9 Ιουλ 2016

Όταν είδαν ΑΥΤΟ το θέαμα, τους κόπηκαν τα πόδια.... (Βίντεο)

Όταν είδαν ΑΥΤΟ το θέαμα, τους κόπηκαν τα πόδια.... (Βίντεο)

Η όρκα είναι το μεγαλύτερο μέλος της οικογένειας των δελφινιών - Είναι ευπροσάρμοστες και πανέξυπνες - Μπορούν να επικοινωνούν και να συνεργάζονται όταν κυνηγούν.

Οι όρκες είναι αρπακτικά και κυνηγούν θαλάσσια λιοντάρια, φώκιες, ψάρια και καλαμάρια. Οι όρκες κανονικά δεν αποτελούν απειλή για τους ανθρώπους, αλλά κυκλοφορούν ιστορίες στις οποίες κάποια όρκα προστάτεψε ανθρώπους από καρχαρίες!

Σε μια ακτή του Καναδά, μια όρκα ξεστράτισε και βρέθηκε σε κάτι βράχια. Ευτυχώς ένας άντρας την είδε και κατάλαβε ότι χρειαζόταν βοήθεια. Κάλεσε βοήθεια από τους Guardians του Hartley Bay και από το For Whales.Όλοι όσοι ήρθαν ήταν εθελοντές. Σύμφωνα με μια δημοσίευση στο Facebook, η όρκα ήταν στα βράχια ώρες. Κάλυψαν την όρκα με μουσαμάδες και σεντόνια για να παραμείνει δροσερή και για να την βρέξουν.

Έφτιαξαν μια αντλία νερού. Σύμφωνα με τους εθελοντές, η όρκα κατάλαβε ότι ήθελαν να την βοηθήσουν και η καρδιά τους ράγισε με τις φωνές της.Οι διασώστες συνέχισαν να την βρέχουν όσο η παλίρροια ανέβαινε αργά αργά. Πάνω από 6 ώρες αργότερα η παλίρροια είχε φτάσει σε σημείο αρκετά ψηλό για να βουτήξει η όρκα στην θάλασσα.Το βίντεο δείχνει τους διασώστες την συγκλονιστική στιγμή που ελευθερώθηκε η όρκα:

Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


Greece

0σχόλια:

Όταν είδαν ΑΥΤΟ το θέαμα, τους κόπηκαν τα πόδια.... (Βίντεο)
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .
+ footer Back to top
LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK TA POST........
ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ 2 - ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΥΤΟ!(η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια.......)
Η ΣΕΛΙΔΑ ΑΥΤΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΣΥΝΗΘΙΣΜΕΝΕΣ!

.Οσοι θέλουν πάνε στο facebook,(στο μενού πάνω) αν εχουν πατήσει like στην σελίδα μας.Και πατουν να εμφανίζονται πρώτα Δείτε νέες δημοσιεύσεις από αυτή την σελίδα, γιατι μας κάνουν παράπονα οτι δεν βλέπουν τα post (κλείστε με close).

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications - would like to send push notifications?:
notification

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications

histats.com-stats