5 Οκτ 2016

Ρωσία: Της έκλεψε το πορτοφόλι στην σάουνα και τον κυνήγησε στο δρόμο γυμνή (vid)

Μια νεαρή γυναίκα αψήφησε την αμηχανία και την ντροπή και βγήκε γυμνή, καλύπτοντας το σώμα της με μια πετσέτα κυνηγώντας έναν κλέφτη που άρπαξε το πορτοφόλι της μέσα από μια σάουνα.

Ρωσία: Της έκλεψε το πορτοφόλι στην σάουνα και τον κυνήγησε στο δρόμο γυμνή (vid)

Το βίντεο από την κάμερα ασφαλείας δείχνει τη γυναίκα να κρατάει μετά βίας την πετσέτα της και να βγαίνει από την είσοδο του κέντρου αισθητικής όπου έκανε σάουνα, στην Αγία Πετρούπολη της Ρωσίας.

Μόλις αντιλαμβάνεται ότι της έχουν κλέψει το πορτοφόλι δεν καθυστερεί και βγαίνει όπως είναι έξω από το κτήριο με τους άλλους πελάτες να κοιτούν παραξενεμένοι. Δεν φαίνεται μάλιστα να την απασχολεί τόσο η εμφάνισή της και τα μέρη του σώματος της που αποκαλύπτονται σε κάθε βήμα, αλλά κυρίως να βρει τον κλέφτη που της άρπαξε τα προσωπικά της αντικείμενα.

Κατά την έξοδό της, μάλιστα, από το ινστιτούτο, μια γυναίκα τής δείχνει προς ποια κατεύθυνση πήγε ο δράστης ώστε να τον προλάβει αν τα καταφέρει.

Τελικά, σύμφωνα με το δημοσίευμα της Mirror, η γυναίκα τραυματίστηκε στην προσπάθειά της να σταματήσει το αυτοκίνητο του κλέφτη το οποίο την παρέσυρε για μερικά μέτρα στο δρόμο. Δεν είναι, ωστόσο, γνωστό αν ο δράστης έχει εντοπιστεί και έχει συλληφθεί από την αστυνομία. Το βίντεο πάντως με την προσπάθεια της γυναίκας να τον προλάβει έκανε αμέσως τον γύρο των ρωσικών μέσων ενημέρωσης αλλά και του υπόλοιπου διαδικτύου από τη στιγμή που δόθηκε στη δημοσιότητα το υλικό από την κάμερα ασφαλείας.

Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


Greece

0σχόλια:

Ρωσία: Της έκλεψε το πορτοφόλι στην σάουνα και τον κυνήγησε στο δρόμο γυμνή (vid)
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .
+ footer Back to top
LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK TA POST........
ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ 2 - ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΥΤΟ!(η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια.......)

Οσοι θέλουν πάνε στο facebook,(στο μενού πάνω) αν εχουν πατήσει like στην σελίδα μας.Και πατουν να εμφανίζονται πρώτα Δείτε νέες δημοσιεύσεις από αυτή την σελίδα,(κλείστε με close).
Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications - would like to send push notifications?:
notification

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications