13 Ιουλ 2017

Lindsey Lohan.Οι παιδόφιλοι του Χόλυγουντ σκότωσαν τον Heath Ledger.

Lindsey Lohan.Οι παιδόφιλοι του Χόλυγουντ σκότωσαν τον Heath Ledger.

Lindsay Lohan: Οι παιδόφιλοι που κάνουν κουμάντο στο Hollywood δολοφόνησαν τον Χιθ Λέτζερ.

Ο Χιθ Λέτζερ δολοφονήθηκε σύμφωνα με την Lindsay Lohan, η οποία λέει ότι το « κακό αγόρι του Hollywood» έγινε πρόβλημα για « τους παιδεραστές στην κορυφή της πυραμίδας του » μετά τον ρόλο του ως Τζόκερ στο The Dark Knight που τον ώθησε προς το να γίνει σούπερ σταρ.

« Δεν μπορούσαν να τον εμπιστεύονται πια. Ήξεραν ότι είχε ένα μεγάλο στόμα και μεγάλες μπάλες. Του άρεσε να ταράζει τα νερά «, δήλωσε η Λόχαν.

« Ήξερε πολλά από τα μυστικά της βιομηχανίας και δεν φοβόταν να μιλήσει έξω .»
« Δεν ήταν αυτοκτονία. Δεν ήταν μια τυχαία υπερβολική δόση. Ο καθένας στη βιομηχανία γνωρίζει την αλήθεια. Τον έφαγαν. Ήταν ένα παράδειγμα για εμάς τους υπόλοιπους για να μείνουμε σιωπηλοί.

«Ήταν το τελευταίο από τα κακά αγόρια του Χόλιγουντ. »
« Ο Heath ήταν αηδιασμένος και απογοητευμένος με ό, τι το Hollywood είναι πραγματικά.Μια ελίτ παιδεραστών κάνουν κουμάντο εκεί .» Μετά την πρόσφατη έξαρση των συλλήψεων που σχετίζονται με την παιδεραστία στην Καλιφόρνια, οι εισαγγελείς προειδοποιούν ότι είναι « η κορυφή του παγόβουνου που είναι πολύ σάπιο »έτσι οι ισχυρισμοί της Λόχαν σχετικά με τη σκοτεινή πλευρά του Hollywood δεν αποτελεσαν καμία έκπληξη.

Μιλώντας για τους συμμαθητές της, τους ηθοποιούς στο Χόλιγουντ,η Lohan δήλωσε: « Γνωρίζουμε όλοι ότι δεν μπορούν οι δημοσιογράφοι να πούνε την αλήθεια,αν αρχίσουμε να τους μιλάμε για το πώς το Hollywood διοικείται από διεστραμμένους και παιδεραστές. Οι ολιγάρχες που λειτουργούν τις εταιρείες μέσων μαζικής ενημέρωσης δεν θα αφήσουν να ειπωθεί ούτε λέξη. «

Ο Ledger πέθανε στις 22 Ιανουαρίου 2008 υποτίθεται από « τυχαία δηλητηρίαση από τα συνταγογραφούμενα φάρμακα », μόλις λίγους μήνες μετά την ολοκλήρωση της εμφάνισής του ως Τζόκερ στο The Dark Knight.

Ενώ τα συνταγογραφούμενα φάρμακα που βρέθηκαν στο σπίτι του Λέτζερ ήταν όλα πολύ γνωστά , ο θανατηφόρος συνδυασμός των φαρμάκων δεν θα μπορούσε ποτέ να έχει συνταγογραφηθεί από γιατρό.

Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


0σχόλια:

Lindsey Lohan.Οι παιδόφιλοι του Χόλυγουντ σκότωσαν τον Heath Ledger.
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .
+ footer Back to top
>
notification

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications

LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK TA POST........ΠΡΟΣΟΧΗ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΔΡΑΣΤΉΡΙΟΙ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ FACEBOOK ΔΙΟΤΙ ΑΦΑΙΡΕΙ ΤΑ ΜΗ ΔΡΑΣΤΉΡΙΑ ΑΤΟΜΑ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ, ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΝΑ ΦΙΜΏΣΕΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ- ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΥΤΟ!(Και με αποκλειστικά άρθρα στην Ελλάδα. Η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια.
Οσοι θέλουν πάνε στο facebook,(στο μενού πάνω) αν εχουν πατήσει like στην σελίδα μας.Και πατουν να εμφανίζονται πρώτα Δείτε νέες δημοσιεύσεις από αυτή την σελίδα,(κλείστε με close).
Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications - would like to send push notifications: