Το Ισλαμικό Κράτος τα γνωστά μαστουρωμένα και μολυσμένα ισλαμοκομμουνιστικα ζομπι «πλήρωσαν» έφοδο στη Ντέιρ Αλ Ζουρ με 40 νεκρούς video
Το Ισλαμικό Κράτος τα γνωστά μαστουρωμένα και μολυσμένα  ζομπι «πλήρωσαν» έφοδο στη Ντέιρ Αλ Ζουρ με 40 νεκρούς

Σύροι στρατιώτες, που πολιορκούνται εδώ και δύο χρόνια από το Ισλαμικό Κράτος (ISIS) στην πόλη Ντέιρ Αλ Ζουρ της ανατολικής Συρίας, κατάφεραν και απέκρουσαν τα ξημερώματα της Τρίτης, στις 05.00, μια αιφνιδιαστική επίθεση που εξαπέλυσαν στις θέσεις τους οι τζιχαντιστές.

Οι τρομοκράτες, αφού βομβάρδισαν για ώρα τις θέσεις των στρατιωτών, επιτέθηκαν για να «σπάσουν» τις άμυνες τους. Ωστόσο, οι στρατιώτες που υπερασπίζονται τη Ντέιρ Αλ Ζουρ από το φθινόπωρο του 2014 και έχουν αποδείξει την αξία τους δεν λύγισαν.

Αποφασισμένοι να μην παραχωρήσουν σπιθαμή εδάφους στους τζιχαντιστές, πολέμησαν γενναία και τους έτρεψαν σε φυγή.Οι απώλειες της οργάνωσης Ισλαμικό Κράτος (ISIS) ήταν βαρύτατες.Σκοτώθηκαν 40 τζιχαντιστές, καταστράφηκαν δύο τανκς και ένα χάμερ.

Η Ντέιρ Αλ Ζουρ είναι το μοναδικό προπύργιο της κυβέρνησης στην ανατολική Συρία.Η επαρχία Ντέιρ Αλ Ζουρ έχει καταληφθεί πλήρως από το Ισλαμικό Κράτος. Η πόλη όμως κρατάει δείτε το βίντεο.(Όπου .. made in USA)Και τα ερωτήματα που πρέπει να αναρωτηθεί καθε φυσιολογικός άνθρωπος! οχι όμοια τους ελληνόφωνα μορφώματα:

1. Για ποιους και γιατι πολεμούν;(ξερουν; ) 2. Γιατί πολεμούν κάποιον εκλεγμένο; 3.Πιο το όφελος τους να εκτελούν εντολές απο cia μεριά; 4. Σε τι κατάσταση ειναι το μυαλό τους; αν υπάρχει και δεν έχει καεί οπως των τοξικομανών! 5. Ποσά χάπια τους εχουν δώσει μαζί με όπλα;6 Η νοημοσύνη τους φτάνει τουλάχιστον αυτη του κόκορα η ειναι χειρότερη;.... Ο ορισμός των χρήσιμων ηλίθιων και δίποδα ζώα!και όσοι νομιζουν οτι αυτά ειναι εκεί μόνο,ενημερωτικά ειναι ανάμεσα σας χιλιαδες ανα χώρες της Ευρώπης!ετσι και χάσουν σε μια χωρα την εξουσία οι Εβραίοι θα πιάσουν δουλειά!©ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΑΕΤΟΣ

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications