30 Οκτ 2017

Η μαρτυρία-κλειδί για τη δολοφονία της Δώρας: Τι είδε ο οδηγός του ηλεκτρικού σιδηροδρόμου

Η μαρτυρία-κλειδί για τη δολοφονία της Δώρας: Τι είδε ο οδηγός του ηλεκτρικού σιδηροδρόμου

Η μαρτυρία-κλειδί για τη δολοφονία της Δώρας Ζέμπερη. Μάρτυρας άκουσε παρατεταμένη κόρνα τρένων στο συρμό που βρίσκεται δίπλα στο νεκροταφείο. Ενδεχομένως, ο δράστης να προσπάθησε να διαφύγει περνώντας τις ράγες, σύμφωνα με ρεπορτάζ του Star.

«Υπάρχει μια μαρτυρία απο κάποιον που μένει σε σπίτι που βλέπει προς τα τρένα. Άκουσε κόρνες σαν κάποιος να προσπαθούσε να περάσει κάθετα τις γραμμές» δηλώνει ο Απόστολος Λύτρας, δικηγόρος του πατέρα της Δώρας,

» Το τρένο σφύριζε παρατεταμένα. Ποτέ δεν το είχε κάνει εδώ και 20 χρόνια! Υποθέτει μήπως ειναι κάποιος που πήδηξε το φράχτη και έτρεχε στις γραμμές» δηλώνει για το ίδιο ζήτημα ο ιδιωτικός ερευνητής Σωκράτης Στρατής.

Από αυτό το σημείο στο πίσω μέρος του νεκροταφείου φέρεται να διέφυγε ο δράστης σύμφωνα με μαρτυρία κατοίκου της περιοχής. Πιθανόν να ανέβηκε σε μάρμαρο και στη συνέχεια να πήδηξε προς τις ράγες.

Στην ερώτηση δημοσιογράφου του Star, για το αν πιστεύει ότι ο δράστης προσπάθησε να διαφύγει γι’ αυτό και έτρεχε, ο κ. Λύτρας απαντά: «Πιθανόν. Το σπίτι είναι από την πίσω πλευρά του νεκροταφείου και «βλέπει» εκεί. Ίσως να έτρεχε ο δράστης».

«Αν όντως ήταν ο δράστης, θα μας το πει ο οδηγός του τρένου. Θα μας πει τι εμπόδιο βρήκε και κόρναρε συνέχεια» δηλώνει από την πλευρά του ο κ. Στρατής. Η πλευρά του πατέρα αναμένει την κατάθεση του μηχανοδηγού και αποκλείει το ενδεχόμενο της δολοφονίας λόγω χρεών.

Ο κ. Λύτρας δηλώνει στο Star ότι κι αν ακόμα είχε τελικά χρέη η Δώρα και είχε κάποια δάνεια δεν εκτιμά ότι είχε σχέση αυτό με τη δολοφονία .

Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


Greece

0σχόλια:

Η μαρτυρία-κλειδί για τη δολοφονία της Δώρας: Τι είδε ο οδηγός του ηλεκτρικού σιδηροδρόμου
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .
+ footer Back to top
>
notification

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications

LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK TA POST........ΠΡΟΣΟΧΗ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΔΡΑΣΤΉΡΙΟΙ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ FACEBOOK ΔΙΟΤΙ ΑΦΑΙΡΕΙ ΤΑ ΜΗ ΔΡΑΣΤΉΡΙΑ ΑΤΟΜΑ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ, ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΝΑ ΦΙΜΏΣΕΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ- ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΥΤΟ!(Και με αποκλειστικά άρθρα στην Ελλάδα. Η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια.
Οσοι θέλουν πάνε στο facebook,(στο μενού πάνω) αν εχουν πατήσει like στην σελίδα μας.Και πατουν να εμφανίζονται πρώτα Δείτε νέες δημοσιεύσεις από αυτή την σελίδα,(κλείστε με close).
Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications - would like to send push notifications: