Η παραπληροφόρηση στα καλύτερά της!μέρα νύχτα ασχολούνται τα Συριζοτρόλ και η ΕΡΤ☭ με τον μπούλη των Ρότσιλντ!
Μανολιός TV: Η παραπληροφόρηση στα καλύτερά της!! τελικά  μέρα νύχτα ασχολούνται με το ΜΕΓΑΛΟ ΑΥΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ!

Μια πρόσληψη πρέπει να κάνει άμεσα η κυβέρνηση. Να πάρει για κεντρική παρουσιάστρια ειδήσεων στην ΕΡΤ αυτήν την κυριούλα που λέει τις ειδήσεις στη Βόρεια Κορέα. Είναι το μοναδικό που λείπει από αυτό το κανάλι της συμφοράς που το πληρώνουμε όλοι με το υστέρημά μας, οπως είχαμε αναφέρει εδω: με τι ασχολούνται αυτές "οι έγκυρες πηγές" μαζί με ένα κοιμισμένο λαό που δεν διαβάζει καν σοβαρά θέματα ...

Μιλάμε για κανονική ΥΕΝΕΔ ή μάλλον θα μπορούσε να μετονομαστεί σε… ΜανολιόςTVπρος τιμήν του Εμ. Μακρόν. Τόσες ώρες για την επίσκεψη του Γάλλου, τόσο γλείψιμο, τέτοιος ηθελημένος επαρχιωτισμός. Και τέτοια βιασύνη να αναδειχθεί ο σπουδαίος ρόλος του μεγάλου ηγέτη Αλέξη που βγάζει την Ελλάδα από την κρίση και φέρνει επενδύσεις. Του ίδιου Αλέξη που κάθε δεύτερη ημέρα εξυμνεί τον ανύπαρκτο σοσιαλισμό και ενδιάμεσα πεθαμένους ηγέτες της δεκαετίας του 80.

Και του ίδιου που έχει κάνει τα πάντα για να μην έρθει ούτε μια επένδυση στα χρόνια του ΣΥΡΙΖΑ, παρά μόνο εκείνες που είχαν κλείσει προηγούμενες κυβερνήσεις.

Δύο μέρες τώρα ακούμε απίστευτες πολιτικές αναλύσεις, απίστευτα λογύδρια ατόμων που δεν έχουν καμιά σχέση με την οικονομία, τα γεωπολιτικά, την πολιτική. Κάτι τύποι που με το μόνο που έχουν σχέση είναι με το Μέγαρο Μαξίμου και τον Παππά για να παίρνουν γραμμή. Τέτοια υποδούλωση στις απαιτήσεις της κυβέρνησης είχαμε επί… Μαρούδα να δούμε. Εντάξει, και η ΝΔ έκανε την ΕΡΤ υποχείριό της αλλά τέτοια τηλεοπτική ξεφτίλα δεν είχαμε ξαναδεί.

Τέτοια εξαπάτηση, τέτοια ανοησία δεν είχαμε ξανακούσει.
Από τη μια να λέει ο ένας πως ο Εμ. Μακρόν πραγματοποιεί το πρώτο του ταξίδι σε ευρωπαϊκή χώρα, αγνοώντας προφανώς ότι πριν μερικές ημέρες ήταν στην Βουλγαρία και τη Ρουμανία. Ο αρχισυντάκτης του προφανώς δεν τον ενημέρωσε ή αγνοεί ότι αυτές οι χώρες είναι ευρωπαϊκές.

Και να ’σου ο άλλος αναλυτής να λέει ότι είναι συμβολικό το ταξίδι του στην Αθήνα γιατί είναι κοιτίδα της δημοκρατίας. Ο άλλος να λέει «όχι, έρχεται για να στηρίξει την κυβέρνηση Τσίπρα και να ενισχύσει το μέτωπο κατά των Γερμανών».Κάποιος φοβερός αναλυτής μας ενημέρωσε ότι οι Γάλλοι… μας χρωστάνε. Μάλλον εμείς χρωστάμε στον Ολαντρέου ότι δεν είμαστε αυτή την ώρα εκτός ευρώ.

Βεβαίως, η ΕΡΤ☭ είδε ότι όλος ο πλανήτης μένει με κομμένη την ανάσα για το ταξίδι του Μακρόν, τέτοιο είναι το ενδιαφέρον. Οι δε πολίτες – τηλεθεατές της κρατικής τηλεόρασης, είδαν ανθρώπους να μιλούν επί ώρες και να μη λένε τίποτε, είδαν την Περιστέρα με την Μπριζίτ δεκάδες φορές, είδαν τον Παυλόπουλο να στέλνει μηνύματα. Είδαν μια ΕΡΤ☭ που μας έπρηξε, για να μην πούμε τίποτε χειρότερο.

Τόσο η βιασύνη, τόσο το άγχος να δείξουν τον Γάλλο Μακρόν και τον Έλληνα… κοντόν, ως προς το πολιτικό δέμας εννοείται. Ξεχνώντας βεβαίως ότι μόλις πριν λίγους μήνες ο Γάλλος πρόεδρος ήταν για την κυβέρνηση και την αριστερά ο άνθρωπος των τραπεζιτών, ένας ανάλγητος τεχνοκράτης, ένα υποχείριο του Ρότσιλντ και άλλα τέτοια γραφικά. Και μην αναφέροντας βεβαίως την μεταρρύθμιση στο εργασιακό που γίνεται στη Γαλλία και που έρχεται και στην Ελλάδα.

Εν ολίγοις; Με εντολή Μαξίμου, η ΕΡΤ☭ και τα Συριζοτρόλ απλά… μας τα έπρηξαν.
Το ΜανολιόςTVανέδειξε όλον εκείνον τον κομματικό στρατό που σπρώχνεται για το ποιος θα πει την μεγαλύτερη ανοησία, αρκεί να αρέσει στον άρχοντα του τηλεοπτικού σκότους, υπουργό καναλάρχη.

Με πληροφορίες απο antinews

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications