Γερμανός μηχανικός αποκαλύπτει ότι τα ΑΤΙΑ ήταν δημιούργημα του Τρίτου Ράιχ [Βίντεο]
Γερμανός μηχανικός αποκαλύπτει ότι τα ΑΤΙΑ ήταν δημιούργημα του Τρίτου Ράιχ [Βίντεο]

Ο Τζέιμι μελετά το έργο του Γερμανού μηχανικού Τζορτζ Κλάιν που ήταν ο πρώτος που υποστήριξε ότι τα ΑΤΙΑ ήταν δημιούργημα του Τρίτου Ράιχ.

Μετά το τέλος του πολέμου το 1945, ρωσικές και αμερικανικές ομάδες των υπηρεσιών πληροφοριών άρχισαν ένα κυνήγι για να εντοπίσουν αυτά τα στρατιωτικά και επιστημονικά λάφυρα.

Μετά την ανακάλυψη των όπλων δέσμης σωματιδίων λέιζερ σε γερμανικές στρατιωτικές βάσεις, το Υπουργείο Πολέμου των ΗΠΑ αποφάσισε ότι οι ΗΠΑ θα έπρεπε να έχουν υπό τον έλεγχό τους την τεχνολογία αυτή.

Δεν θα καθίσουμε να γράψουν μια τεράστια λίστα με την τεχνολογία και γνώση που άρπαξαν απο εκεί, σε θέματα υγείας επιστήμης βιολογίας, πνεύματος,ιστορίας κτλ και είχαν εντοπίσει τι ρόλο παίζουν και τι ειναι οι Οβριοί μαζί τους κομμουνιστές,στην “ναζιστική” Γερμάνια που ηταν στενά συνδεδεμένη με την τεχνολογική πρόοδο,η θεωρία της σχετικότητας του Οβριού Αϊνστάιν είχε επίσημα απαγορευτεί και η θεωρία (Hoax) της εξέλιξης του επίσης Οβριού Δαρβίνου! και πολύ σωστά, και εγώ το ίδιο θα έκανα!

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications