7 Σεπ 2017

‘’Το αγόρι που πήγε στον ουρανό’’ και συγκλόνισε την κοινωνία της Αμερικής!!

‘’Το αγόρι που πήγε στον ουρανό’’ και συγκλόνισε την κοινωνία της Αμερικής!!

’Το αγόρι που πήγε στον ουρανό’’ Η μεταθανάτια εμπειρία του 11χρονου Colton Burpo από την Nebraska που συγκλόνισε την κοινωνία της Αμερικής!!

Ο Colton έπρεπε να μπει επειγόντως για χειρουργείο στις 5 Μαρτίου 2003 σε ηλικία τριών ετών, κατά την διάρκεια του χειρουργείου ο Colton χάνει τις αισθήσεις του και ξεκινάει το ταξίδι του προς τον ουρανό…. αλλά τελικά το ταξίδι του δεν ήταν χωρίς επιστροφή!

Μήνες λοιπόν μετά τη χειρουργική επέμβαση ο Colton άρχισε να περιγράφει διάφορα γεγονότα και ανθρώπους που ήταν αδύνατο να γνωρίζει.

Όπως, για την συνάντηση που είχε με του Κύριο Ιησού Χριστό και πως τον είδε, για την ύπαρξη της αγέννητης αδελφής του, την οποία απέβαλε η μητέρα του κατά την διάρκεια της κύησης. Περιέγραψε με λεπτομέρειες έναν προπάππου του, που είχε πεθάνει 30 χρόνια πριν γεννηθεί ο ίδιος, καθώς επίσης μιλά και για τον επερχόμενο Αρμαγεδώνα έτσι όπως ο ίδιος τον είδε.

Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


Greece

0σχόλια:

‘’Το αγόρι που πήγε στον ουρανό’’ και συγκλόνισε την κοινωνία της Αμερικής!!
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .
+ footer Back to top
>
notification

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications

LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK TA POST........ΠΡΟΣΟΧΗ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΔΡΑΣΤΉΡΙΟΙ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ FACEBOOK ΔΙΟΤΙ ΑΦΑΙΡΕΙ ΤΑ ΜΗ ΔΡΑΣΤΉΡΙΑ ΑΤΟΜΑ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ, ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΝΑ ΦΙΜΏΣΕΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ- ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΥΤΟ!(Και με αποκλειστικά άρθρα στην Ελλάδα. Η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια.
Οσοι θέλουν πάνε στο facebook,(στο μενού πάνω) αν εχουν πατήσει like στην σελίδα μας.Και πατουν να εμφανίζονται πρώτα Δείτε νέες δημοσιεύσεις από αυτή την σελίδα,(κλείστε με close).
Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications - would like to send push notifications: