Όταν είδαν ΑΥΤΟ το θέαμα, τους κόπηκαν τα πόδια.... (Βίντεο)
Όταν είδαν ΑΥΤΟ το θέαμα, τους κόπηκαν τα πόδια.... (Βίντεο)

Η όρκα είναι το μεγαλύτερο μέλος της οικογένειας των δελφινιών - Είναι ευπροσάρμοστες και πανέξυπνες - Μπορούν να επικοινωνούν και να συνεργάζονται όταν κυνηγούν.

Οι όρκες είναι αρπακτικά και κυνηγούν θαλάσσια λιοντάρια, φώκιες, ψάρια και καλαμάρια. Οι όρκες κανονικά δεν αποτελούν απειλή για τους ανθρώπους, αλλά κυκλοφορούν ιστορίες στις οποίες κάποια όρκα προστάτεψε ανθρώπους από καρχαρίες!

Σε μια ακτή του Καναδά, μια όρκα ξεστράτισε και βρέθηκε σε κάτι βράχια. Ευτυχώς ένας άντρας την είδε και κατάλαβε ότι χρειαζόταν βοήθεια. Κάλεσε βοήθεια από τους Guardians του Hartley Bay και από το For Whales.Όλοι όσοι ήρθαν ήταν εθελοντές. Σύμφωνα με μια δημοσίευση στο Facebook, η όρκα ήταν στα βράχια ώρες. Κάλυψαν την όρκα με μουσαμάδες και σεντόνια για να παραμείνει δροσερή και για να την βρέξουν.

Έφτιαξαν μια αντλία νερού. Σύμφωνα με τους εθελοντές, η όρκα κατάλαβε ότι ήθελαν να την βοηθήσουν και η καρδιά τους ράγισε με τις φωνές της.Οι διασώστες συνέχισαν να την βρέχουν όσο η παλίρροια ανέβαινε αργά αργά. Πάνω από 6 ώρες αργότερα η παλίρροια είχε φτάσει σε σημείο αρκετά ψηλό για να βουτήξει η όρκα στην θάλασσα.Το βίντεο δείχνει τους διασώστες την συγκλονιστική στιγμή που ελευθερώθηκε η όρκα:

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications