3 Απρ 2017

Έκρηξη Ρωσία: Πρόβα θανάτου στον ίδιο σταθμό ένα χρόνο πριν (vid)

Έκρηξη Ρωσία: Πρόβα θανάτου στον ίδιο σταθμό ένα χρόνο πριν (vid)

Σοκαρισμένη είναι η κοινή γνώμη από το «τυφλό» τρομοκρατικό χτύπημα στο μετρό της Αγία Πετρούπολης, την Δευτέρα (3/4), που μέχρι στιγμής μετρά τουλάχιστον 10 νεκρούς και περισσότερους από 50 τραυματίες.

Εντύπωση προκαλεί το γεγονός πως οι ρωσικές μυστικές υπηρεσίες, πριν από περίπου ένα χρόνο, είχαν κάνει ειδική άσκηση, για ένα ενδεχόμενο τρομοκρατικό χτύπημα στο ίδιο μετρό.

Όπως μπορείτε να παρακολουθήσετε και από το παρακάτω βίντεο, οι σκηνές πανικού και αλλοφροσύνης από την άσκησης ήταν «προφητικές».

Ρώσος γενικός εισαγγελέας: «Τρομοκρατική επίθεση η έκρηξη στην Αγία Πετρούπολη»

«Η έκρηξη στο μετρό της Αγίας Πετρούπολης συνιστά τρομοκρατική επίθεση», δήλωσε πριν από λίγο στα ρωσικά ΜΜΕ εκπρόσωπος του Ρώσου Γενικού Εισαγγελέα. Δείτε το συγκλονιστικό βίντεο

Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


Greece

0σχόλια:

Έκρηξη Ρωσία: Πρόβα θανάτου στον ίδιο σταθμό ένα χρόνο πριν (vid)
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .
+ footer Back to top
>
notification

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications

LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK TA POST........ΠΡΟΣΟΧΗ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΔΡΑΣΤΉΡΙΟΙ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ FACEBOOK ΔΙΟΤΙ ΑΦΑΙΡΕΙ ΤΑ ΜΗ ΔΡΑΣΤΉΡΙΑ ΑΤΟΜΑ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ, ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΝΑ ΦΙΜΏΣΕΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ- ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΥΤΟ!(Και με αποκλειστικά άρθρα στην Ελλάδα. Η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια.
Οσοι θέλουν πάνε στο facebook,(στο μενού πάνω) αν εχουν πατήσει like στην σελίδα μας.Και πατουν να εμφανίζονται πρώτα Δείτε νέες δημοσιεύσεις από αυτή την σελίδα,(κλείστε με close).
Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications - would like to send push notifications: