13 Ιουλ 2017

Ο Σόρος με την ηγεσία της Ε.Ε. θα φέρνουν 1000000 λαθρομετανάστες ανά έτος στην Ευρώπη.

Ο Σόρος με την ηγεσία της Ε.Ε. θα φέρνουν 1000000 λαθρομετανάστες ανά έτος στην Ευρώπη.

Viktor Orban:Η Ευρωπαϊκή Ένωση συνεργάζεται με τον Σόρος στο μεταναστευτικό.

Ο Πρωθυπουργός της Ουγγαρίας Viktor Orbán ισχυρίζεται ότι η Ευρωπαϊκή Ένωση εφαρμόζει προγράμματα μετανάστευσης που έχουν σχεδιαστεί από τον leftist δισεκατομμυριούχο George Soros για να φέρνουν ένα εκατομμύριο μετανάστες ετησίως στην Ευρώπη με τη βοήθεια του στρατού των ΜΚΟ.

Ο Orbán ισχυρίζεται ότι η ΕΕ και ο Σόρος επιθυμούν να φέρνουν ένα εκατομμύριο μετανάστες ετησίως για να δημιουργήσουν μια δύναμη μετανάστευσης στην ΕΕ η οποία θα υπονομεύσει την εθνική κυριαρχία των κρατών μελών,γράφει η Die Presse .

Σύμφωνα με τον Orbán, πολλοί αρχηγοί κρατών και κυβερνήσεων στην Ευρώπη συμφωνούν με την πολιτική της κυβέρνησής του σχετικά με τη μετανάστευση, αλλά του το λένε μόνο κατ 'ιδίαν.

Ο Orbán ανέφερε επίσης τον πρώην δικτάτορα της Λιβύης Μουαμάρ Καντάφι που κάποτε προειδοποίησε ότι αν η κυβέρνησή του θα πέσει, τότε εκατομμύρια άνθρωποι θα κατακλύσουν την Ευρώπη από την Αφρική. Ο Ούγγρος πρωθυπουργός είπε ότι αν και ο Καντάφι δεν ήταν δημοκρατικός κυβερνήτης,ο Δυτικός παρεμβατισμος στη Λιβύη ήταν εν μέρει υπεύθυνος για τη σημερινή κρίση.

Κατά τη διάρκεια των τελευταίων μηνών, ο πρωθυπουργός Orbán έχει καταφερθεί πολλές φορές ενάντια στον Σόρος, υποστηρίζοντας ότι στελέχη των ΜΚΟ, χρηματοδοτούνται σε μεγάλο βαθμό από Ιδρύματα της Open Society,που στόχος της είναι είναι η προώθηση των ανοικτών συνόρων και η μαζική μετανάστευση προς την Ευρώπη. Ο Σόρος έχει περιγραφεί από τον Ούγγρο ηγέτη ως «κερδοσκόπος που λειτουργεί ένα εκτεταμένο δίκτυο μαφίας».

Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


Greece

0σχόλια:

Ο Σόρος με την ηγεσία της Ε.Ε. θα φέρνουν 1000000 λαθρομετανάστες ανά έτος στην Ευρώπη.
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .
+ footer Back to top
>
notification

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications

LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK TA POST........ΠΡΟΣΟΧΗ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΔΡΑΣΤΉΡΙΟΙ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ FACEBOOK ΔΙΟΤΙ ΑΦΑΙΡΕΙ ΤΑ ΜΗ ΔΡΑΣΤΉΡΙΑ ΑΤΟΜΑ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ, ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΝΑ ΦΙΜΏΣΕΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ- ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΥΤΟ!(Και με αποκλειστικά άρθρα στην Ελλάδα. Η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια.
Οσοι θέλουν πάνε στο facebook,(στο μενού πάνω) αν εχουν πατήσει like στην σελίδα μας.Και πατουν να εμφανίζονται πρώτα Δείτε νέες δημοσιεύσεις από αυτή την σελίδα,(κλείστε με close).
Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications - would like to send push notifications: