3 Απρ 2017

ΒΙΝΤΕΟ: Η προπαγάνδα ξεπερνά κάθε όριο

ΒΙΝΤΕΟ: Η προπαγάνδα ξεπερνά κάθε όριο

Παρουσιάζουν μουσουλμάνους «μετανάστες» στην Ελλάδα ως ανήλικα προσφυγόπουλα

Έτσι μας περνούν τα πάντα. Συνεχώς γίνεται λόγος για «ανήλικα προσφυγόπουλα», τα οποία στέλνονται σε σχολεία της χώρας, ενώ παραβλέπεται το γεγονός πως οι περισσότεροι που έρχονται στην Ελλάδα είναι στην πραγματικότητα νεαροί μουσουλμάνοι «μετανάστες» στρατεύσιμης ηλικίας.

Η κάμερα της ΕΡΤ βρέθηκε στο κέντρο της Μόριας, καταγράφοντας τα μαθήματα «μεταναστών» ενηλίκων και ανηλίκων. Ωστόσο στην κάμερα βλέπουμε μόνο ενήλικους μουσουλμάνους να γράφουν και να ζωγραφίζουν.

Διδάσκονται την ελληνική και την αγγλική γλώσσα. Είναι από Αφγανιστάν, Πακιστάν, Αφρική αλλά όχι από Συρία.

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ, «το σχολείο είναι ο πρώτος σταθμός των… ‘προσφύγων’ στην νέα τους ζωή. Η εκπαίδευση είναι κομβικής σημασίας για την... ενσωμάτωσή τους. Στη Μυτιλήνη λειτουργούν εκπαιδευτικά τμήματα και στο Κέντρο Υποδοχής του Καρά Τεπέ και στις δομές της ΜΚΟ Ηλιαχτίδας».

Όλοι πρόσφυγες λοιπόν σε βίντεο σε σχέση με σεμινάρια και κινούμενα σχέδια από παιδιά, αλλά λείπουν τα παιδιά. Τα συμπεράσματα δικά σας.

Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


Greece

2σχόλια:

ΒΙΝΤΕΟ: Η προπαγάνδα ξεπερνά κάθε όριο
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .
no imageΑνώνυμος

Ε ΜΑ ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ.ΑΝ ΔΗΛΩΣΟΥΝ ΑΝΗΛΙΚΟΙ ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ,ΚΛΟΠΗ,ΒΙΑΣΜΟ,ΦΟΝΟ Κ.Λ.Π ΕΧΟΥΝ ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΟΙΝΙΚΟ ΣΚΕΛΟΣ ΑΛΛΗ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ.ΑΝΤΕ ΤΩΡΑ ΝΑ ΣΕ ΚΛΕΨΕΙ Ο ΜΟΥΣΤΑΦΑ,ΠΟΥ ΜΕΤΑ ΔΗΛΩΝΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΧΑΣΑΝ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΣΕ ΒΙΑΣΕΙ ,ΘΑ ΔΗΛΩΝΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΛΗ,ΠΟΥ ΟΤΑΝ ΣΕ ΞΑΝΑΒΙΑΣΕΙ,ΘΑ ΔΗΛΩΝΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΜΠΤΟΥΛ......ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΕΤΩΝ 16!ΤΙΜΩΡΗΣΕ ΤΟΝ ΤΩΡΑ ΑΥΤΟΝ!ΤΙΠΟΤΑ.ΜΙΑ ΛΑΙΜΗΤΟΜΟΣ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ.ΠΡΟΣ ΓΝΩΣΗ ΚΑΙ ΣΥΜΟΡΦΩΣΗ ΟΛΛΩΝ ΤΩΝ ΛΑΘΡΟ.ΣΚΟΤΩΣΕΣ?ΒΙΑΣΕΣ?ΚΟΨΙΜΟ ΚΕΦΑΛΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΤΙ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ.ΚΑΘΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΜΑΣ ΠΗ@ΑΝΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΤΟ ''ΠΑΙΖΟΥΜΕ''ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟΙ.
ΞΕΝΙΑ

no imageΑνώνυμος

θα 'ρθει η ωρα που πρωτα θα καθαρισουμε αυτους που κυβερνησαν και κυβερνουν και υστερα τους λαθροπηθηκους .ρενα .

+ footer Back to top
>
notification

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications

LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK TA POST........ΠΡΟΣΟΧΗ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΔΡΑΣΤΉΡΙΟΙ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ FACEBOOK ΔΙΟΤΙ ΑΦΑΙΡΕΙ ΤΑ ΜΗ ΔΡΑΣΤΉΡΙΑ ΑΤΟΜΑ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ, ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΝΑ ΦΙΜΏΣΕΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ- ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΥΤΟ!(Και με αποκλειστικά άρθρα στην Ελλάδα. Η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια.
Οσοι θέλουν πάνε στο facebook,(στο μενού πάνω) αν εχουν πατήσει like στην σελίδα μας.Και πατουν να εμφανίζονται πρώτα Δείτε νέες δημοσιεύσεις από αυτή την σελίδα,(κλείστε με close).
Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications - would like to send push notifications: