Ο Σόρος με την ηγεσία της Ε.Ε. θα φέρνουν 1000000 λαθρομετανάστες ανά έτος στην Ευρώπη.
Ο Σόρος με την ηγεσία της Ε.Ε. θα φέρνουν 1000000 λαθρομετανάστες ανά έτος στην Ευρώπη.

Viktor Orban:Η Ευρωπαϊκή Ένωση συνεργάζεται με τον Σόρος στο μεταναστευτικό.

Ο Πρωθυπουργός της Ουγγαρίας Viktor Orbán ισχυρίζεται ότι η Ευρωπαϊκή Ένωση εφαρμόζει προγράμματα μετανάστευσης που έχουν σχεδιαστεί από τον leftist δισεκατομμυριούχο George Soros για να φέρνουν ένα εκατομμύριο μετανάστες ετησίως στην Ευρώπη με τη βοήθεια του στρατού των ΜΚΟ.

Ο Orbán ισχυρίζεται ότι η ΕΕ και ο Σόρος επιθυμούν να φέρνουν ένα εκατομμύριο μετανάστες ετησίως για να δημιουργήσουν μια δύναμη μετανάστευσης στην ΕΕ η οποία θα υπονομεύσει την εθνική κυριαρχία των κρατών μελών,γράφει η Die Presse .

Σύμφωνα με τον Orbán, πολλοί αρχηγοί κρατών και κυβερνήσεων στην Ευρώπη συμφωνούν με την πολιτική της κυβέρνησής του σχετικά με τη μετανάστευση, αλλά του το λένε μόνο κατ 'ιδίαν.

Ο Orbán ανέφερε επίσης τον πρώην δικτάτορα της Λιβύης Μουαμάρ Καντάφι που κάποτε προειδοποίησε ότι αν η κυβέρνησή του θα πέσει, τότε εκατομμύρια άνθρωποι θα κατακλύσουν την Ευρώπη από την Αφρική. Ο Ούγγρος πρωθυπουργός είπε ότι αν και ο Καντάφι δεν ήταν δημοκρατικός κυβερνήτης,ο Δυτικός παρεμβατισμος στη Λιβύη ήταν εν μέρει υπεύθυνος για τη σημερινή κρίση.

Κατά τη διάρκεια των τελευταίων μηνών, ο πρωθυπουργός Orbán έχει καταφερθεί πολλές φορές ενάντια στον Σόρος, υποστηρίζοντας ότι στελέχη των ΜΚΟ, χρηματοδοτούνται σε μεγάλο βαθμό από Ιδρύματα της Open Society,που στόχος της είναι είναι η προώθηση των ανοικτών συνόρων και η μαζική μετανάστευση προς την Ευρώπη. Ο Σόρος έχει περιγραφεί από τον Ούγγρο ηγέτη ως «κερδοσκόπος που λειτουργεί ένα εκτεταμένο δίκτυο μαφίας».

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications