6 Ιουν 2017

Συρία: Άρχισε η μεγάλη επίθεση στη Ράκα!

Συρία: Άρχισε η μεγάλη επίθεση στη Ράκα!

Ξεκίνησε στη Ράκα, «πρωτεύουσα» του Ισλαμικού Κράτους του τρόμου, η συντονισμένη επίθεση των Συριακών Δημοκρατικών Δυνάμεων.

Η μεγάλη επίθεση της Ράκα ξεκίνησε τα ξημερώματα με συντονισμένη επίθεση των Συριακών Δημοκρατικών Δυνάμεων (SDF) από τα ανατολικά, δυτικά και βόρεια της ελεγχόμενης από το Ισλαμικό Κράτος πόλης, δήλωσε στο Reuters εκπρόσωπος των SDF.

Ο εκπρόσωπος Ταλάλ Σίλο πρόσθεσε ότι η μάχη της Ράκα θα είναι «σφοδρή διότι το Ισλαμικό Κράτος θα υπερασπισθεί μέχρι θανάτου αυτό που ονομάζει πρωτεύουσά του».

Οι Συριακές Δημοκρατικές Δυνάμεις εξαπέλυσαν επίθεση κατά του ανατολικού τομέα της ελεγχόμενης από το Ισλαμικό Κράτος πόλης της Ράκα και κατά στρατιωτικής βάσης στα βόρεια περίχωρα της πόλης, ανακοίνωσε το Συριακό Παρατηρητήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων.

«Ξεκίνησε σήμερα τα ξημερώματα», δήλωσε ο επικεφαλής του Παρατηρητηρίου Ράμι Αμπντελραχμάν.

Στελέχη των Συριακών Δημοκρατικών Δυνάμεων δεν ήταν διαθέσιμα για να επιβεβαιώσουν την πληροφορία.

Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


0σχόλια:

Συρία: Άρχισε η μεγάλη επίθεση στη Ράκα!
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .
+ footer Back to top
>
notification

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications

LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK TA POST........ΠΡΟΣΟΧΗ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΔΡΑΣΤΉΡΙΟΙ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ FACEBOOK ΔΙΟΤΙ ΑΦΑΙΡΕΙ ΤΑ ΜΗ ΔΡΑΣΤΉΡΙΑ ΑΤΟΜΑ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ, ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΝΑ ΦΙΜΏΣΕΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ- ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΥΤΟ!(Και με αποκλειστικά άρθρα στην Ελλάδα. Η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια.
Οσοι θέλουν πάνε στο facebook,(στο μενού πάνω) αν εχουν πατήσει like στην σελίδα μας.Και πατουν να εμφανίζονται πρώτα Δείτε νέες δημοσιεύσεις από αυτή την σελίδα,(κλείστε με close).
Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications - would like to send push notifications: