9 Ιουλ 2016

Καθώς η υπόσχεση του αποχαρακτηρισμού όσων πληροφοριών ίσως υπάρχουν....

Καθώς η υπόσχεση του αποχαρακτηρισμού όσων πληροφοριών ίσως υπάρχουν....

Καθώς η υπόσχεση του αποχαρακτηρισμού όσων πληροφοριών ίσως υπάρχουν σχετικά με την επίσκεψη εξωγήινων στη Γη δεν έχει ακόμη εκπληρωθεί, η περιοχή 51 στη Νεβάδα, έναν τόπο που έχει ενθουσιάσει τους αναζητούντες UFO για δεκαετίες, έχει αυξήσει την ασφάλειά της, χρησιμοποιώντας ελεύθερους σκοπευτές και ελικόπτερα χωρίς διακριτικά να περιπολούν περίμετρο της περιοχής.

Αρκετά viral βίντεο στο YouTube δείχνουν ότι η είσοδος στην απαγορευμένη βάση της Πολεμικής Αεροπορίας των ΗΠΑ διατηρείται ασφαλής από τα αδιάκριτα βλέμματα.Ένα βίντεο, που τραβήχτηκε στις 18 Μαΐου, απεικονίζει περίεργους ταξιδιώτες να περιπλανώνται πολύ κοντά στην Απαγορευμένη Ζώνη. Ένα πρόσωπο που ισχυρίζεται ότι είναι ο ιδιοκτήτης των πλάνων, κατά τη διάρκεια του βίντεο ισχυρίζεται ότι υπάρχει μια πινακίδα στην είσοδο της Area 51, που προειδοποιεί για την περιπλάνηση στη βάση.

«Λέει ότι η χρήση θανατηφόρας βίας είναι εγκεκριμένη», αναφέρει η φωνή στο βίντεο. «Έχουμε βρεθεί σε κάθε άλλη πύλη και αυτή είναι η μόνη που λέει χρήση θανατηφόρας βίας».

Οι κινηματογραφιστές ισχυρίζονται ότι παρατήρησαν αυτό που περιγράφουν ως «ελεύθερος σκοπευτής» σε μια βραχώδη κορυφή του λόφου που, όπως πιστεύουν, είναι φρουρός.

Ένα άλλο βίντεο, που καταγράφηκε στις 15 Μαΐου, δείχνει μια ομάδα να τριγυρίζει γύρω από την περιοχή της κύριας εισόδου της βάσης. Εμφανίζεται ένα ελικόπτερο Black Hawk, πετώντας αρκετά χαμηλά και κυκλώνοντας τους τουρίστες ιδιαίτερα.

Ο παρατηρητής στο βίντεο ισχυρίζεται ότι το ελικόπτερο είναι ένα αεροσκάφος «μαύρων επιχειρήσεων», ένας όρος που χρησιμοποιείται συνήθως από τους συνωμοσιολόγους για να περιγράψουν μυστικές επιχειρήσεις της κυβέρνησης.

Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


Greece

0σχόλια:

Καθώς η υπόσχεση του αποχαρακτηρισμού όσων πληροφοριών ίσως υπάρχουν....
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .
+ footer Back to top
LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK TA POST........
ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ 2 - ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΥΤΟ!(η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια.......)
Η ΣΕΛΙΔΑ ΑΥΤΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΣΥΝΗΘΙΣΜΕΝΕΣ!

.Οσοι θέλουν πάνε στο facebook,(στο μενού πάνω) αν εχουν πατήσει like στην σελίδα μας.Και πατουν να εμφανίζονται πρώτα Δείτε νέες δημοσιεύσεις από αυτή την σελίδα, γιατι μας κάνουν παράπονα οτι δεν βλέπουν τα post (κλείστε με close).

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications - would like to send push notifications?:
notification

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications

histats.com-stats