Συμπροσευχή Πάπα και Βαρθολομαίου για τον παγκόσμιο ηγέτη - «Τρέχουν» οι εξελίξεις
Συμπροσευχή Πάπα και Βαρθολομαίου για τον παγκόσμιο ηγέτη - «Τρέχουν» οι εξελίξεις

Νέα συνάντηση και συμπροσευχή Πατριάρχη Βαρθολομαίου και του εκλεκτού της Νέας Τάξης Πάπα Φραγκίσκου σχεδιάζεται το προσεχές φθινόπωρο, στον δρόμο για την επιβολή της Πανθρησκείας στους χριστιανούς, της ένωσης δηλαδή όλων των θρησκευτικών δογμάτων υπό την σιδηρά πυγμή του παγκόσμιου ηγέτη που έπεται.

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες από το Βατικανό, ο Πάπας Φραγκίσκος θα επισκεφθεί στις 20 Σεπτεμβρίου στην ιταλική πόλη της Ασίζης, όπου θα λάβει μέρος στην παραδοσιακή διαθρησκευτική προσευχή για την... «ειρήνη», την εγκαθίδρυση δηλαδή ενός κέντρου εξουσίας χωρίς αντίπαλο δέος.

Ο Πάπας Φραγκίσκος θα λάβει μέρος στην τελική συνάντηση την οποία σχεδιάζεται επίσης να παρακολουθήσουν ο Ιταλός πρόεδρος Σέρτζιο Ματαρέλα, ο Οικ.Πατριάρχης Βαρθολομαίος, ο Αρχιεπίσκοπος του Καντέρμπουρι Justin Welby, και περίπου 400 αντιπροσωπείες και θρησκευτικές προσωπικότητες, της πολιτικής και του πολιτισμού από όλο τον κόσμο.

Ετοιμάζεται η έλευση του Αντίχριστου. Δεν υπάρχει πλέον καμία αμφιβολία.

Post A Comment:

1 comment

Ανώνυμοςείπε...

Τι κατάνυξη...ο ενας φιλάει τη καράφλα του άλλου.....κοιτάζει από κάτω ο κοσμάκης. Εχει πλάκα η φάση.
Δεν ειδαμε όμως να διαμαρτυρηθούν οι δήθεν ορθόδοξοι απλοί παπάδες, οι μοναχοί και οι μοναχές.
Δεν μπορεί να τους ενοχλεί επειδή μπαίνει κάποια κυρία με παντελόνι στην εκκλησία και εδώ να σιωπούν εξακολουθώντας να υποστηρίζουν ότι ειναι χριστιανοί.
Εδώ εχουν καταπατηθεί οι αποφάσεις των Συνόδων.
Όμως, αν ξαφνικά ανακάλυψαν ότι μετά από 1000 και χρόνια , μετά δηλαδή το οριστικό σχίσμα του 1150, δεν έχουν διαφορές και είναι πάλι μαζί, τότε αυτά που μαθαίναμε μέχρι τώρα ήταν λάθος?
Ας μας απαντήσει η επίσημη Εκκλησία.Φίλος

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications