Σάμος: Δημιουργία «κινήματος» για την προστασία του νησιού από τις ορδές προσφύγων

Κίνημα συγκροτείται στην Σάμο για να δοθεί μια τάξη στο νησί από την συνεχή ροή προσφύγων και την ασφυκτική κατάσταση που έχει δημιουργηθεί.

«Θέλουμε μια Σάμο καθαρή και ελεύθερη, όπως μας την παρέδωσαν οι πρόγονοί μας», αναφέρουν στο κάλεσμά τους οι εμπνευστές της πρωτοβουλίας, η οποία περιλαμβάνει στους κόλπους της μια ετερόκλητη συμμαχία από «ανησυχούντες» πολίτες και πρώην τοπικούς παράγοντες -μεταξύ αυτών και δύο πρώην δημάρχους-, αλλά και στελέχη του Λαϊκού Συνδέσμου./p>

«Προτεραιότητά μας είναι οι πρόσφυγες να φύγουν από τη Σάμο για εθνικούς λόγους», υποστηρίζουν, κάνοντας λόγο για προσπάθεια δημιουργίας μουσουλμανικής μειονότητας στο νησί. «Δεν θα δεχτούμε στη Σάμο, που βρίσκεται στην πόρτα της Τουρκίας, να εγκατασταθεί η μαγιά και το δόλωμα για μελλοντικές διεκδικήσεις της Τουρκίας. Δεν θα δεχτούμε στη Σάμο να γίνει τζαμί, ούτε επίσημο μουσουλμανικό νεκροταφείο. Δεν θα δεχτούμε στη Σάμο, σε συνδυασμό με την ύπαρξη Αλβανικού μουσουλμανικού στοιχείου, να υπάρξει μουσουλμανική μειονότητα», αναφέρουν.

Η κίνηση, που ονομάζεται «Σάμος SOS» και φιλοδοξεί να μετεξελιχθεί σε παράταξη που θα παίξει ρόλο στα κοινά της Σάμου, πραγματοποίησε ανοικτή συγκέντρωση πριν από λίγες μέρες, προσελκύοντας το ενδιαφέρον εκατοντάδων πολιτών και προκαλώντας αλυσιδωτές αντιδράσεις στο νησί.

Το εβραϊκό ΚΚΕ με τους ηλίθιους μπροστά να φαίνονται και προβλήματα που εχουν μαζέψει στο μυαλό αλλα φαίνονται και στην εμφάνιση , με ανακοίνωσή του έκανε λόγο για προσπάθεια να ξεσηκωθεί ένα ξενοφοβικό - ρατσιστικό κίνημα μα τι άλλο; κατά των προσφύγων και μεταναστών, καταγγέλλοντάς την ως ενέργεια.

Ο Δήμος Σάμου αντέδρασε με μια σχεδόν ομόφωνη απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου (σ.σ.: μόνο η παράταξη του ΚΚΕ ψήφισε παρών), για τη διοργάνωση μιας συντεταγμένης, ειρηνικής πορείας διαμαρτυρίας για τα υπαρκτά προβλήματα του Προσφυγικού, που θα απομονώνει ακραίες συμπεριφορές. ΥΓ η φώτο δεν ειναι απο εκεί,δεν έχει τέτοιες μαύρες, γυναικες ειναι ενα 10% για ξεκάρφωμα αφου θα βρουν ντόπιες ανάλογα που πανε, ο σκοπός ειναι να ζευγαρώνουν με Ευρωπαίες για πτώση νοημοσύνης κατά τους Εβραίους παντα!όλοι πρόβατα! να πουν τα αφεντικά τους ρατσιστές οι χρήσιμοι ηλίθιοι κομμουνιστες και εκείνοι ετσι δημιουργήθηκαν!γιαυτό τους λενε και αδέλφια τους!

Share To:
Η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια,like στην σέλιδα facebook:

Post A Comment: