ΦΤΟΥ ΣΑΣ….ΞΕΦΤΙΛΕΣ!!!!!!… ένθεν κακείθεν !!
 ΦΤΟΥ ΣΑΣ….ΞΕΦΤΙΛΕΣ!!!!!!… ένθεν κακείθεν !!

Αμάν πιά … συνέχεια και συνέχεια η ίδια γελοιότητα ! … παρελάσεις και απόδοση τιμών σε φρόκαλα και ξεγάνωτους ντενεκέδες . Και ναί … τίποτα διαφορετικό δεν θα περίμενε κάποιος από ηλίθια φρόκαλα, πουλημένα μουσκαροειδή, ξεγάνωτους ντενεκέδες και πεμπτοφαλαγγίτικα σκουλήκια της πολιτικής, στρατιωτικής και θρησκευτικής τάξης.

Όμως …κανένας από τον υπόλοιπο βοϊδολαό δεν έχει, όχι το φιλότιμο, αλλά, το ελάχιστο νιονιό, να ‘δεί και να κατανοήσει το σάπιο της όλης ιστορίας ;;

Δυστυχώς …. όπως φαίνεται … κανείς !!!Ποιός θα μιλήσει και θα δείξει τα στραβά και τα παράλογα
Και δεν μιλάω μόνο για τον απλό βοϊδολαό, τα χάπατα του γελαδιστάν, που όπως πάμε βόδια ήταν και βόδια, αν όχι κάτι χειρότερο, θα μείνουν … αλλά και για τον υποτιθέμενο πνευματικό και ακαδημαϊκό κόσμο … που όμως κάθε άλλο παρά πνευματικός αποδεικνύεται ότι είναι, καθώς το μόνο που φαίνεται να τους ενδιαφέρει είναι το θρόνιασμα σε κάποια καρέκλα, το μοίρασμα παρασήμων και διασήμων και οι επικύψεις με το τουρλοκώλιασμα στις μασωνικές στοές …. που λοιπόν να βρούν χρόνο μετά απ’ όλα αυτά να ασχοληθούν με τα κακώς κείμενα, τα στραβά και τα παράλογα ;;

Ίσως όμως να μην είναι μόνο η μη ύπαρξη χρόνου, αλλά το κάψιμο των μυαλών τους, μέσα στα καταγώγια των στοών. Ποιός λοιπόν θα μιλήσει, ποιός θα δείξει στον λαό το στραβό και το παράλογο ;;
Τα σκουλήκια της πολιτικής ;; … ακόμη και αν το κατανοήσουν … δεν θα το κάνουν ποτέ … αφού σαν σκώληκες από τέτοια τρέφεται το εγωπαθές τομάρι τους.

Τα θρησκευτικά μορμολύκεια ;; … μα αυτοί ήταν που πάντα έσουρναν τον λαό στον βόθρο … αυτοί ήταν και είναι που τον θέλουν δούλο και υποταχτικό … αυτοί θα το κάνουν ;;Οι στρατολουλούδες μήπως ;; … αυτοί οι ξεγάνωτοι ντενεκέδες που αφήνουν την σημαία να την πάρει ο αέρας, που κάνουν τις Φιλιππινέζες στα εισερχόμενα πιθήκια, αυτοί που μιά ζωή σκύβουν και δεν βγάζουν άχνα, και μόνο όταν συνταξιοδοτηθούν θυμούνται να το ρίξουν στα πατριωτικά λογρίδια; … αυτοί που συντηρώντας και διαιωνίζοντας κάτι τέτοια βγάζουν τ’ απωθημένα και το άχτι τους προσπαθώντας να υποβιβάσουν άλλους για να νιώσουν για μια στιγμή σπουδαίοι ;;

Μήπως οι δικαστάδες ;; … αυτοί που την μιά στιγμή ένα πράγμα το βγάζουν δίκαιο και την άλλη λάθος και άδικο, … αυτοί που μόνο τα συντεχνιακά τους, τους ενδιαφέρουν, και όταν θίγονται είναι παράνομα, ενώ των άλλων όλα είναι νόμιμα ;; … αυτοί που άλλη δουλειά δεν έχουν από το να στήνουν παραδικαστικά και βιβλιοθήκες ;; …. αυτοί που θεωρούν και βρίσκουν συνταγματικό και νόμιμο το ξεπούλημα της Πατρίδος, την εκχώρηση της Εθνικής Κυριαρχίας και την λεηλασία και φτωχοποίηση του λαού ;; … αυτοί θα μιλήσουν ;;

Κανείς από δαύτους δεν το έκανε και ούτε θα το κάνει ποτέ !!
Μήπως όμως υπάρχει περίπτωση να το κατανοήσει και να το απαιτήσει ο λαός ;; … μπά που τέτοια τύχη … εκεί δεν κατανοεί και δεν απαιτεί άλλα που έχουν σχέση με την διαβίωσην του … με Ιδέες και Ιδανικά θα ασχοληθεί ;; … δώσε του κάνα τουρκοσίριαλ, δώστου πράντια να δείς για πότε πετάει την σκούφια του !!

Τότε τι διάολο θέλω και το γράφω … τι θέλω και ανακινώ τέτοια θέματα ;;
Απλά τα στραβά και τα παράλογα που συντηρούν και διαιωνίζουν την αποχαύνωση … μου κάθονται !! … έτσι λοιπόν το γράφω για να υπάρχει !!

Τα Σύμβολα της Φυλής, του Έθνους και της Πατρίδος
Πολλοί μπορεί να νομίζουν ότι όλα τα παραπάνω, απαραιτήτως είναι ίδια, όμως αυτό δεν ευσταθεί πάντα, και ιδίως όταν αναφερόμαστε στους Έλληνες, όπου αυτά όχι μόνο μπορεί αλλά και κατά εποχές ήταν διάφορα.
Αν και έχουμε συνηθίσει να λέμε Έλληνες, μια μικρή ή μεγάλη ομάδα, αδιάφορο, σ’ αυτόν τον πλανήτη, δεν είναι έτσι. Έλληνες δεν υπάρχουν μόνον εδώ αλλά και αλλού.
Όλοι λοιπόν αυτοί [ οι εδώ και οι αλλού ] αποτελούν την Φυλή των Ελλήνων.
Οι Έλληνες του δικού μας πλανήτη, μπορούμε να πούμε ότι αποτελούν το γνωστό μας Έθνος, ένα κομμάτι της Φυλής των Ελλήνων … αυτό του πλανήτη Γή.
Ταυτόχρονα, κάποια εποχή υπήρχαν περισσότερες από μία περιοχές Ελληνικές, όπου κάθε μία από αυτές ήταν Πατρίδα του συγκεκριμένου εκείνου τμήματος … των Ελλήνων.

Καθένα απ’ αυτά τα μέρη, είχε και έχει αντιπροσωπευτικά Σύμβολα, που κατά καιρούς ήταν διαφορετικά. Σε κάποιες Πάλαι Ποτέ Εποχές όλοι είχαν ως Πρωτεύον… Ένα και Μοναδικό, ΑΥΤΟ που συνεχίζει και κρατά Απαράλλακτο η Έδρα της Φυλής [ που είναι η ΙΔΙΑ η Υπόσταση και Διατήρηση της ΦΥΛΗΣ ].
Στο διάβα του Χρόνου, πολλές φορές η Μνήμη και η Σύνδεση χάθηκε, και τα επιμέρους τμήματα επέλεξαν άλλα, άλλες φορές αρκετά επιτυχημένα, άλλες απέχοντα παρασάγγας.

Άσχετα όμως από την επιτυχημένη ή όχι επιλογή, τα Σύμβολα αντιπροσώπευαν και ήταν η υπόσταση του επί μέρους τμήματος. Σαν τέτοια λοιπόν απαιτούσαν τον απόλυτο σεβασμό, τιμή και εκτίμηση όλων των πολιτών του εν λόγω μέρους.
Ερχόμενοι στο παρόν, τα δικά μας σημερινά Σύμβολα, επιτυχημένα ή όχι-αδιάφορο, απαιτούν από όλους εμάς τον απόλυτο σεβασμό και τιμή, καθόσον αντιπροσωπεύουν την Ύπαρξη του Έθνους και της Πατρίδος … πράγμα το οποίον πρέπει να φυλάσσεται αλλά και να επιβάλλεται με κάθε μέσον και τρόπο … και καμμία μα καμμία προσβολή δεν θα πρέπει να επιτρέπεται απέναντί τους, σε κανέναν δεν πρέπει να επιτρέπουμε και την παραμικρή ασέβεια σ’ αυτά.

Κατ’ εμέ όποιος προσβάλει την Σημαία, τον Ύμνο ή κάποιο Ηρώο-Μνημείο, πρέπει επί τόπου να θανατούται, και όχι ως Ηλίθιοι να χαζεύουμε και να φωτογραφίζουμε τέτοιες πράξεις, κάψιμο ή ποδοπάτημα και σχίσιμο Σημαίας, βρώμισμα ή όποιον άλλον βανδαλισμόν σε Μνημείον.
Σε προηγούμενη ανάρτηση, όπου έγραψα ότι θα ήταν καλό να ψάξουμε να βρούμε ως Σημαία και Ύμνο κάτι το οποίο θα ήταν πιο αντιπροσωπευτικό και θα έδινε ώθηση, θα εξύψωνε το Έθνος και την Πατρίδα, [ και αφού απέδειξα, εξήγησα, ανέλυσα και ξεκαθάρισα πλήρως, το γιατί και τους λόγους για τους οποίους το πρότεινα ] μερικοί λοβοτομημένοι, είτε λόγω της βλακείας που σέρνουν, είτε λόγω διαφόρων άλλων συμπλεγμάτων, που τους κατατρύχουν (για να μην υπεισέλθω σε άλλα), θέλησαν και προσπάθησαν να το διαστρεβλώσουν και να εκτροχιάσουν.

Ακόμη και οι άλλοι, όσοι δεν το έκαναν ιδιοτελώς ή από κακεντρέχεια, παρά μόνο από το κόλλημα και την βλακεία τους, δεν επέτρεψαν τελικώς μιά εις βάθος ανάλυση και συζήτηση επ’ αυτού.Έτσι λοιπόν μένει για κάποιον ευθετότερον χρόνον εάν και εφ’ όσον υπάρξει τέτοιος.
Επιστρέφοντας τώρα στον λόγο που γράφεται το σημερινό άρθρο, θα στηλιτεύσω την συμπεριφορά ανωτάτων παραγόντων που είτε χαζογελούν και ξύνονται στην ανάκρουση του Εθνικού Ύμνού, είτε αράζουν καρεκληδόν, ξύνονται και το ρίχνουν στο κουβεντολόϊ όταν διέρχεται η Σημαία.

‘Όλοι αυτοί θα έπρεπε να τύχουν δημόσιου μαστιγώματος.
Όσο για κείνους που είπαν να αφήσουν την σημαία να την πάρει ο αέρας, αυτός ο μαλάκας στρατιωτικός που το άκουσε θα έπρεπε μαζί με κείνα τα τσόλια να σουρθεί στην καρμανιόλα, παρόμοια και όλοι αυτοί που καίνε, ποδοπατούν, σχίζουν την σημαία ή που την αποκαλούν «πανί» και δεν ξέρω τι άλλο.
Μπορεί μεν να είναι από πανί, από τσίγκο ή δεν ξέρω τι άλλο υλικό, από την στιγμή όμως που αποτυπώθηκε πάνω του το Σύμβολο παύει πιά να είναι το υλικό, αλλά είναι ΌΛΟΙ εμείς, η Πατρίδα, το Έθνος, η Ζωή, η Λευτεριά και η Τιμή μας, το αίμα όλων των Αγωνιστών.

Στρατός
Σκατά αξιωματικός είσαι εσύ ηλίθιο μαλακισμένο υποκείμενο, εσύ που έχεις την απαίτηση να αποτίουν τιμή και χαιρετούρες οι υφιστάμενοι και στρατιώτες σε σένα… χωρίς αυτούς ζωντόβολο, ένα τίποτα είσαι, ένα μεγάλο μηδενικό … χωρίς αυτούς δεν υπάρχεις είσαι άχρηστο σκουπίδι … αυτοί είναι που σου δίνουν την όποια αξία και το αξίωμα και όχι τα σκατά που έχεις στο κεφάλι σου.
Έτσι λοιπόν μπορεί να διοικείς, να δίνεις κατευθύνσεις και διαταγές, αλλά εσύ είσαι που πρέπει να στέκεσαι σούζα μπροστά τους και να δίνεις τον πρώτο χαιρετισμό και όχι αυτοί.
Αλλά σ’ αυτό το μπουρδέλο … έχουμε χάσει πλέον τ’ αυγά και τα πασχάλια.
Κατάλαβες αυτό που σου είπα ηλίθιε ;;;

Για να καταλάβεις βέβαια, θα έπρεπε να ήσουν πραγματικός Έλληνας, γόνος της Πάλαι Ποτέ Ελλάδος. Πώς ρε ζώον θα σε σέβονται και θα σε τιμούν οι στρατιώτες σου … όταν εσύ δεν το κάνεις πρώτος ;;
Επιθεωρήσεις
Οι επιθεωρήσεις ζώον γίνονται για να ελέγξει ο επικεφαλής αν όλα είναι σωστά και εντάξει, όχι για να επιβάλει ποινές, να απαιτήσει παρουσιάσεις και υποκλίσεις, καιθώς αυτός είναι που πρώτος πρέπει να χαιρετά τον ελεγχόμενο … το κατάλαβες μούσκαρε ;; … Όμως αυτά είναι για πραγματικούς Έλληνες και όχι για φαντασμένα εσπερο-φρόκαλα.
Παρελάσεις
Άλλη μαλακία και τούτη !!

Η όποια παρέλαση δεν γίνεται για να αποτίσει φόρο τιμής σε κανένα σούργελο (πολιτικό, στρατιωτικό, δικαστικό, θρησκευτικό ή κυβερνητικό) παρά μόνο για να αποδώσουμε και να αποτίσουμε Φόρο Τιμής και Σεβασμού στους Αγωνιστές της Λευτεριάς, τους Υπερασπιστές της Πατρίδος, και ούτε γίνεται απλά για να θυμηθούμε κάτι που έγινε στο παρελθόν και να ανταλλάξουμε χαιρετούρες και ευχές, δεν είναι πανηγύρια και τζερτζελέδες.

Οι παρελάσεις πέρα από Φόρος Τιμής, είναι Ορκωμοσία και Υπόσχεση, να τιμήσουμε τους αγώνες και το αίμα εκείνων που πάλεψαν για να είμαστε Λεύτεροι, για να έχουμε Πατρίδα, και τιμούμε δέ όχι μόνο τους πεσόντες, αλλά όλους όσους αγωνίστηκαν -με οποιονδήποτε τρόπο- για να γίνουμε και να είμαστε Λεύτεροι.
Τις Παρελάσεις δεν τις κάνουμε όπου λάχει, αλλά μπροστά σε Μνημεία-Ηρώα, όχι μπροστά σε κάθε τσόλι που τουρλώνει τον κώλο του στο Μνημείο, δεν χαιρετάμε αυτά τα ρεντίκολα αλλά το Μνημείο (όχι τα κοτρώνια … αλλά αυτό που συμβολίζει το Μνημείο … τους Αγωνιστές … την ίδια την Ύπαρξη της Πατρίδος).

Αντί λοιπόν όλα αυτά τα μουσκαροειδή, να είναι απέναντι από το Μνημείο, και να χαιρετούν τους Παρελαύνοντες, γυρίζουν την πλάτη και τον κώλο τους στο Μνημείο και περιμένουν τις χαιρετούρες των Παρελαυνόντων … και όλα τα μοσχάρια περνούν και αντί να αποτίουν Τιμή με επιτόπια στάση κλήση επί δεξιά και χαιρετισμό του Μνημείου … χαιρετούν τα σούργελα.
Όλοι οι υποτιθέμενοι «επίσημοι» του κώλου, πρέπει να βρίσκονται ακριβώς απέναντι από το Μνημείο και είναι υποχρεωμένοι να στέκονται και να χαιρετούν τους παρελαύνοντες και την απότιση Τιμών στο Μνημείο και όχι να τους χαιρετούν οι παρελαύνοντες.
Μετά απ’ αυτά αναρωτιέται κάποιος, γιατί πάμε κατά διαόλου … αντί να αναρωτηθεί γιατί δεν πάμε ακόμα παραπέρα με τα μυαλά που κουβαλάμε.Άλλο είναι η Παρέλαση και άλλο η Επίδειξη Στρατιωτικού Οπλισμού, Σύνταξης και Αγημάτων, πρός τον Λαό … αλλά κάπου μπερδέψαμε την πούτσα με την βούρτσα.

Ηρώα και Μνημεία
Το Μνημείο το πλησιάζεις με Σεβασμό για να αποτίσεις Τιμή, όχι με περιέργεια, να βγάλεις φωτογραφίες ή δεν ξέρω τι άλλο.
Στο Μνημείο ποτέ δεν επιτρέπεται να γυρνάς την πλάτη, είτε διέρχεσαι, είτε απότισες τιμή, κατέθεσες στεφάνι, ανάθημα ή άλλη προσφορά … αλλά μετά την πράξη οπισθοχωρείς συνεχώς και πλαγίως, και όταν βλέπεις ή περιμένεις κάποιους να αποτίσουν φόρο, μόνο απέναντι ή κατά 90° στο πλάϊ μπορείς να σταθείς, και όχι με την πλάτη προς αυτό, έστω και αν δεν είσαι μπροστά του.

Η σωστή Στρατιωτική παρέλαση, αυτή που γίνεται για απότιση Φόρου Τιμής και όχι για τζερτζελέ, όταν το τμήμα φτάνει έμπροσθεν του Μνημείου, πρέπει :
– να κάνει στάση και να στρέφει όλο το σώμα πρός το μνημείο γιαι να αποτίσει Τιμή,
– με παρουσιάστε όπλα [ η απόδοση της Τιμής ],
– με χτύπημα των κοντακίων επί του εδάφους [ επιβεβαίωση του Όρκου και της υπόσχεσης ],
– στροφή επ’ αριστερά και συνέχιση της πορείας.
Αυτό για κάθε χωριστό τμήμα.

Η Σημαία και οι Παραστάτες της συγκεκριμένης μονάδος, όταν φτάνει ακριβώς έμπροσθεν του Μνημείου :
– κάνει στάση και στρέφει προς αυτό,
– η Σημαία και ο φέρων εκτελούν ελαφρά υπόκλιση (της κεφαλής ο φέρων) προς το Μνημείο [ απότιση Τιμής ], χαιρετά δε δι’ υψώσεως της αριστεράς, αλλάζει χέρι στην Σημαία και φέρει την δεξιά γρονθηδόν επί του στήθους [ υπόσχεση και επιβεβαίωση του Όρκου ] .
– Ιδίαν υπόκλισην κεφαλής εκτελούν και οι Παραστάτες [ απότιση Τιμής ] πλέον της υψώσεως των ξιφών και την επί του στήθους μεταφοράν των [ υπόσχεση και επιβεβαίωση του Όρκου ], εάν φέρουν ξίφη, ή χαιρετισμού διά υψώσεως της αριστεράς και την γρονθηδόν θέση της δεξιάς επί του στήθους, ή διά υψώσεως της δεξιάς πρώτον και εν συνεχεία γρονθηδόν μεταφοράς της επί του στήθους [ υπόσχεση και επιβεβαίωση του Όρκου ].

Η όποια Πολιτική ή Μαθητιώσης Νεολαίας παρέλαση, γίνεται σχεδόν ακριβώς με τον ίδιο τρόπο.
Ο Φέρων την Σημαία ακριβώς όπως παραπάνω.
Οι Παραστάτες και το Σώμα με ύψωση αριστεράς ή δεξιάς (ομοιομόρφως όλοι) και θέση της δεξιάς γρονθηδόν επί του στήθους.
Ο δι’ υψώσεως αριστεράς ή δεξιάς χειρός, προς χαιρετισμόν, καθώς και η γρονθηδόν θέση της δεξιάς επί του στήθους διά την ανάληψην και επιβεβαίωσην του Όρκου, είναι παμπάλαιον, αρχαιόθεν, της Ελληνικής Φυλής.

Εθνικές Επέτιοι
Οι Επέτειοι είναι ημέρες πανηγυριού και χαράς, είτε συνδυαστούν με απότιση Τιμών, παρελάσεις και λοιπά, είτε όχι, αν και πάντα σε τέτοιες περιπτώσεις η απότιση Φόρου Τιμής στους Αγωνιστές και Φύλακες της Ελευθερίας είναι πρώτιστον και εκ των ούκ άνευ μέλημα.Διέλευση Σημαίας
Κανονικά όταν διέρχεται Σημαία έμπροσθέν μας, πρέπει να αποτίουμε Τιμή δι’ ελαφράς κλήσεως της κεφαλής και χαιρετισμόν διά της δεξιάς χειρός.
Η στάση προσοχής είναι μόνο ένδειξη σεβασμού … ούτε χαιρετισμός … ούτε απότιση Τιμής.
Έπαρση Σημαίας … Υποστολή ;;
Άλλη βλακεία και τούτο να ανεβοκατεβάζουμε την Σημαία.

Δηλαδή το μισό 24ωρο έχουμε Σύμβολο και το άλλο μισό ΔΕΝ ;;
Υποστολή δεν πρέπει να γίνεται ΠΟΤΕ !!! … διότι η Σημαία είναι η ΖΩΗ και η ΥΠΑΡΞΗ της ΠΑΤΡΙΔΟΣ και του ΕΘΝΟΥΣ … τι διάολο κάνουμε δηλαδή ;;
Η Σημαία πρέπει να κατεβαίνει από τον Ιστό, μόνο όταν έχει παλαιώσει, σχιστεί … και αφού προηγουμένως έχουμε φροντίσει να αναρτήσουμε άλλη, ή να το κάνουμε ταυτόχρονα. Η δε παλαιά τελετουργικώς παραδίδεται στην πυρά επί ληκύθου, και δεν πετιέται σε κάποιαν αποθήκη ή στα σκουπίδια.
Λίγα … απ’ όταν η Ελλάδα ήταν ΕΛΛΑΔΑ !!!
…. και όχι ψωροκώσταινα και κωλοπετεινίτσα.
ΤΙΜΗ και ΔΟΞΑ
στους Φύλακες και στους Αγωνιστές υπέρ Πατρίδος και Λευτεριάς !!!και άμποτε σε μια Ελλάδα … ΕΛΛΑΔΑ,με … πραγματικούς ΈΛΛΗΝΕΣ !!!Έρρωσθε !!

ergdhmerg

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications