7 Σεπ 2017

Όταν είσαι 60 φεύγα και παριστάνεις το ΠΙΠΙΝΙ έτσι ντύνεσαι!- Δείτε πώς έσκασε η ΜΠΡΙΖΙΤ στο αεροδρόμιο

Όταν είσαι 60 φεύγα και παριστάνεις το ΠΙΠΙΝΙ έτσι ντύνεσαι!- Δείτε πώς έσκασε η ΜΠΡΙΖΙΤ στο αεροδρόμιο

Λιτή άλλα άκρως καλοκαιρινή ήταν η αμφίεση που επέλεξε η σύζυγος του Εμμανουέλ Μακρόν κατά την άφιξή της στην Αθήνα το μεσημέρι της Παρασκευής.

Η Μπριζίτ Μακρόν επέλεξε για το ταξίδι στην Ελλάδα ένα τζιν και ένα λευκό αμάνικο μπλουζάκι για φαίνονται τα σκελετωμένα χεριά λόγο ηλικίας, σε μια "σικ" αλλά casual εμφάνιση σαν σκελετός με ρούχα ένα πράγμα.

Η κ Μακρόν όταν κατέβηκε από το αεροσκάφος, δύο βήματα πίσω από τον Γάλλο πρόεδρο, είχε μια σύντομη συνομιλία με τον κυβερνητικό εκπρόσωπο Δημήτρη Τζανακόπουλο, ο οποίος εκπροσώπησε την κυβέρνηση κατά την άφιξη του Εμμανουέλ Μακρόν στην Αθήνα.

Μερικοί τίτλοι για το μεγάλο αυτο γεγονός, και με τι ασχολούνται αυτές "οι έγκυρες πηγές" μαζί με ένα κοιμισμένο λαό που δεν διαβάζει καν σοβαρά θέματα :

Μπέτυ Μπαζιάνα, Μπριζίτ Μακρόν, σπανακόπιτα και δεκάποντες γόβες !!Εντυπωσίασαν στα λευκά Μπριζίτ Μακρόν και Μπέτυ Μπαζιάνα. Επίσκεψη Μακρόν: Το σ@ξι σταυροπόδι στο Προεδρικό και τα 12ποντα της Μπριζίτ ουαου!!Μπριζίτ Μακρόν: Έβγαλε τα 12ποντα για να ανέβει στην Ακρόπολη, αυτο και αν ειναι σοβαρή είδηση!! υποθέτουμε οτι θα έκαναν έκτακτο δελτίο τα κανάλια της αποχαύνωσης .

Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


Greece

0σχόλια:

Όταν είσαι 60 φεύγα και παριστάνεις το ΠΙΠΙΝΙ έτσι ντύνεσαι!- Δείτε πώς έσκασε η ΜΠΡΙΖΙΤ στο αεροδρόμιο
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .
+ footer Back to top
>
notification

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications

LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK TA POST........ΠΡΟΣΟΧΗ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΔΡΑΣΤΉΡΙΟΙ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ FACEBOOK ΔΙΟΤΙ ΑΦΑΙΡΕΙ ΤΑ ΜΗ ΔΡΑΣΤΉΡΙΑ ΑΤΟΜΑ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ, ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΝΑ ΦΙΜΏΣΕΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ- ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΥΤΟ!(Και με αποκλειστικά άρθρα στην Ελλάδα. Η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια.
Οσοι θέλουν πάνε στο facebook,(στο μενού πάνω) αν εχουν πατήσει like στην σελίδα μας.Και πατουν να εμφανίζονται πρώτα Δείτε νέες δημοσιεύσεις από αυτή την σελίδα,(κλείστε με close).
Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications - would like to send push notifications: