30 Ιουλ 2017

Ένοπλος άνοιξε πυρ στην Αλικαρνασσό: Ένας νεκρός και τέσσερις τραυματίες

Ένοπλος άνοιξε πυρ στην Αλικαρνασσό: Ένας νεκρός και τέσσερις τραυματίες

Τουλάχιστον ένας άνθρωπος σκοτώθηκε και τέσσερις ακόμη τραυματίστηκαν όταν ένοπλος άνοιξε πυρ κατά πελατών νυχτερινών κέντρων στην Αλικαρνασσό (Μπόντρουμ).

Σύμφωνα με την τουρκική εφημερίδα Hurriyet, ο ένοπλος στεκόταν ανάμεσα σε δύο παραλιακά κλαμπ και πυροβολούσε αδιακρίτως. Περίπου 400 άνθρωποι βρίσκονταν εκείνη την ώρα στα δύο μαγαζιά και, όπως ήταν αναμενόμενο, προκλήθηκε πανικός.

Η τουρκική εφημερίδα αναφέρει ότι ο ένοπλος έφτασε στο παραλιακό κλαμπ Çilek γύρω στις 3πμ και στη συνέχεια ρώτησε να μάθει πού βρίσκεται το νυχτερινό κέντρο Sess.

Λίγα λεπτά αργότερα, κατευθύνθηκε προς το δεύτερο νυχτερινό κέντρο, που βρίσκεται ακριβώς δίπλα στο Çilek. Στάθηκε στη μέση μιας ξύλινης, αυτοσχέδιας γέφυρας που ενώνει τα δύο καταστήματα, έβγαλε δύο όπλα και άρχισε να πυροβολεί.

Τραυματισμένοι μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο τρεις εργαζόμενοι και δύο πελάτες. Όπως έγινε γνωστό, ένας 18χρονος υπέκυψε στα τραύματά του μόλις έφτασε στο νοσοκομείο.

Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


Greece

0σχόλια:

Ένοπλος άνοιξε πυρ στην Αλικαρνασσό: Ένας νεκρός και τέσσερις τραυματίες
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .
+ footer Back to top
>
notification

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications

LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK TA POST........ΠΡΟΣΟΧΗ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΔΡΑΣΤΉΡΙΟΙ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ FACEBOOK ΔΙΟΤΙ ΑΦΑΙΡΕΙ ΤΑ ΜΗ ΔΡΑΣΤΉΡΙΑ ΑΤΟΜΑ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ, ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΝΑ ΦΙΜΏΣΕΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ- ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΥΤΟ!(Και με αποκλειστικά άρθρα στην Ελλάδα. Η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια.
Οσοι θέλουν πάνε στο facebook,(στο μενού πάνω) αν εχουν πατήσει like στην σελίδα μας.Και πατουν να εμφανίζονται πρώτα Δείτε νέες δημοσιεύσεις από αυτή την σελίδα,(κλείστε με close).
Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications - would like to send push notifications: