» στο Τέξας πριν τον Χάρβεϊ!

Ένα έγγραφο διέρρευσε νωρίτερα που δείχνει ότι υπήρξαν επιχειρήσεις σποράς σύννεφων στο δυτικό Τέξας, στις 24 Αυγούστου, μόλις μια ημέρα πριν η καταιγίδα Harvey χτυπήσει ορισμένες περιοχές του Τέξας, προκαλώντας θανάτους και καταστροφές.

Το έγγραφο βρέθηκε στον υποτιθέμενο ιστότοπο του Weather Texas Modification Weather, ο οποίος δείχνει ότι υπήρξε μια επιχείρηση σποράς νεφών (Τροποποίηση Καιρού σαν αυτή που κάνει ο ΕΛΓΑ) μια μέρα πριν “χτυπήσει” η καταιγίδα Χάρβεϊ με ακραία πλημμυρικά φαινόμενα.

Το έγγραφο “αλίευσε” αμερικάνος ακτιβιστής κι έκτοτε έγινε viral – κλικ να δείτε και τo pdf.

“Η ροή προς τα νοτιοδυτικά θα λειτουργήσει σε συνδυασμό με την άφθονη επιφανειακή υγρασία για να βοηθήσει να ξεκινήσουν βροχές και καταιγίδες. Φαίνεται ότι ο καλύτερος πυροβολισμός θα είναι στα δυτικά τμήματα του Trans-Pecos όπου έχει δημιουργηθεί μια αδύναμη ξηρή γραμμή”, αναφέρει το έγγραφο.

Το έγγραφο συνεχίζει να δηλώνει ότι η ομάδα επιστημόνων είδε ένα “παράθυρο ευκαιρίας” στην Culberson / Reeves County για σπορά.

Οι ακτιβιστές αναρωτιούνται αν αυτή η σπορά έπαιξε τελικά κάποιο ρόλο στη διαμόρφωση και ενδυνάμωση ισχύος του Χάρβεϊ ο οποίος είχε πρωτοφανή ραγδαία εξέλιξη, σύμφωνα με τους μετεωρολόγους.

Τελικά το χακάρισμα της Μητέρας Φύσης γίνεται και με πολλά μέσα, για πολλούς σκοπούς, αλλά επίσης για μικρές και μεγάλες μπίζνες. Εκτός αυτού, το χακάρισμα του πλανήτη έχει και… μεγάλη πλάκα, όπως λένε οι “ειδικοί” του “Weather Channel”, παρουσιάζοντας τις διάφορες τεχνικές.

Στο παρακάτω παλαιότερο βίντεο, υπεύθυνος της εταιρείας τροποποίησης καιρού εξηγεί πως μπορεί να αυξήσει τις καταιγίδες σε διάρκεια και ισχύ:

nea.allnewz

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications