Η ΕΙΣΒΟΛΉ ΚΑΙ ΚΑΤΆΛΗΨΗ ΤΟΥ ΠΛΑΝΉΤΗ ΠΡΟΧΩΡΆΕΙ ΠΟΛΎ ΓΡΉΓΟΡΑ  ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΛΆΒΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΊΠΟΤΑ!!!!
Η ΕΙΣΒΟΛΗ ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΠΡΟΧΩΡΑΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ!!!!

Εκείνοι που πιστεύουν ότι η ΝΑΖΙΣΤΙΚΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑ είναι στενά συνδεδεμένη με την
τεχνολογική πρόοδο, θα πρέπει να δώσουν προσοχή στο εξής γεγονός: Δεν υπήρχαν Εβραίοι να κινούν τα νήματα πουθενά , η γερμάνια ήταν ελεύθερη απο εβραϊκή επιρροη μαζί με τα σκυλια τους . Στη ναζιστική Γερμανία, η οποία για πρώτη φορά εφευρέθηκαν βαλλιστικοί πύραυλοι, κινητήρες αεριώθησης (Jet),
Ελικόπτερα,Ρουκέτες,Στην τεχνολογία των Ναζί βασίστηκαν οι πύραυλοι στις αποστολές των Apollo,ΟΙ ΝΑΖΙ ΕΣΤΕΙΛΑΝ ΠΡΩΤΟΙ ΑΣΤΡΟΝΑΥΤΕΣ ΣΤΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ! αεροσκάφους τύπου δισκοειδή UFO, καθώς και η ατομική βόμβα που δοκιμάστηκε για πρώτη φορά το φθινόπωρο του 1944 στο νησί της Ruegen και 3 Μαρτίου 1945 στο Ohrdruf, (πήραν την τεχνολογία οι Αμερικανοί και τι εκαναν ? έριξαν τις 2 βόμβες σε άμαχους Χιροσιμα Ναγκασακι) η θεωρία της σχετικότητας του Αϊνστάιν είχε επίσημα απαγορευτεί. Μέχρι που η μασονία κήρυξε πόλεμο στον Χίτλερ! και οχι το αντίστροφο οπως λενε ομαδικά τα τσιράκια μαζί με τους ηλίθιους!για να δαιμονοποιήσουν τον Χίτλερ με κάθε τρόπο μέχρι και οτι ηταν Εβραίος λενε και οτι τον πλήρωναν μασόνοι!

Όντως πουθενά δεν ηταν λάθος οι "κακοί" ναζι! πουθενά όμως, και εκείνοι άρια φυλή ηταν, μέχρι που τους σκότωσαν και βίασαν 5 εκατομμύρια Γερμανίδες και η κρυφή σφαγή που έγινε την περίοδο 1945 1950 στην Γερμανία!κυρίως από Μογγόλους και Εβραίους!(πόσοι την ξερουν; ελάχιστοι ξερουν τι είχε γίνει τότε στα αλήθεια!και αμέσως θα πέσουν πάνω τους να τους πουν ναζι φασίστες ως το απόλυτο κακό!!)να γιατι λενε τα γνωστά ψεμματα!οτι λενε με πάθος οι έγκυρες πήγες πλυσης εγκεφάλου! συνήθως ειναι το αντίστροφο ,με ερευνά που εχω κάνει! που πάει πολύ πίσω μέχρι την αρχαία Ελλάδα! Ιερά εξέταση

Oι (μη Εβραίοι) δεν μπορούν καν να συνειδητοποιήσουν το πραγματικό μέγεθος του χρέους μας(Εβραίος Marcus Eli Ravage)

Τσώρτσιλ, Ρούσβελτ ΣΤΑΛΙΝ  το Τρίο Στούτζες του  ΔΙΕΘΝΟΥΣ Εβραϊσμού
Τσώρτσιλ, Ρούσβελτ ΣΤΑΛΙΝ το Τρίο Στούτζες του ΔΙΕΘΝΟΥΣ Εβραϊσμού

Αλήθεια πως θα σας φαινόταν, να βγαίνετε για πότο ,να έχετε φίλους,παιδιά, συγγενείς, η ακομα χειρότερα να κάνετε σ@ξ με ενα τέτοιο σίχαμα? αηδία ε; λυπάμαι μόνο κατι "άριες" που ειναι με κατι τέτοια σιχάματα και δεν το ξερουν!

Σωστά οπως λέει και ο Εβραίος πιο πάνω! δεν μπορούν συνειδητοποιήσουν , αφου ο μέσος θνητός δεν έχει καν την νοημοσύνη να καταλάβει, και ας έχει 5 πτυχία!της γνώσης κονσέρβας (βλέπε εμβολιασμούς με αλουμίνιο που σε κανουν ηλίθιο, τροφές, νερό, και αλλες δηθεν "θεωρίες συνωμοσίας" οπως λέει μια συγκεκριμένη μερίδα λάου, τα σκυλια !εχουν πολλούς λογούς να τα λενε αυτά!)ενα μάτσο άβουλα πρόβατα που τα κατευθύνουν οπού θέλουν!η κριτική της ελεύθερης αντίληψης των πραγμάτων απουσιάζει απο πολλούς ,ο μέσος άνθρωπος γνωριζει μέχρι αυτά που θέλουν να γνωριζει....

Post A Comment:

2 comments

Unknownείπε...

δυστυχως δεν καταλαβα τιποτα απο αυτα που αναφερεστε στο εν λογο αρθρο. Μπερδευετε ολα το ενα στο αλλο, και δυστυχως δεν ειμαι αρκετα οξυδερκης για να μπορεσω να τα αφομοιωσω και να καταλαβω. θα σας παρακαλουσα να μου εξηγησετε τι ακριβως θελετε να πειτε αν δεν σας κανει κοπο βεβαια. Σας ευχαριστω εκ των προτερων.
Γιωργος

george-aetosείπε...

Όχι δεν μπορούμε να πούμε περισσότερα, οτι βάζουμε εδώ (άρθρα μας) ειναι μόνο ενα μικρο μέρος, μιας σειράς απο αποκαλύψεις και στοιχειά για την μεγαλύτερη συνωμοσία της ανθρωπότητας!
και ολα τεκμηριωμένα με στοιχειά και αποδειξεις οχι ετσι άπλα!
ας προσέξουν κάποιοι οτι ημαστε η μοναδική σελιδα στην Ελλάδα που λέμε τα αυτονόητα περί ναζι ,όταν όλοι λενε τα γνωστά ψεμματα για καλύψουν την αλήθεια! καθώς έχει σχέση και με αυτούς και εξηγεί και την λυσσά τους να καταστρέψουν την Γερμανία μαζί με τους Γερμανούς! οπως και το εκαναν η σημερινή γερμάνια και οι Γερμανοί δεν εχουν καμια σχέση με την χιτλερική γερμάνια! ίσως γράψω βιβλίο αν και δεν νομίζω να με αφήσουν, καθώς θα ανατρέπει τα πάντα όσα ξέρετε έως σημερα για την ίδια την ζωή! και οχι μόνο!

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications