9 Σεπ 2017

Τι συνέβη στη Νότια Αυστραλία;Οι αρχές αναφέρουν ότι δεν ήταν σεισμός.

mysterious boom adelaide

Ο κόσμος ξύπνησε γύρω στις 2 το βράδυ,από ένα δυνατό θόρυβο,και τράνταγμα στα παράθυρα.Μερικοί αισθάνθηκαν μία-δύο δονήσεις. Τουλάχιστον 800 άτομα ανέφεραν την εκδήλωση στην Geoscience Australia(mysterious boom adelaide).

Τα κατοικίδια ζώα έκαναν σαν τρελά.

Η Geoscience Australia ανέφερε για πρώτη φορά σεισμό μεγέθους 1.4 ρίχτερ γύρω από το Mount Compass, το οποίο στη συνέχεια αφαιρέθηκε από τον ιστότοπο, καθώς περαιτέρω έρευνες έδειξαν ότι ο βροντή ήταν ο ένοχος ... Αλήθεια, η βροντή δημιούργησε σεισμό 1.4 ρίχτερ;

Μερικοί μετεωρολόγοι υποστηρίζουν ότι μπορεί να ήταν μια καταιγίδα και ότι η πολύ μεγάλη αναστροφή της θερμοκρασίας που υπήρχε κατά τη στιγμή του γεγονότος στην ατμόσφαιρα τράβηξε πίσω τα ηχητικά κύματα προς το έδαφος ενισχύοντας τον ήχο της βροντής.

Ένας σεισμολόγος της Σεισμολογικής Ένωσης της Αυστραλίας είπε ότι οι δονήσεις παρέμειναν ένα μυστήριο υπό έρευνα: «Μπορώ να επιβεβαιώσω ότι σίγουρα δεν είναι σεισμός. τι ακριβώς είναι, δεν το ξέρω αλλά το έχουμε καταγράψει σε πολλά από τα όργανα μας μεταξύ της Γέφυρας Hamley και της κοιλάδας Hindmarsh, έτσι σε όλη την Αδελαΐδα ».

Γεια σας παιδιά! Εσύ τον Τσελιάμπινσκ; Αυτό είναι πιθανό ένας άλλος μεγάλος μετεωρίτης που εκρήγνυται στον ουρανό πάνω από την Αδελαΐδα, όπως αυτός σε όλο τον δυτικό Καναδά στις 4 Σεπτεμβρίου του 2017!

ΑΠΟΔΟΣΗ ΑΠΟ ΤΟ STRANGE SOUNDS : Corfiatiko.blogspot.com

Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


Greece

0σχόλια:

Τι συνέβη στη Νότια Αυστραλία;Οι αρχές αναφέρουν ότι δεν ήταν σεισμός.
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .
+ footer Back to top
LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK TA POST........
ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ 2 - ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΥΤΟ!(η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια.......)

Οσοι θέλουν πάνε στο facebook,(στο μενού πάνω) αν εχουν πατήσει like στην σελίδα μας.Και πατουν να εμφανίζονται πρώτα Δείτε νέες δημοσιεύσεις από αυτή την σελίδα,(κλείστε με close).
Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications - would like to send push notifications?:
notification

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications