7 Σεπ 2017

Γερμανός μηχανικός αποκαλύπτει ότι τα ΑΤΙΑ ήταν δημιούργημα του Τρίτου Ράιχ [Βίντεο]

Γερμανός μηχανικός αποκαλύπτει ότι τα ΑΤΙΑ ήταν δημιούργημα του Τρίτου Ράιχ [Βίντεο]

Ο Τζέιμι μελετά το έργο του Γερμανού μηχανικού Τζορτζ Κλάιν που ήταν ο πρώτος που υποστήριξε ότι τα ΑΤΙΑ ήταν δημιούργημα του Τρίτου Ράιχ.

Μετά το τέλος του πολέμου το 1945, ρωσικές και αμερικανικές ομάδες των υπηρεσιών πληροφοριών άρχισαν ένα κυνήγι για να εντοπίσουν αυτά τα στρατιωτικά και επιστημονικά λάφυρα.

Μετά την ανακάλυψη των όπλων δέσμης σωματιδίων λέιζερ σε γερμανικές στρατιωτικές βάσεις, το Υπουργείο Πολέμου των ΗΠΑ αποφάσισε ότι οι ΗΠΑ θα έπρεπε να έχουν υπό τον έλεγχό τους την τεχνολογία αυτή.

Δεν θα καθίσουμε να γράψουν μια τεράστια λίστα με την τεχνολογία και γνώση που άρπαξαν απο εκεί, σε θέματα υγείας επιστήμης βιολογίας, πνεύματος,ιστορίας κτλ και είχαν εντοπίσει τι ρόλο παίζουν και τι ειναι οι Οβριοί μαζί τους κομμουνιστές,στην “ναζιστική” Γερμάνια που ηταν στενά συνδεδεμένη με την τεχνολογική πρόοδο,η θεωρία της σχετικότητας του Οβριού Αϊνστάιν είχε επίσημα απαγορευτεί και η θεωρία (Hoax) της εξέλιξης του επίσης Οβριού Δαρβίνου! και πολύ σωστά, και εγώ το ίδιο θα έκανα!

Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


0σχόλια:

Γερμανός μηχανικός αποκαλύπτει ότι τα ΑΤΙΑ ήταν δημιούργημα του Τρίτου Ράιχ [Βίντεο]
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .
+ footer Back to top
>
notification

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications

LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK TA POST........ΠΡΟΣΟΧΗ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΔΡΑΣΤΉΡΙΟΙ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ FACEBOOK ΔΙΟΤΙ ΑΦΑΙΡΕΙ ΤΑ ΜΗ ΔΡΑΣΤΉΡΙΑ ΑΤΟΜΑ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ, ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΝΑ ΦΙΜΏΣΕΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ- ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΥΤΟ!(Και με αποκλειστικά άρθρα στην Ελλάδα. Η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια.
Οσοι θέλουν πάνε στο facebook,(στο μενού πάνω) αν εχουν πατήσει like στην σελίδα μας.Και πατουν να εμφανίζονται πρώτα Δείτε νέες δημοσιεύσεις από αυτή την σελίδα,(κλείστε με close).
Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications - would like to send push notifications: