Ο Χίτλερ όταν ήταν στην εξουσία είχε συλλάβει τον βαρόνο Louis de Rothschild !!!
Ο Χίτλερ όταν ήταν στην εξουσία είχε συλλάβει τον βαρόνο Louis de Rothschild !!!

Τώρα αρχίζουν να καταλαβαίνουν την αλήθεια κάποιοι, γιατί η ιστορία έπρεπε να είχε ξαναγραφτεί από την αρχή, και γιατί ήταν αναγκαίο για τους Παγκοσμιοποιητές να δαιμονοποιήσουν τον Χίτλερ.Πρέπει να καταλάβουν ποιος είναι ο πραγματικός εχθρός μας:

O Αδόλφος Χίτλερ ήταν ένας ισχυρός αντίπαλος των Ρότσιλντ.Oι Εβραίοι σε όλο τον κόσμο κήρυξαν τον πόλεμο στη Γερμανία στις 24, Μαρτίου του 1933, αμέσως μετά που πήρε την εξουσία ο Αδόλφο Χίτλερ .

Στο "Κήρυγμα της εβδομάδας," 8 Μάιου του 1942, στο εβραϊκό Χρονικό έγραφαν το εξής: «Είμαστε ήδη σε πόλεμο με τον Hitler από την πρώτη μέρα που κέρδισε τις εκλογές και πήρε την εξουσία." Όταν ο Αδόλφος Χίτλερ ήταν στην εξουσία, συνέλαβε τον βαρόνο Louis de Rothschild.

Ο Sheldon Emry έγραψε: «Η Γερμανία είχε εκδώσει χρήμα χωρίς χρέος και άτοκα,από το 1935 και μετά, τρομάζοντας με την άνοδο της σε μια παγκόσμια δύναμη, μόλις σε 5 χρόνια.Η Γερμανία χρηματοδότησε ολόκληρη την κυβέρνηση της και τον πόλεμο του 1935-1945, χωρίς χρυσό και χωρίς χρέος,(και οχι οι Εβραίοι οπως λενε ύπουλα, η οτι ηταν Εβραίος!) οι Εβραίοι έβαλαν ολόκληρο το καπιταλιστικό και κομμουνιστικό κόσμο για να καταστρέψει τη γερμανική δύναμη και να γυρίσουν την Ευρώπη πίσω κάτω από την μπότα των τραπεζιτών.Ένα τέτοιο οικονομικό θαύμα δεν εμφανίζεται στα σχολικά βιβλία των δημόσιων (κρατικών) σχολείων σήμερα.

Το παρακάτω βίντεο ρίχνει αρκετό φως στην αλήθεια ο Χίτλερ αγάπησε τον λαό κάτι που δεν μπορεί να κάνει κανένας Εβραίος αφου ειναι αντιπρόσωποι του κακού!!ο ίδιος ζήτησε το «αυτοκίνητο του λαού» ("Volks-wagen"). Ένας Άγγλος ιστορικός είχε πει για τον Χίτλερ πριν ξεσπάσει η καταιγίδα του Β! Π.Π. :«Ο Αδόλφος Χίτλερ προσέφερε στον λαό του αυτό το κάτι για το οποίο ζούσε και πέθαινε αδελφωμένα πέραν του ατομικού συμφέροντος.Κι αυτό ακριβώς είναι το επικίνδυνο…»..(αν και εμείς εδώ εχουμε πει πολλές φόρες τα αυτονόητα! και συνεχώς ερχεται η επιβεβαίωση και απο άλλους στο εξωτερικό,(στην Ελλάδα όλοι λενε τα γνωστά ψεμματα!συνεχίστε να τους διαβάζεται!) η αλήθεια ελευθερώνει την ψυχή απο τα δεσμά τους...©ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΑΕΤΟΣ

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications