14 Ιουλ 2016

Ρωσικό υπερηχητικό αεροσκάφος θα βομβαρδίζει απο το διάστημα! [Βίντεο]

Ρωσικό υπερηχητικό αεροσκάφος θα βομβαρδίζει απο το διάστημα! [Βίντεο]

ο επόμενης γενιάς υπερηχητικό πυρηνικό βομβαρδιστικό αεροσκάφος τύπου stealth της Ρωσίας θα ειναι έτοιμο μέχρι το 2020, υποστηρίζουν ρώσικες πηγές.

Σύμφωνα με τις ένοπλες δυνάμεις της Ρωσίας ο κινητήρας του αεροσκάφους έχει ήδη δοκιμαστεί, και το αεροσκάφος θα μπορούσε σε έξι χρόνια να ειναι έτοιμο.Το υπερηχητικό αεροσκάφος θα μπορεί να βρεθεί οπουδήποτε στον κόσμο σε 2 ώρες με αποτέλεσμα να εχει την δυνατότητα να βομβαρδίσει με πυρηνικές κεφαλές πριν επιστρέψει στη βάση του, υποστηρίζουν οι ρώσοι.

Ο κινητήρας αναμένεται να παρουσιαστεί στο Διεθνές Φόρουμ Στρατιωτικής Τεχνολογίας 2016, το οποίο έχει οριστεί να λάβει χώρα στις 6 - 11 Σεπτεμβρίου στην Μόσχα.Ο Στρατηγός Σεργκέι Καρακάγιεβ επιβεβαίωσε οτι μοντέλο της μηχανής για το βομβαρδιστικό έχει κατασκευαστεί και δοκιμαστεί με επιτυχία στο Στρατιωτική Ακαδημία του Σερπούκχοβο.

"Συνεργαζόμαστε με το Aerohydronymic Institute της Ρωσίας σχετικά με τον εξωτερικό σχεδιασμό και τα χαρακτηριστικά του αεροσκάφους"[...] "Νομίζω ότι η (lift-off) μάζα του πρέπει να είναι 20-25 μετρικούς τόνους για να μπορεί να μετατραπεί σε μαχητικό αεροσκάφος", πρόσθεσε ο συνταγματάρχης Αλέξεϊ Σολοντβίνκο, επικεφαλής του έργου.

Δύο κινητήρες - ένας για το αεροπλάνο και ένας άλλος για το διαστημόπλοιο - θα συνδυαστούν στο πλαίσιο της ρύθμισης του κινητήρα για το βομβαρδιστικό. Ο κινητήρας θα χρησιμοποιεί κηροζίνη ενω για διαστημικές πτήσεις, θα χρησιμοποιεί μεθάνιο και οξυγόνο.Αξίζει να αναφέρουμε οτι η Ευρωπαϊκή Υπηρεσία Διαστήματος έχει επενδύσει 11 εκατομμύρια δολάρια προς την ανάπτυξη ενός κινητήρα που θα μπορούσε μια ημέρα να επιτρέψει σε αεροσκάφος να πετάξει οπουδήποτε στον κόσμο μέσα σε μόλις τέσσερις ώρες. Daily Mail

Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


Greece

0σχόλια:

Ρωσικό υπερηχητικό αεροσκάφος θα βομβαρδίζει απο το διάστημα! [Βίντεο]
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .
+ footer Back to top
>
notification

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications

LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK TA POST........ΠΡΟΣΟΧΗ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΔΡΑΣΤΉΡΙΟΙ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ FACEBOOK ΔΙΟΤΙ ΑΦΑΙΡΕΙ ΤΑ ΜΗ ΔΡΑΣΤΉΡΙΑ ΑΤΟΜΑ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ, ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΝΑ ΦΙΜΏΣΕΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ- ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΥΤΟ!(Και με αποκλειστικά άρθρα στην Ελλάδα. Η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια.
Οσοι θέλουν πάνε στο facebook,(στο μενού πάνω) αν εχουν πατήσει like στην σελίδα μας.Και πατουν να εμφανίζονται πρώτα Δείτε νέες δημοσιεύσεις από αυτή την σελίδα,(κλείστε με close).
Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications - would like to send push notifications: