31 Αυγ 2016

Ινδονησία: 145χρονος δηλώνει έτοιμος πλέον να πεθάνει-VIDEO

Ινδονησία: 145χρονος δηλώνει έτοιμος πλέον να πεθάνει-VIDEO

Ένας άνδρας από την Ινδονησία που υποστηρίζει πως είναι 145 ετών λέει πως είναι τόσο γέρος πια που είναι «έτοιμος να πεθάνει», ενώ πριν 20 χρόνια αγόρασε ακόμη και τον τάφο του.

Σύμφωνα με έγγραφα επιβεβαιωμένα από τις ινδονησιακές αρχές, ο Mbah Gotho είναι 145 χρονών και γεννήθηκε την Πρωτοχρονιά του 1870. Οι τοπικές αρχές επιβεβαιώνουν την γνησιότητα των εγγράφων του χωρίς ωστόσο να είναι απολύτως σίγουρες λόγω της παλαιότητας των αρχείων. Αν όμως όντως ισχύουν, τότε είναι ο γηραιότερος άνθρωπος στον κόσμο που έχει καταγραφεί ποτέ- ένας τίτλος που επισήμως ανήκει στην γαλλίδα Jeanne Calment που έζησε μέχρι την ηλικία των 122 ετών.

PAY-Mbah-Gotho-2JPGΟ Mbah Gotho είναι ο μοναδικός επιζήσας από τα υπόλοιπα 10 αδέρφια του όπως επίσης και από τις τέσσερις συζύγους που είχε στη ζωή του, η τελευταία εκ των οποίων πέθανε το 1988, ενώ έχουν πεθάνει και όλα του τα παιδιά. Σήμερα ζει με τα εγγόνια, τα δισέγγονα και τρισέγγονά του.

Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


Greece

0σχόλια:

Ινδονησία: 145χρονος δηλώνει έτοιμος πλέον να πεθάνει-VIDEO
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .
+ footer Back to top
LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK TA POST........
ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ 2 - ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΥΤΟ!(η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια.......)
Η ΣΕΛΙΔΑ ΑΥΤΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΣΥΝΗΘΙΣΜΕΝΕΣ!

.Οσοι θέλουν πάνε στο facebook,(στο μενού πάνω) αν εχουν πατήσει like στην σελίδα μας.Και πατουν να εμφανίζονται πρώτα Δείτε νέες δημοσιεύσεις από αυτή την σελίδα, γιατι μας κάνουν παράπονα οτι δεν βλέπουν τα post (κλείστε με close).

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications - would like to send push notifications?:
notification

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications

histats.com-stats