Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΜΑΣ ΕΠΙΤΗΡΕΙΤΑΙ ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΤΑΙ  ΑΠΟ ΜΙΑ ΆΓΝΩΣΤΗ ΔΎΝΑΜΗ
Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΜΑΣ ΕΠΙΤΗΡΕΙΤΑΙ ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΤΑΙ  ΑΠΟ ΕΝΑΝ ΑΛΗΘΙΝΌ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΑ ΙΣΩΣ  ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!

Την ώρα που "κάποιοι" εντελώς ζώα, επιμένουν να λένε οτι δεν υπάρχουν εξωγήινοι χωρις να μπορούν να το αποδείξουν, μονο εδώ υπάρχει ζωή, περιμένουν τι θα τους πουν άλλοι τύπου NASA και έγκυρα μέσα μαζικής καταστολής, γιατί απο μονοί τους δεν μπορούν να σκεφτούν τα αυτονόητα, μονο ένας ηλίθιος πιστεύει οτι υπάρχει ζωή μονο στην Γη σε ένα αχανές σύμπαν.

Κάποιοι άλλοι θέτουν και άλλους προβληματισμούς!

Από τον χρήστη του youtube που ανέβασε το βίντεο: Σύμφωνα με τον Φυσικό - Μαθηματικό Κο Παναγιώτη Παππά, ο πλανήτης Γη προστατεύεται από κάποιον άγνωστο εξωγήινο παράγοντα. Το video είναι από την συνέντευξη που έδωσε ο Κος Παππάς στον φίλο και ερευνητή Κο Ίωνα Πανίδη ο οποίος έχει δώσει την άδεια του για την δημοσίευση του αποσπάσματος.

Ο κύριος Παππάς κυνηγήθηκε απο το σύστημα, ξέρετε γιατί; γιατί ηταν αληθινός επιστήμονας,και όταν είσαι αληθινός δεν πας με τα νερά τους που ειναι ο σκοταδισμός! έμεινα έκπληκτος όταν ανακάλυψα εκ των ύστερων, οτι έλεγε τα ίδια με μένα στο θέμα του Οβριού Άλμπερτ Αϊνστάιν με νοημοσύνη κάτω απο το μεσώ όρο αλλα αδίσταχτου! γνωστός απατεώνας και κλεφτής της εποχής του όλοι τον απέφευγαν .

Οι Εβραίοι δεν μπορούν να ειναι επιστήμονες ειναι ανίκανοι και κατώτεροι αλλα αδίσταχτοι ! δεν ειναι δημιουργοί αλλα καταστροφείς!(το τελευταίο το έχει πει ένας δικός τους το καταστροφείς), ούτε έναν εφευρέτη ιστορικά, γιαυτό έβγαλαν τον Αϊνστάιν τάχα ως επιστήμονα , μονο να κλέβουν ιδέες άλλων ξέρουν!και δεν έχει ούτε ένα πείραμα ιστορικά, αλλα και να βάλουν φρένο στην εξέλιξη! έλεγαν "θεωρίες συνωμοσίας" τους πρώτους πυραύλους στον κόσμο V-2 rocket,που ειχαν φτιάξει οι Γερμανοί! γιαυτό και στο λίκνο της τεχνολογικής επανάστασης και της προόδου την Γερμανία επι Χίτλερ, που εφηύραν και την ατομική ενεργεία και την free energy μεταξύ τοσο άλλων που φάνταζαν "εξωγήινα" στους άλλους που ηταν ακομα στο μεσαίωνα, οι ηλιθιότητες του Άλμπερτ Αϊνστάιν είχαν απαγορευτεί επίσημα! η πιο επικίνδυνη επιρροή στην επιστήμη και στην φυσική!και γιαυτό μεταξύ άλλων κατέστρεψαν μια ολόκληρη χωρά.

Θα πει κάποιος εσύ που τα ξέρεις ολα αυτα είσαι επιστήμονας και απορρίπτεις την θεωρία της σχετικότητας; έχεις ακουστά για έμφυτη γνώση; μάλλον οχι! αφου με το που γεννηθείς στον πλανήτη Γη αντί να βγάλουν αυτα που έχεις ηδη, τα χώνουν πιο βαθιά με το σύστημα εκπαίδευσης, ειδικά ετσι οπως το έχουν κάνει! η μήπως τις εφευρέτες τις έμαθαν στα σχολεία και αυτά που ανακάλυψαν? και δεν το ξέρω;

Οι έξυπνοι και τα φιλοσοφημένα άτομα, ερευνούν και βρίσκουν αυτο που τους λέει το ένστικτο=μήνυμα, οι ηλίθιοι αρκούνται σε αυτα που τους έμαθαν, αυτοι ειναι και οι πλήρως ελεγχόμενοι απο το σύστημα ,αφου η γνώση τους περιορίζεται σε αυτα που τους έμαθαν, και οπως τους τα έμαθαν, οτιδήποτε άλλο το απορρίπτουν, ετσι ενεργούν τα ζώα!αυτα τα ίδια ζώα έλεγαν θεωρίες συνωμοσίας για το ρεύμα,και πολλά αλλα, οι ιδιοι οι σκοταδιστές έκαιγαν στην πυρά ολους όσους μιλούσαν για επιστήμη! αυτούς τους αιρετικούς και ειδωλολάτρες, ποτάμια αίμα όλη η Ευρώπη!, τις δε γυναικες που είχαν ανώτερες ψυχικές δυνάμεις τις έσφαζαν σαν αρνιά ηταν "μάγισσες" στο μυαλό αυτών των ηλίθιων!.

Θα τους δείτε να χλευάζουν και αντιδρούν ύποπτα όταν ακούν αλλα απο αυτα που τους φύτεψαν! ΔΩΣΤΕ ΠΡΟΣΟΧΗ ΠΩΣ ΠΑΕΙ ΠΕΡΊΠΑΤΟ Η ΘΕΩΡΙΑ ΑΠΑΤΗ ΤΗΣ ΤΡΥΠΑΣ ΤΟΥ ΟΖΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΒΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥΣ ΦΟΡΟΥΣ!. ©ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΑΕΤΟΣ

Post A Comment:

2 comments

Ανώνυμοςείπε...

την εξουσια στον πλανητη την ειχαν αυτοι που μας εφεραν εδω . στην συνεχεια καποιοι καταλαβαν οτι μπορουν με το συστημα πυραμιδας να ελεγχουν την ανθρωποτητα προς ωφελος τους , και οι ελαχιστοι να ζουνε εις βαρος ολων των αλλων μιας και τους εχουν δουλους . εχτισαν θρυσκειες , εφτιαξαν δικους τους νομους , εφεραν το χρημα σαν συναλαγμα , και ολα αυτα προς ωφελος τους . ο πλανήτης δεν ηταν ετσι . μετα τον φτιάξανε . τα παντα ειναι στημενα .ζουμε σε εικονικη σχεδόν κατασταση . αυτοι μας καθοριζουν πως θα ζησουμε . στην ουσια ζουμε κατω απο χιλλιαδες εξαρτήσεις , και χανωντας πληρη την ελευθερια μας . εδωσαν μια τεραστια δυναμη σε μια λεξη . (νομος ) . και ο καθενας μας ειναι υποχρεωμενος να υπακουει , γιατι αλλιως θα γινουμε ζουγκλα λενε ... ειναι ομως ετσι ?? για σκεφτειτε το .. οπως δηποτε ειρθαμε απο αλλου . οι αρχαιοι ελληνεσ ιδικα αλλα και οι ινδοι ειχαν μονιμη εποικινωνια με τους καλους , αυτους που μας εφεραν εδω . στην συνεχεια τα παντα τα εξαφανησαν για να κοψουν καθε ειδους εποικινωνια μαζι τους .ακομα και το αγνησιο DNA μας το μεταλαξαν με πολλους τροπους και σιγα σιγα .

Ανώνυμοςείπε...

ΑΥΤΗ Η ΘΕΩΡΙΑ ΤΗΣ ΣΧΕΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΠΙΣΤΕΥΩ ΕΦΕΡΕ ΤΗΝ ΘΕΩΡΗΤΙΚΗ ΦΥΣΙΚΗ ΣΕ ΑΔΙΕΞΟΔΟ ,ΔΗΛΑΔΗ ΣΥΜΦΟΝΑ ΜΕ ΑΥΤΗ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΟΣΟ ΚΑΙ ΑΝ ΕΧΟΥΝ ΕΞΕΛΗΧΘΕΙ ΣΤΑ ΕΠΟΜΕΝΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΧΡΟΝΙΑ (ΑΝ ΔΕΝ ΑΥΤΟΚΑΤΑΣΤΡΑΦΟΥΜΕ...ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΦΟΒΟΣ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΤΗΣ ΚΟΣΜΟΛΟΓΙΑΣ CARL SAGAN)ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΦΘΑΣΟΥΜΕ ΣΤΑ ΟΡΙΑ ΤΟΥ ΓΑΛΑΞΙΑ ΜΑΣ ,ΠΟΣΟ ΜΑΛΛΟΝ ΣΕ ΑΛΛΟΥΣ ΓΑΛΑΞΙΕΣ ,ΓΙΑΤΙ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΑΥΤΗ Η ΑΝΩΤΕΡΗ ΤΑΧΥΤΗΤΑ ΕΙΝΑΙ Η ΤΑΧΥΤΗΤΑ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΗΝ ΞΕΠΕΡΑΣΟΥΜΕ ,ΒΕΒΑΙΑ Ο ΑΙΣΤΑΙΝ ΣΚΕΦΘΗΚΕ ΤΗΝ ΣΤΡΕΒΛΩΣΗ ΤΟΥ ΧΩΡΟΥ ΚΑΙ ΒΡΕΘΗΚΕ Η ΛΥΣΗ ΜΕ ΤΙΣ ΣΚΟΛΙΚΟΤΡΥΠΕΣ.ΚΑΝΕΝΑΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΑΣ ΔΕΝ ΤΟΛΜΑ ΝΑ ΤΗΝ ΑΜΦΙΣΒΗΤΗΣΗ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΠΟΛΥ ΕΛΑΧΙΣΤΟΥΣ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΔΗΛΑ (ΕΧΩ ΥΠΟΨΗ ΜΟΥ ΔΥΟ,ΕΝΑΝ ΕΛΛΗΝΑ ΚΑΙ ΕΝΑΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟ )ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΜΩΣ ΤΟ ΑΝΟΤΑΤΟ ΟΡΙΟ ΠΟΥ ΕΒΑΛΕ Ο ΑΙΣΤΑΙΝ Ο ΛΟΓΟΣ ΠΟΥ ΘΕΩΡΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΑΛΛΟΥ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΤΑΙ ΟΤΙ ΙΣΧΥΕΙ ΔΗΛΑΔΗ ΣΤΗΝ ΔΙΑΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΥΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΧΩΡΟΥ ...

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications