11 Οκτ 2016

ΟΙ ΝΑΖΙ ΕΣΤΕΙΛΑΝ ΠΡΩΤΟΙ ΑΣΤΡΟΝΑΥΤΕΣ ΣΤΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΟΙ ΗΠΑ Ή ΟΙ ΡΩΣΣΟΙ

ΟΙ ΝΑΖΙ ΕΣΤΕΙΛΑΝ ΠΡΩΤΟΙ ΑΣΤΡΟΝΑΥΤΕΣ ΣΤΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΟΙ ΗΠΑ Ή ΟΙ ΡΩΣΣΟΙ

Νέες αποκαλύψεις του Corey Goode στην Gaiam TV για το Μυστικό Διαστημικό Πρόγραμμα (Solar Warden) - Η Ναζιστική Γερμανία ήταν η πρώτη χώρα που έστειλε αστροναύτες στο διάστημα και όχι οι Ηνωμένες Πολιτείες ή Σοβιετική Ένωση, σύμφωνα με το πληροφοριοδότη του Μυστικού Διαστημικού Προγράμματος Corey Goode. Ο Goode αποκαλύπτει τι διάβασε σε διαβαθμισμένα ιστορικά έγγραφα στα οποία είχε πρόσβαση κατά την διάρκεια των 20 χρόνων (1987 - 2007) που υπηρέτησε στο "Solar Warden" και σε άλλα μυστικά διαστημικά προγράμματα.

Στην τελευταία του συνέντευξη στο πρόγραμμα "Κοσμική Αποκάλυψη" της Gaiam TV, ο Goode απεκάλυψε πως χρησιμοποιώντας μια συσκευή με έξυπνη οθόνη που μοιάζει με αυτήν των iPads, διάβασε διαβαθμισμένες πληροφορίες σχετικές με την προέλευση των μυστικών διαστημικών προγραμμάτων.Του δόθηκε άδεια πρόσβασης σε αυτό το επίπεδο πληροφοριών, διότι τα καθήκοντά του εμπλέκονταν στην εξοικείωση του εαυτού του με πολλές πτυχές της μυστικής διαστημικής ιστορίας και τις δραστηριότητες του προγράμματος, προκειμένου να εκπληρώσει καλύτερα τις ευθύνες του ως "Έξυπνος Εμπαθητικός".

Αποκαλύπτει ότι οι συσκευές αυτές με την έξυπνη οθόνη, του παρείχαν κανάλι επικοινωνίας με αυτούς που σχετίζονται με την Vril Society, και ότι ήρθε σε επαφή με μια ομάδα από Δρακόντειους που ισχυρίζονταν ότι είναι όντα από το σύστημα του άστρου Aldebaran.

- Κατά τη διάρκεια αποστολής στα Ιμαλάια, μέλη της Vril Society και Ναζί των SS, ήλθαν σε επαφή με μια ομάδα των Βορείων Χωρών, αναζητώντας έναν άνθρωπο ο οποίος ήταν μέλος του "Δικτύου της Agartha". Ο Goode λέει ότι το "Δίκτυο της Agartha" είχε ανεπτυγμένο στόλο διαστημικών σκαφών, που ονομαζόταν "Silver Fleet." Οι Agarthans είχαν παρόμοια πιστεύω και απόψεις με τους Ναζί, σχετικές με τα ξεχωριστά μοντέλα ανάπτυξης για τον άνθρωπο και την φυλετική καθαρότητα.

Ο Goode αναφέρθηκε σε μια πρόσφατη έκθεση του στις 23 Σεπτεμβρίου γι' αυτά τα συστήματα πεποιθήσεων, όταν συναντήθηκε με εκπροσώπους επτά αρχαίων υπόγειων αποσχισθέντων ανθρώπινων πολιτισμών. Εξήγησε με πολλές λεπτομέρειες πόσο σημαντική ήταν η φυλετική καθαρότητα και τα ιδανικά ξεχωριστής ανάπτυξης γι 'αυτούς τους πολιτισμούς.

Στην συνέντευξη με τον Goode, συζητήθηκε η ανάπτυξη του πρώτου διαστημικού οχήματος αντιβαρύτητας που κατασκευάστηκε στον 20ο αιώνα από την Γερμανική Vril Society, όπως αυτά προκύπτουν από την εσωτερική επικοινωνία με εξωγήινους και "ενδο-γήινους" από το "Δίκτυο της Agartha".

- Οι Γερμανοί επιστήμονες συνδύαζαν την δυτική εμπειρική επιστημονική έρευνα με τις εσωτερικές αρχές. Αυτό έδωσε στους Γερμανούς επιστήμονες πλεονέκτημα έναντι των Αγγλο-αμερικανών ανταγωνιστών τους, το οποίο δεν μπόρεσαν να γεφυρώσουν ακόμα και μετά το τέλος του Δευτέρου Παγκοσμίου Πολέμου, όταν οι θριαμβευτές σύμμαχοι συνειδητοποίησαν πόσο προηγμένη ήταν η τεχνολογία των Ναζί (Δείτε την τεχνολογία που έκλεψαν οι Αμερικανοί από τους Ναζί! την επίσημη!! .

Οι εκπληκτικές αποκαλύψεις του Goode έχουν μελετηθεί προσεκτικά στο βιβλίο "Insiders" που κυκλοφόρησε πρόσφατα, σχετικά με τα μυστικά διαστημικά προγράμματα και τις εξωγήινες συμμαχίες. Ευρήματα από τα διαθέσιμα ιστορικά έγγραφα επιβεβαιώνουν πολλές από τις βασικές αποκαλύψεις του Goode σχετικά με το ρόλο των γερμανικών μυστικών κοινωνιών και των SS στην ανάπτυξη όχι ενός, αλλά δύο μυστικών διαστημικών προγραμμάτων! Σήμερα, οι πληροφορίες αυτές εξηγούν πολλές αινιγματικές πολιτικές αποφάσεις και στρατιωτικές ενέργειες.

Οι αποκαλύψεις του Goode φωτίζουν τα τρέχοντα γεγονότα με εκπληκτικό τρόπο. Όχι μόνον οι Γερμανικές μυστικές κοινωνίες και οι Ναζί SS συνεργάζονταν στα αντίστοιχα διαστημικά τους προγράμματα, αλλά συνεργάστηκαν σε μια κοινή προσπάθεια μετά τον Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο για να διεισδύσουν με επιτυχία στο βρεφικό μυστικό διαστημικό πρόγραμμα των ΗΠΑ.

Οι αποκαλύψεις του Goode ότι ιπτάμενοι δίσκοι των Ναζί κατατρόπωσαν τον στόλο του Ναυάρχου Byrd κατά την εκστρατεία του στην Ανταρκτική το 1947 - 1948 και ότι έκαναν υπερπτήσεις σε μεγάλες πόλεις των ΗΠΑ στη δεκαετία του 1950, υποστηρίζονται από ιστορικά έγγραφα και από άλλους πληροφοριοδότες του μυστικού διαστημικού προγράμματος που αναφέρονται στο βιβλίο "Insiders". Μεταξύ αυτών είναι και ο Clark McClelland, ο οποίος εργάστηκε ως εργολάβος της NASA για 34 χρόνια.

Είναι σαφές ότι αν οι απίστευτοι ισχυρισμοί του Goode είναι ακόμη και εν μέρει σωστοί, τότε η ιστορία θα πρέπει να ξαναγραφτεί και όχι απο τους νικητές!. Εξ' ίσου ανατρεπτική θα είναι και η συνειδητοποίηση ότι κάποιοι εξωγήινοι επισκέπτες και οι υπόγειοι ανθρώπινοι πολιτισμοί,

μοιράζονται παρόμοια ιδανικά περί φυλετικής καθαρότητας και ξεχωριστής ανθρώπινης ανάπτυξης. Σύμφωνα με τον Goode, στην πρόσφατη συνάντηση με μερικές από αυτές τις υπόγειες ομάδες, κατέστη σαφές ότι η αλληλεπίδραση τραυματικών ιστορικών γεγονότων πρέπει να ξεπεραστεί από όλες τις πλευρές, για να κατανοήσουμε καλύτερα τους εαυτούς μας και να κοιτάξουμε προς ένα καλύτερο μέλλον. απόδοση Nicos Kastanias.

Και μετα την εισβολή τελείωσε σαν λαός (Ο σατανάς επί της Γης εισβάλει στην Γερμανία) φυσικά μετα απο τις ζώνες κατοχής δεν έχει καμιά εξουσία η Γερμανία ούτε καν στο έδαφος της ! ψηλά γράμματα αυτά για τους Έλληνες που τους έχουν κάνει τόση πλύση εγκεφάλου που Νομίζουν οτι κάνουν κουμάντο τα εβραϊκά πιόνια Σοιμπλε κτλ στο ΔΝΤ!

Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


Greece

0σχόλια:

ΟΙ ΝΑΖΙ ΕΣΤΕΙΛΑΝ ΠΡΩΤΟΙ ΑΣΤΡΟΝΑΥΤΕΣ ΣΤΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΟΙ ΗΠΑ Ή ΟΙ ΡΩΣΣΟΙ
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .
+ footer Back to top
LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK TA POST........
ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ 2 - ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΥΤΟ!(η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια.......)
Η ΣΕΛΙΔΑ ΑΥΤΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΣΥΝΗΘΙΣΜΕΝΕΣ!

.Οσοι θέλουν πάνε στο facebook,(στο μενού πάνω) αν εχουν πατήσει like στην σελίδα μας.Και πατουν να εμφανίζονται πρώτα Δείτε νέες δημοσιεύσεις από αυτή την σελίδα, γιατι μας κάνουν παράπονα οτι δεν βλέπουν τα post (κλείστε με close).

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications - would like to send push notifications?:
notification

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications