7 Ιαν 2017

Πέντε προβλέψεις για το μέλλον του ανθρώπινου γένους (βίντεο) – Ο εποικισμός άλλων πλανητών η μόνη λύση!

Πέντε προβλέψεις για το μέλλον του ανθρώπινου γένους (βίντεο) – Ο εποικισμός άλλων πλανητών η μόνη λύση!

Ποιο θα είναι το μέλλον του ανθρώπινου γένους. Θα επιβιώσει και θα αποικήσει άλλους πλανήτες ή θα χαθεί μέσα στην απεραντοσύνη του σύμπταντος;

Μιλώντας για το μέλλον της ανθρωπότητας ο Στίβεν Χόκινγκ, ο διάσημος θεωρητικός φυσικός, είπε ότι «θα πρέπει να εποικίσουμε άλλους πλανήτες ώστε να σωθεί το ανθρώπινο γένος»

«Οι επανδρωμένες αποστολές στη Σελήνη άλλαξαν το μέλλον της ανθρωπότητας με τρόπο που ακόμα δεν έχουμε αντιληφθεί», σχολίασε ο Χόκινγκ. «Δεν έλυσε τρέχοντα και άμεσα προβλήματα στον πλανήτη μας, αλλά μας έδωσε μια νέα προοπτική τους και μας έκανε να κοιτάξουμε μακριά αλλά και μέσα μας» είπε ο Στίβεν Χόκινγκ, που καθηλωμένος σε αναπηρικό αμαξίδιο εξαιτίας μιας σπάνιας νευρολογικής ασθένειας, μιλάει μέσω υπολογιστή.

«Το απώτερο μέλλον για το ανθρώπινο γένος είναι το Διάστημα. Αποτελεί ένα είδος «ασφάλειας ζωής» για την επιβίωσή μας καθώς ο εποικισμός άλλων πλανητών θα εμποδίσει την εξαφάνισή μας». προσέθεσε. Ως το θετικότερο γνώρισμα του ανθρώπινου γένους ανέφερε την ενσυναίσθηση, ώστε να ζούμε όλοι μαζί σε μία ειρηνική κατάσταση. Τον περασμένο Δεκέμβριο σε άλλη συνέντευξή του ο Στίβεν Χόκινγκ είχε δηλώσει πως η τεχνητή νοημοσύνη θα μπορούσε να φέρει την ανθρωπότητα στο τέλος της.

Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


Greece

0σχόλια:

Πέντε προβλέψεις για το μέλλον του ανθρώπινου γένους (βίντεο) – Ο εποικισμός άλλων πλανητών η μόνη λύση!
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .
+ footer Back to top
LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK TA POST........
ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ 2 - ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΥΤΟ!(η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια.......)

Οσοι θέλουν πάνε στο facebook,(στο μενού πάνω) αν εχουν πατήσει like στην σελίδα μας.Και πατουν να εμφανίζονται πρώτα Δείτε νέες δημοσιεύσεις από αυτή την σελίδα,(κλείστε με close).
Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications - would like to send push notifications?:
notification

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications