30 Ιουλ 2017

Η Σαουδική Αραβία απειλεί με πόλεμο το Κατάρ – Το μετέδωσε η αραβική τηλεόραση

Η Σαουδική Αραβία απειλεί με πόλεμο το Κατάρ – Το μετέδωσε η αραβική τηλεόραση

Και ξαφνικά, απειλεί πολέμου από τη Σαουδική Αραβία εναντίον του Κατάρ! Η τηλεόραση Al Arabiya που ελέγχεται από την Σαουδική Αραβία μετέδωσε το μήνυμα πολέμου σε μια στιγμή που κανείς δεν το περίμενε. Ο φιλοπολεμικός Μοχάμεντ μπιν Σαλμάν κάνει τα πάντα για πόλεμο εναντίον Κατάρ και Ιράν.

Πιο αναλυτικά, ο υπουργός Εξωτερικών της Σαουδικής Αραβίας, χαρακτήρισε την απαίτηση του Κατάρ για την διεθνοποίηση του μουσουλμανικού προσκυνήματος Χατζ, ως κήρυξη πολέμου κατά του βασιλείου, σύμφωνα με την τηλεόραση Al Arabiya που ελέγχεται από την Σαουδική Αραβία.

Ωστόσο, δεν έχει επιβεβαιωθεί αν το Κατάρ έχει προχωρήσει στην δημοσιοποίηση μιας τέτοιας απαίτησης.

“Οι απαιτήσεις του Κατάρ για την διεθνοποίηση των ιερών προσκυνημάτων είναι επιθετικές κι αποτελούν κήρυξη πολέμου κατά του βασιλείου,” δήλωσε ο Αντέλ αλ-Τζουμπέιρ, σύμφωνα με τον αναφερόμενο τηλεοπτικό σταθμό.

“Διατηρούμε το δικαίωμα ν΄ αντιδράσουμε κατά οποιουδήποτε εργάζεται για την διεθνοποίηση των ιερών προσκυνημάτων,” τόνισε ο Σαουδάραβας ΥΠΕΞ.

Ο 31 ετών γιος του βασιλιά Σαλμάν, Μοχάμεντ μπιν Σαλμάν, ο επόμενος βασιλιάς στο βασίλειο της Σαουδικής Αραβίας, έχει αναλάβει τα καθήκοντα του αναπληρωτή πρωθυπουργού, ενώ διατηρεί τα χαρτοφυλάκια των καθηκόντων του, στο υπουργείο Άμυνας, αλλά και σε άλλες υπηρεσίες.

Ο Μοχάμεντ μπιν Σαλμάν θεωρείται ένας από τους πιο επικίνδυνους ανθρώπους στον πλανήτη και μεγάλος εχθρός του Ιράν. Η Τεχεράνη τον θεωρεί τον «διάβολο» του Ριάντ.

Για πολλούς η διαδοχή του υπαγορεύτηκε από τις ΗΠΑ του Ν.Τραμπ οι οποίες επιλέγουν φουλ επίθεση κατά του Ιράν.

Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


Greece

0σχόλια:

Η Σαουδική Αραβία απειλεί με πόλεμο το Κατάρ – Το μετέδωσε η αραβική τηλεόραση
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .
+ footer Back to top
LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK TA POST........
ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ 2 - ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΥΤΟ!(η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια.......)
Η ΣΕΛΙΔΑ ΑΥΤΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΣΥΝΗΘΙΣΜΕΝΕΣ!

.Οσοι θέλουν πάνε στο facebook,(στο μενού πάνω) αν εχουν πατήσει like στην σελίδα μας.Και πατουν να εμφανίζονται πρώτα Δείτε νέες δημοσιεύσεις από αυτή την σελίδα, γιατι μας κάνουν παράπονα οτι δεν βλέπουν τα post (κλείστε με close).

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications - would like to send push notifications?:
notification

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications

histats.com-stats