13 Ιουλ 2017

Τεράστια Πυρκαγιά στον Βεζούβιο!- Μοιάζει σαν να εξερράγη το ηφαίστειο!-VIDEO

Τεράστια Πυρκαγιά στον Βεζούβιο!- Μοιάζει σαν να εξερράγη το ηφαίστειο!- Εγκαταλείπουν την περιοχή οι τουρίστες!

Μεγάλη πυρκαγιά έχει ξεσπάσει στις πλαγιές του Βεζούβιου και αλλού στη Νάπολη με αποτέλεσμα οι αρχές να εκκενώνουν τουριστικές περιοχές για δεύτερη φορά μέσα σε μια εβδομάδα.

Η φωτιά κατακαίει το δάσος στην πλαγιά του Βεζούβιου και ο καπνός ο οποίος φτάνει σε ύψος τα δύο χιλιόμετρα έχει «πνίξει» την περιοχή. Μάλιστα δεν ήταν λίγοι εκείνοι οι τουρίστες που πίστεψαν πως «ξύπνησε» το ηφαίστειο.

Το τοπικό τηλεοπτικό δίκτυο για τον καιρό, το 3Β δημοσίευσε εικόνες από τον καπνό με αυτές του 1944 όταν το ηφαίστειο εξερράγη με αποτέλεσμα να καταστραφούν τρία χωριά.

Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


Greece

0σχόλια:

Τεράστια Πυρκαγιά στον Βεζούβιο!- Μοιάζει σαν να εξερράγη το ηφαίστειο!-VIDEO
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .
+ footer Back to top
>
notification

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications

LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK TA POST........ΠΡΟΣΟΧΗ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΔΡΑΣΤΉΡΙΟΙ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ FACEBOOK ΔΙΟΤΙ ΑΦΑΙΡΕΙ ΤΑ ΜΗ ΔΡΑΣΤΉΡΙΑ ΑΤΟΜΑ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ, ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΝΑ ΦΙΜΏΣΕΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ- ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΥΤΟ!(Και με αποκλειστικά άρθρα στην Ελλάδα. Η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια.
Οσοι θέλουν πάνε στο facebook,(στο μενού πάνω) αν εχουν πατήσει like στην σελίδα μας.Και πατουν να εμφανίζονται πρώτα Δείτε νέες δημοσιεύσεις από αυτή την σελίδα,(κλείστε με close).
Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications - would like to send push notifications: