ΔΙΚΗ ΘΕΑΤΡΟ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ:αναρχικός κατηγορούμενος  εμπρησμού τού Μινιόν ως μάρτυρας κατηγορίας!
ΔΙΚΗ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ: ΚΙ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΑΜΕ ΟΤΙ ΤΑ ΕΙΧΑΜΕ ΔΕΙ ΟΛΑ…

Ἔτσι καί τόν Θεόδωρο Πισιμίση ( πού ἡ μαμά του καί οἱ φίλοι του,λέει,τόν φώναζαν «Λάκη» ! ),τόν ἀναρχικό πού εἶχε κατηγορηθῆ ὡς ὁ ἐμπρηστής τοῦ Μινιόν ( ἔκανε καί φυλακή στήν Αἴγινα -ὅλοι στήν Αἴγινα ξεπέζευαν,εἴτε μέσα εἴτε ἔξω... !!!- μέ ἀνάλογα ἄλλα «μπουμπούκια» μαζύ,πολιτικοί κρατούμενοι ,λέει),ἀλλά καί ὡς συνδετικός κρίκος μεταξύ 17Ν καί ΕΛΑ, ἀκόμη καί ὡς στρατολόγος τρομοκρατῶν ὅπως καί συγγραφεύς προκηρύξεων («Λάκης»: Είμαι αναρχικός όχι τρομοκράτης),τόν κουβάλησαν στήν δίκη τῆς Χρυσῆς Αὐγῆς γιά μάρτυρα κατηγορίας !

Με το δεξί μπήκε το νέο δικαστικό έτος για την υπεράσπιση.

Η πρώτη συνεδρίαση έγινε σήμερα στο Εφετείο Αθηνών και ως μάρτυρας εξετάστηκε ο υπάλληλος του Δήμου Χαλανδρίου Θεόδωρος Πισιμίσης. Η κλήση του εν λόγω μάρτυρα προκειμένου να καταθέσει στο ακροατήριο αποτελεί δικαστικό παράδοξο, για το οποίο αποκλειστικώς υπεύθυνοι είναι οι Κλάπα και Ντογιάκος.

Τούτο, διότι όταν ο 62χρονος Πισιμίσης κατέθεσε ενώπιον της ανακρίτριας, δεν δήλωσε θύμα της Χρυσής Αυγής, αλλά δράστης λεκτικής επίθεσης εναντίον μελών και οπαδών του κόμματος τα οποία πραγματοποιούσαν μία ειρηνική διανομή φυλλαδίων!

Συγκεκριμένα, δήλωσε: «Στις 15-02-2014 στις 9 το πρωί είχα βγει με την οικογένειά μου για ψώνια στην περιοχή του Χαλανδρίου…Είδα από μακριά να έρχεται μία ομάδα 50-60 ατόμων. Φώναζαν συνθήματα και μοίραζαν φυλλάδια. Οι επικεφαλής κρατούσαν ένα πανό με τα πρόσωπα των δύο νεαρών Χρυσαυγιτών που είχαν σκοτωθεί στο Νέο Ηράκλειο…Μόλις κατάλαβα ότι επρόκειτο περί Χρυσαυγιτών εξοργίστηκα και άρχισα να τους φωνάζω να φύγουν από το Χαλάνδρι, λέγοντάς τους «ουστ, να φύγετε από το Χαλάνδρι, να μπείτε στις τρύπες σας».

Ορισμένοι μου ανταπέδωσαν τις βρισιές και κάποιοι κινήθηκαν απειλητικά εναντίον μου….Είπα σε έναν από αυτούς «αυτά πήγαινε να τα κάνεις στον πατέρα σου» και τότε μου έριξε μια μπουνιά. Η κάκωση όμως δεν ήταν εμφανής και γι’ αυτό δεν έκανα μήνυση. Την ώρα εκείνη μπήκε ο επικεφαλής τους μπροστά, με έσπρωξε και άρχισε να μου φωνάζει «άντε τελείωσε, φύγε ρε από εδώ». Εγώ τους φώναζα να σηκωθούν να φύγουν και αφού είδαν ότι εγώ είμαι ντόπιος και δεν έφευγα και φοβήθηκαν μην μαζευτεί κόσμος από εκεί και τους επιτεθούν, ο επικεφαλής αποφάσισε να τους μαζέψει και άρχισε να τους σπρώχνει για να φύγουν….

Τελικά προχώρησαν προς την πλατεία Δούρου και συνέχισαν να μοιράζουν φυλλάδια. Έτσι αποχώρησα και εγώ».

Απόλυτα λογική έπειτα από όλα αυτά η ερώτηση της Εισαγγελέως Αδαμαντίας Οικονόμου:
Εις: Αν εσείς δεν τους προκαλούσατε λεκτικά θα είχε δημιουργηθεί το περιστατικό αυτό;
Μ: Κοιτάξτε, αν δεν προκαλούσε κανένας τους ναζί, δεν θα είχε κανένας πρόβλημα στην Ελλάδα. Αν δεν αντιδρούσα δεν θα με πειράζανε, όπως δεν πειράξανε κανέναν άνθρωπο που δεν σήκωσε κεφάλι.

Το σημαντικότερο όμως σχετικά με τον 62χρονο Πισιμίση, είναι κάποια γεγονότα τα οποία σχετίζονται με το παρελθόν του. Ειδικότερα, πρόκειται για γνωστή φιγούρα των Εξαρχείων κατά τις προηγούμενες δεκαετίες, με συμμετοχή σε καταλήψεις κλπ. Επίσης, το 2002 είχαν υπάρξει δημοσιεύματα (http://news.in.gr/greece/article/?aid=400785) σύμφωνα με τα οποία οι αρχές διερευνούσαν τον ρόλο του ως «στρατολόγου» της 17Ν, συνδετικού κρίκου μεταξύ 17Ν και ΕΛΑ, συγγραφέα προκηρύξεων για τρομοκρατικές επιθέσεις, ενώ τη δεκαετία του 1980 είχε κατηγορηθεί για τον εμπρησμό του «Μινιόν». Μάλιστα σε αστυνομικό έγγραφο αναφέρονταν και ως «Λάκης ο αναρχικός» ή «Κουτσοθόδωρος».

Να σημειωθεί ότι την κατάθεση του Πισιμίση (ή Λάκη ή Κουτσοθόδωρου) παρακολουθούσε με αμηχανία από τις θέσεις του ακροατηρίου και ο Βουλευτής του Σύριζα Νίκος Ξυδάκης…

Με τη λήξη της κατάθεσης του μάρτυρα, ο ποινικολόγος Τάκης Μιχαλόλιας προέβη στην εξής δήλωση: «Επειδή βλέπουμε κυρία Πρόεδρε κάποια πράγματα κι εμείς δεν βγαίνουμε στις συγκεντρώσεις ούτε στα κανάλια για να διαμαρτυρόμαστε, να πούμε ότι επειδή συμμετέχουμε σε 4 μεγάλες δίκες, η μόνη που γίνεται 8-9 φορές το μήνα, είναι αυτή εδώ. Το λέω για τις διαμαρτυρίες ότι καθυστερεί. Αλλά όταν έχουμε τέτοιου είδους μάρτυρες που επελέγησαν από την ανάκριση, και πάλι καλά που φτάσαμε εδώ που φτάσαμε».

Αυτή είναι η ποιότητα των μαρτύρων που έχουν το θράσος να εγκαλούν τη Χρυσή Αυγής για βία και οι οποίοι κλήθηκαν από την Κλάπα για να στηρίξουν το ανυπόστατο κατηγορητήριο περί εγκληματικής οργάνωσης. Δυστυχώς, το Δικαστήριο τώρα δεν μπορεί να κάνει διαφορετικά και είναι υποχρεωμένο από τη δικονομία να εξετάσει αυτούς τους παντελώς άσχετους με το κατηγορητήριο μάρτυρες…
Ἕνας σεσημασμένος «Λάκης» ἤ Κουτσοθόδωρος νά ἀποτελῇ σήμερα ἕναν εὐυπόληπτον πολίτην καί ἀξιόπιστον μάρτυρα ! Διότι, ὁ συνειδητός (ὅπως αὐτός λέει) ἀναρχικός - ἀντιεξουσιαστής εἶναι ὑπάλληλος τοῦ Δήμου Χαλανδρίου ! Τώρα πώς γίνεται ἕνας ἀντιεξουσιαστής νά ὑπηρετῆ τήν ἐξουσίαν αὐτό μόνον οἱ ἀναρχοκομμουνιστές τό γνωρίζουν ὡς ὑπηρετοῦντες τόσον καλῶς αὐτό πού λένε πώς ...πολεμοῦν ! Ἔ, εἶναι ταλέντο,ἐδῶ πού τά λέμε...
Πήγες sxolianews και ethnikismos.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications