Μακελειό στη Γαλλία: Νταλίκα πέφτει πάνω σε πεζούς στη Νίκαια- Δεκάδες νεκροί - Φόβοι για ISIS (Εικόνες-Βίντεο-Live εικόνα)
Μακελειό στη Γαλλία: Νταλίκα πέφτει πάνω σε πεζούς στη Νίκαια- Δεκάδες νεκροί - Φόβοι για ISIS (Εικόνες-Βίντεο-Live εικόνα)

Τυνήσιος ο οδηγός του φορτηγού που αιματοκύλισε τη Γαλλία. Πολυβόλα και χειροβομβίδες εντοπίστηκαν στο φορτηγό.

Φόβοι ακόμα και για 50 νεκρούς και δεκάδες τραυματίες - Φωτογραφίες και βίντεο σοκ από την επίθεση - Ο δήμαρχος της Νίκαιας απηύθυνε έκκληση στους κατοίκους να παραμείνουν κλεισμένοι στα σπίτια τους

Πολυβόλα και χειροβομβίδες εντοπίστηκαν στο φορτηγό Βαρύ οπλισμό και χειροβομβίδες εντόπισε στο φορτηγό, που σκόρπισε το θάνατο, η αστυνομία της Νίκαιας.Όπως μεταδίδουν τα γαλλικά ΜΜΕ, οι αρχές εντόπισαν στο φορτηγό τα εν λόγω αντικείμενα και κλήθηκε άμεσα η ειδική ομάδα εξουδετέρωσης εκρηκτικών μηχανισμών, για να ελέγξει πιο ενδελεχή το όχημα. Διαπιστώθηκε ότι δεν είναι παγιδευμένο με τις αστυνομικές αρχές να βρίσκουν στη συνέχεια τα πολυβόλα και τις χειροβομβίδες.

Γάζωσαν στην κυριολεξία το φορτηγό που σκόρπισε το θάνατο στη Νίκαια, οι Γάλλοι αστυνομικοί, όπως φαίνεται στις φωτογραφίες του γαλλικού πρακτορείου.Διάτρητο το παρμπρίζ και οι ένοπλοι άνδρες των γαλλικών αρχών ερευνούν την καμπίνα του μεγάλου οχήματος. Αυτή την ώρα η γαλλική αστυνομία πραγματοποιοεί επιχείρηση στους δρόμους της πόλης και έχει δώσει εντολή στους πολίτες να μείνουν στα σπίτια τους.

H στιγμή που το φορτηγό πέφτει πάνω στο πλήθος! Στη δημοσιότητα ήρθε βίντεο από την ώρα που το φορτηγό στη Νίκαια σκορπάει τον θάνατο!

Οι Αρχές εκφράζουν φόβο περί τρομοκρατικής επίθεσης, ενώ ο δήμαρχος της πόλης απηύθυνε έκκληση στους κατοίκους να παραμείνουν κλεισμένοι στα σπίτια τους.Στα βίντεο που δόθηκαν στη δημοσιότητα καταγράφονται σκηνές πανικού με δεκάδες ανθρώπων να τρέχουν πανικόβλητοι, λίγη ώρα αφότου το φορτηγό με την τρελή πορεία του παρέσυρε θανάσιμα πολίτες που συμμετείχαν στους εορτασμούς για την 14η Ιουλίου.«Υπάρχουν άνθρωποι καλυμμένοι με αίμα, είναι τραυματίες», ανέφερε ένας δημοσιογράφος της εφημερίδας Nice Matin, ο οποίος βρέθηκε στο σημείο.

Την ίδια ώρα, υπάρχουν αναφορές για πυροβολισμούς, καθώς λέγεται πως ο οδηγός του φορτηγού ήταν ένοπλος.Εν τω μεταξύ, υπάρχουν αναφορές ότι λογαριασμοί στο Twitter που συνδέονται με το Ισλαμικό Κράτος, αναπαράγουν φωτογραφίες από το μακελειό. Δεν υπάρχει, ωστόσο, ανάληψη ευθύνης από την τρομοκρατική οργάνωση. Εντούτοις, σε έναν από τους λογαριασμούς αναφέρεται το φονικό περιστατικό ως εκδίκηση για το θάνατο του υπ'αριθμόν δύο των τζιχαντιστών, Αλ Σισάνι.

Παράλληλα, υπάρχουν πληροφορίες που δεν επιβεβαιώνονται προς το παρόν, για κατάσταση ομηρίας στο ξενοδοχείο Meridien στην ίδια περιοχή.Αυτόπτες μάρτυρες ανέφεραν πως το φορτηγό πριν ξεκινήσει την τρελή κούρσα του επιτάχυνε. Πάντως, σύμφωνα με γαλλικά δημοσιεύματα ο οδηγός έχει πέσει νεκρός από πυρά αστυνομικών, ενώ λέγεται ότι συνεργός του διαφεύγει της σύλληψης.Μετά το μακελειό, ο πρόεδρος της Γαλλίας, Φρανσουά Ολάντ, επιστρέφει στο Παρίσι για να συγκαλέσει έκτακτη σύσκεψη. Όπως αναφέρουν γαλλικά δημοσιεύματα, ο οδηγός πριν πέσει νεκρός από πυρά αστυνομικών και αφού παρέσυρε όσους ανθρώπους μπορούσε, βγήκε από το φορτηγό και άρχισε να πυροβολεί αδιακρίτως σκορπώντας το θάνατο και τον πανικό.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications