Όταν είσαι 60 φεύγα και παριστάνεις το ΠΙΠΙΝΙ έτσι ντύνεσαι!- Δείτε πώς έσκασε η ΜΠΡΙΖΙΤ στο αεροδρόμιο
Όταν είσαι 60 φεύγα και παριστάνεις το ΠΙΠΙΝΙ έτσι ντύνεσαι!- Δείτε πώς έσκασε η ΜΠΡΙΖΙΤ στο αεροδρόμιο

Λιτή άλλα άκρως καλοκαιρινή ήταν η αμφίεση που επέλεξε η σύζυγος του Εμμανουέλ Μακρόν κατά την άφιξή της στην Αθήνα το μεσημέρι της Παρασκευής.

Η Μπριζίτ Μακρόν επέλεξε για το ταξίδι στην Ελλάδα ένα τζιν και ένα λευκό αμάνικο μπλουζάκι για φαίνονται τα σκελετωμένα χεριά λόγο ηλικίας, σε μια "σικ" αλλά casual εμφάνιση σαν σκελετός με ρούχα ένα πράγμα.

Η κ Μακρόν όταν κατέβηκε από το αεροσκάφος, δύο βήματα πίσω από τον Γάλλο πρόεδρο, είχε μια σύντομη συνομιλία με τον κυβερνητικό εκπρόσωπο Δημήτρη Τζανακόπουλο, ο οποίος εκπροσώπησε την κυβέρνηση κατά την άφιξη του Εμμανουέλ Μακρόν στην Αθήνα.

Μερικοί τίτλοι για το μεγάλο αυτο γεγονός, και με τι ασχολούνται αυτές "οι έγκυρες πηγές" μαζί με ένα κοιμισμένο λαό που δεν διαβάζει καν σοβαρά θέματα :

Μπέτυ Μπαζιάνα, Μπριζίτ Μακρόν, σπανακόπιτα και δεκάποντες γόβες !!Εντυπωσίασαν στα λευκά Μπριζίτ Μακρόν και Μπέτυ Μπαζιάνα. Επίσκεψη Μακρόν: Το σ@ξι σταυροπόδι στο Προεδρικό και τα 12ποντα της Μπριζίτ ουαου!!Μπριζίτ Μακρόν: Έβγαλε τα 12ποντα για να ανέβει στην Ακρόπολη, αυτο και αν ειναι σοβαρή είδηση!! υποθέτουμε οτι θα έκαναν έκτακτο δελτίο τα κανάλια της αποχαύνωσης .

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications