3 Απρ 2017

Γ. Μπαλάφας: «Ο λαός γνώριζε ότι θα έρθουν νέα και δύσκολα μέτρα. Τα υπόλοιπα είναι τζάμπα μαγκιές»

Γ. Μπαλάφας: «Ο λαός γνώριζε ότι θα έρθουν νέα και δύσκολα μέτρα. Τα υπόλοιπα είναι τζάμπα μαγκιές»

Την άποψη πως οι πολίτες ήταν ενήμεροι από την κυβέρνηση πως θα υπάρξουν νέα μέτρα βάσει της συμφωνίας του 2015, εκφράζει μέσω του ΣΚΑΪ ο υφυπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής, Γιάννης Μπαλάφας.

«Ο ελληνικός λαός γνώριζε ότι θα έρθουν νέα, δύσκολα μέτρα, όπως η μείωση του αφορολόγητου ή μείωση των συντάξεων. Αυτές τις αρνητικές επιπτώσεις προσπαθούμε να λειάνουμε με την διαπραγμάτευση. Τα υπόλοιπα είναι τζάμπα μαγκιές» αναφέρει ο κ. Μπαλάφας υπενθυμίζοντας πως η κυβέρνηση έχει υπογράψει μείωση της συνταξιοδοτικής δαπάνης 1% επί του ΑΕΠ και αύξηση της φορολογητέας ύλης κατά 1% επί του ΑΕΠ.

«Τα μέτρα δεν θα θίγουν τους μικρομεσαίους»
Ο κ. Μπαλάφας δεν παραλείπει να εκφράσει την αισιοδοξία του πως η αξιολόγηση θα τελειώσει άμεσα αλλά με συμβιβασμούς. Παράλληλα, ο κ. Μπαλάφας εκτιμά πως τα μέτρα που θα συμφωνηθούν δεν θα θίγουν τους μικρομεσαίους.

«Τα μέτρα θα θίγουν ένα τμήμα τη μεσαία τάξη και όχι τους μικρομεσαίους. Αυτό προσπαθούμε να πετύχουμε. Οι περικοπές στις συντάξεις θέλουμε να ισχύσουν το 2020, 2021 και 2022 ενώ δεν πρέπει να ξεχνάμε πως θα υπάρξουν αντισταθμιστικά μέτρα.

«Ναι στα μέτρα από ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ» Ο υφυπουργός μεταναστευτικής πολιτικής εμφανίζεται βέβαιος πως σύσσωμες οι κοινοβουλευτικές ομάδες ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝΕΛ θα ψηφίσουν τα μέτρα που θα έρθουν στην Βουλή.

«Είμαι απόλυτος σε αυτό. Και η δική μας κοινοβουλευτική ομάδα και των Ανεξαρτήτων Ελλήνων θα ψηφίσουν τα μέτρα». «Γίνανε και στραβές στο προσφυγικό»

Ο κ. Μπαλάφας παραδέχεται πως υπήρξαν λανθασμένοι χειρισμοί στο προσφυγικό.
«Σταθήκαμε στο ύψος των περιστάσεων. Και εμείς και η ελληνική κοινωνία έχουμε κάνει το καλύτερο δυνατόν αλλά έχουν γίνει και στραβές. Υπήρξαν και αδυναμίες».

Σχετικά με τις απειλές του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν για ακύρωση της συμφωνίας στο προσφυγικό, ο κ. Μπαλάφας δηλώνει: «Δεν υπάρχει, όμως, λόγος να ρίχνουμε λάδι στη φωτιά. Πιστεύω οι απειλές του θα μείνουν σε φραστικό επίπεδο«.
«Κανένα μελανό στοιχείο για τον Μπαλαούρα»

Ερωτηθείς για το έκτακτο επίδομα που καταβλήθηκε τα περασμένα Χριστούγεννα στους χαμηλοσυνταξιούχους και το οποίο εισέπραξαν βουλευτές, μεταξύ των οποίων και ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Μάκης Μπαλαούρας, ο κ. Μπαλάφας απαντά: «είμαι τόσο σίγουρος ότι δεν υπάρχει το παραμικρό μελανό στοιχείο για τον Μάκη τον Μπαλαούρα, όσο θα ήμουνα για τον εαυτό μου. Βεβαίως τέτοια περιστατικά υπήρξαν, αλλά πρόθεσή μας ήταν να δοθεί μια οικονομική βοήθεια στους χαμηλοσυνταξιούχους» επισημαίνει ο κ. Μπαλάφας.

Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


2σχόλια:

Γ. Μπαλάφας: «Ο λαός γνώριζε ότι θα έρθουν νέα και δύσκολα μέτρα. Τα υπόλοιπα είναι τζάμπα μαγκιές»
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .
no imageΑνώνυμος

ΜΩΡΕ Ο ΛΑΟΣ ΤΟ ΗΞΕΡΕ ΟΤΙ ΤΟ ΓΑΜ@ΣΙ ΑΠ ΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΧΕ ΣΤΑΜΑΤΗΜΟ!ΟΛΟΙ ΤΟ ΞΕΡΑΜΕ ΒΡΕ ΚΑΡ@ΟΛΗ.ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΣΑΣ ΨΗΦΙΣΕ ΟΛΟΣ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ.ΟΙ ΜΙΣΟΙ ΣΧΕΔΩΝ ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ ΑΠΕΧΟΥΜΕ ΣΥΝΗΔΗΤΑ ΑΠ ΤΙΣ ΚΑΛΠΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΠΙΔΑ ΝΑ ΞΕΠΕΡΑΣΟΥΜΕ ΤΟ 51%ΤΗΣ ΑΠΟΧΗΣ ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΚΟΥΜΠΙΣΤΗΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΠΑΤΕ ΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΣΑΣ.ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΣΑΣ ΨΗΦΙΣΕ ΡΕ ΠΑ@ΑΡΑ?ΑΠ ΤΟΥΣ ΜΙΣΟΥΣ ΤΟ ΕΝΑ ΤΡΙΤΟ ΣΧΕΔΟΝ ΚΑΙ ΤΟ ΛΕΣ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ(ΟΛΟΣ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ)!!!ΕΓΩ ΤΙ ΦΤΑΙΩ ΝΑ ΥΠΟΦΕΡΩ ΚΑΙ ΟΣΟΙ ΣΑΣ ΓΡΑΨΑΜΕ ΣΤΟ ΤΡΙΦΑΣΙΚΟ ΜΑΣ;;;;;;;;
ΞΕΝΙΑ

no imageΑνώνυμος

Άντε στο διάολο ρε.

1,61

+ footer Back to top
>
notification

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications

LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK TA POST........ΠΡΟΣΟΧΗ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΔΡΑΣΤΉΡΙΟΙ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ FACEBOOK ΔΙΟΤΙ ΑΦΑΙΡΕΙ ΤΑ ΜΗ ΔΡΑΣΤΉΡΙΑ ΑΤΟΜΑ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ, ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΝΑ ΦΙΜΏΣΕΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ- ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΥΤΟ!(Και με αποκλειστικά άρθρα στην Ελλάδα. Η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια.
Οσοι θέλουν πάνε στο facebook,(στο μενού πάνω) αν εχουν πατήσει like στην σελίδα μας.Και πατουν να εμφανίζονται πρώτα Δείτε νέες δημοσιεύσεις από αυτή την σελίδα,(κλείστε με close).
Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications - would like to send push notifications: