Βρήκαν αυτόν τον “Εξωγήινο” και τον έδειραν μέχρι Θανάτου! βίντεο
Βρήκαν αυτόν τον “Εξωγήινο” και τον έδειραν μέχρι Θανάτου.

Όταν κατάλαβαν το ΛΑΘΟΣ τους, έπαθαν το ΣΟΚ της ζωής τους.

Όταν βρήκαν αυτό το παράξενο πλάσμα στο χωριό Sibu του Borneo, οι κάτοικοι νόμιζαν αρχικά πως είχαν να κάνουν με εξωγήινο. Δεν είχαν ξαναδεί ποτέ κάτι παρόμοιο και είχαν προβληματιστεί πολύ επειδή δεν μπορούσαν να καταλάβουν τι είναι. Αναφορές λένε πως τρομοκρατήθηκαν και άρχισαν να του επιτίθενται.

Αφού του φώναζαν και το χτύπαγαν, το άφησαν λιπόθυμο. Τελικά, κατάλαβαν πως ο “εξωγήινος” που χτυπούσαν δεν ήταν ένα παράξενο πλάσμα από άλλο πλανήτη, αλλά μία υποσιτισμένη αρκούδα.

Ο Herman Tutu, 33, εξήγησε πως του επιτέθηκαν από φόβο επειδή ήταν κάτι που δεν μπορούσαν να καταλάβουν.

Όταν η αρκούδα τελικά ξύπνησε, οι κάτοικοι το βιντεοσκόπησαν καθώς αυτό προσπάθησε να ξεφύγει από τα “τέρατα” που του επιτέθηκαν και κατάφερε να χαθεί μέσα στο δάσος. Τελικά, οι Μαλαισιανές αρχές επιβεβαίωσαν πως ο “εξωγήινος” αυτός είναι απλά μία άρρωστη αρκούδα.

Δείτε το βίντεο:

Αυτό το ζώο είναι προστατευόμενο στην περιοχή και χρειαζόταν άμεση βοήθεια.
Χρειάστηκαν μήνες μέχρι να βρεθεί ξανά το ζώο. Παρόλο που φοβόταν στην αρχή, από τότε η κατάστασή του έχει βελτιωθεί πάρα πολύ – χάρη στη βοήθεια από τους διασώστες!

“Έφαγε όλο το φαγητό και ήπιε το νερό που του έδωσαν. Ακόμα όμως δεν έχει βγάλει τρίχωμα και πρέπει να βρούν τι αρρώστια έχει.”Για να καταλάβετε, μία υγιής αρκούδα είναι κάπως έτσι:

Οι κτηνίατροι πιστεύουν πως πάσχει από μία δερματική μόλυνση και αναιμία. Ευτυχώς, η υγεία του έχει βελτιωθεί πολύ και σύντομα θα μπορέσουν να το αφήσουν ελεύθερο.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications